Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ونکوییش رو میگیرم! :d
پلاس آمریکا نمیخواد بازی درست حسابی بده ؟ :|
---

دموی ونکوییش رو بازی کردم خیلی خوشم اومد! خوبه که الان میتونم بازیش کنم! :d فقط خداکنه پلاتش سخت نباشه(ولی شنیدم سخته :d ) و بشه توی 2-3ماه پلاتش کرد :d
ویرایش:بلی چک کردم دیدم درجه ی سختیش 9.5ـه! :d ولی اشکال نداره میگیریمش و بازی میکنیم ولی پلات نمیکنیم :d

سلام
من میخوام اکانت برای ویتا بسازم حالا نمیدوم ریجن 1 بسازم یا2 واسه پلاس وخرید بازی
بنظر شما پلاس توی کدام اکانت بهتره از نظر بازی رایگان وتخفیف ها اینده کدوم بهتره​

از دیروز به مدت 12 روز،استور اروپا یک سری تخفیف ها رو به مدت 48 ساعت میزاره!
تخفیف دیروز هم پلاس 3ماهه با 25% تخفیف بود! (قیافه ی من بعد از دیدن خبر : :| )
نمیدونم روزانه بلاگ اروپا آپدیت میشه یا نه! ولی اگر کسی گذرش به استور افتاد بیاد خبر بده ببینیم چیا گذاشتن :d

از دیروز به مدت 12 روز،استور اروپا یک سری تخفیف ها رو به مدت 48 ساعت میزاره!
تخفیف دیروز هم پلاس 3ماهه با 25% تخفیف بود! (قیافه ی من بعد از دیدن خبر : :| )
نمیدونم روزانه بلاگ اروپا آپدیت میشه یا نه! ولی اگر کسی گذرش به استور افتاد بیاد خبر بده ببینیم چیا گذاشتن :d

33% بود :d
البته انگار ليست كاملش رو توي يه ويدئويي چيزي توي فليكر گذاشته بودن اما هيلتر بود :|

33% بود :d
البته انگار ليست كاملش رو توي يه ويدئويي چيزي توي فليكر گذاشته بودن اما هيلتر بود :|
نه لیست کاملی وجود نداره. هر Deal بعد از منقضی شدن Deal قبلی به استور اضافه میشه و کسی اطلاع نداره که چه چیزهایی ممکنه باشه!

در ضمن اون Plus هم نمیدونم چرا تو بلاگ زده بود تا 7 دسامبر هستش:دی

آخرین ویرایش:
خوب این هم از Deal 2 استور EU:دی

بازی BF3 رو با 50% تخفیف خریداری کنید و اگر عضو پلاس هستید 10% به این تخفیف اضافه نیز خواهد شد. تاریخ اعتبار آن تا پایان 4ـم دسامبر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or