Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو پست قبلی تاریخ رو نوشتم :-" :d
16ـم ماه دیگه میاد! :d
امیر فکر کنم اشتباه نوشتی:d

آخه نوشتی اخرین فرصت برای دانلود بازیهایی که الان رو استور برای پلاس هستش ، بعد Mortal kombat ps vita هم تو همون لیسته
من دیدم این بازی که هنوز واسه پلاس نیومده شک کردم

آها راست میگی :-" خودمم الان نخوندم چی نوشتم =)) ولی قاعدتا پس باید اومده باشه:| مگه جزو همین بازی های دسامبر ویتا نبود؟جزو چندتا بازیی که گذاشته بودن! (علاوه بر آنچارتد و GR ...؟ )
به نظرم توی بخش ویتا بپرسی سریعتر جواب میگیری! :d
---
رفتم چک کردم،19ـم قرار بوده بیاد...خبری از تاخیر و اینا هم نزدن بعدا :d
http://blog.eu.playstation.com/2012/11/28/playstation-plus-your-december-content/
فقط استور استرالیا خبری نبوده! که خوب تو اکانتت انگلیس بوده! :d باز هم ارجاعت میدم بری بخش ویتا :d

آخرین ویرایش:
قابلیت کراس بای برای نسخه دیجیتالی بازی ها به چه صورتی هست و چطوری فعال میشه؟

قصد دارم نسخه دیجیتالی PlayStation All-Stars Battle Royale رو بخرم ,منتها میخوام بدونم کراس بای برای دیجیتالی ها چطوری فعال میشه.
دوستان گرامی لطفا راهنمایی کنید.

قصد دارم نسخه دیجیتالی PlayStation All-Stars Battle Royale رو بخرم ,منتها میخوام بدونم کراس بای برای دیجیتالی ها چطوری فعال میشه.

برای دیجیتالی هم فعال میشه فک کنم خود به خود رو اکانتت فری بشه برهان دیجیتالی خریده ال استار رو اگه بیاد بگه دقیقا چجوریه ممنون میشیم:d

وقتی بازی رو خریداری می کنید اونکی نسخه هم به صورت دیجیتالی براتون میاد و تو دانلود لیستتون اضافه میشه. چیز خاصی نیست و راحت می تونید متوجه بشید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or