Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونایی که رو PC اومدن رو اکثرا بازی کردم. Sound Shapes رو کسی بازی کرده؟ رو PS3 هم جالبه یا اینکه فقط رو Vita حال میده؟ :دی Unfinished Swan هم باید جالب باشه البته.
روی هر دو کنسول پلاتش هم کردم:دی آره تجربه خوبی داره و بنظرم این و US بهترین انتخاب ها می تونند برات باشند.

unfinished swan چیزی که من از تریلراش دیدم میکسی از پورتال و de blob بود!
ولی نه پورتال توشه نه اون حالت کمدیه دی بلابو داره :دی
فقط ps alstars :دی قبل از خریدش فکر میکردم اشغاله! بعد از خرید عاشقش شدم:دی

بازی های آخرین روز دسامبر :
NBA JAM : On Fire Edition
Chronovolt (PS Vita)

و Jetpack Joyride رو هم به صورت رایگان گذاشتن برای دانلود!!!! حرکت عجیبی رفتن! :d بازی 12 تا تروفی هم میدارد :-" :d عیدی دادن الان ؟ :d

بازی های آخرین روز دسامبر :
NBA JAM : On Fire Edition
Chronovolt (PS Vita)

و Jetpack Joyride رو هم به صورت رایگان گذاشتن برای دانلود!!!! حرکت عجیبی رفتن! :d بازی 12 تا تروفی هم میدارد :-" :d عیدی دادن الان ؟ :d
اميرحسين بازي نامبرده تو استور امريكا ٣.٩٩$ بود با ٢٠ مگ حجم!!!:d
چرا به ما عيدي نميدن پـَ؟؟؟:d

یحتمل هنوز آپدیت نشده استور :-" :d توی بلاگ که چنین نوشته بود :-" :d
PlayStation Store Update – PlayStation Blog
فردا شب برو عیدیت رو ازشون بگیر! :d
اینطور که به نظر میرسه برای 100% کردن بازی حدود 20 ساعت باید وقت گذاشت! :| ما هم که بیکار نیستیم برای فقط یک تروفی طلا انقدر وقت بزاریم! ==>بقیه ی تروفی هاش رو میگیریم،اون یکی هم برای خودشون! :d (مثلا ونکوییش هم 20 ساعت پلاتش وقت میخواد! حالا خودت ارزششون رو مقایسه کن! :d )

اسم ونکوییش اومد! :-" سر چلنچ 6ـش موندم! خیلی سخته :-" ولی خوبه که بعد از سال ها ، بالاخره یک بازی پیدا شد که مثل KZ2 اشک ما رو در بیاره! :d

سلام دوستان راستش این چتد روزه رو میخوامبزنم تو کار بازیای Psn !! الان چی پیشنهاد میکنید؟خودم نطرم رو US و SS بود !! راستی حجمشون زیار باشه ها بره رو 2-3 گیگ یا بالاتر !!

قراره Demon's Souls هفته ی دیگه بیاد روی استور آمریکا به قسمت 20$ ، هنوز خبری برای عرضه روی استور اروپا نیست! :d

قراره Demon's Souls هفته ی دیگه بیاد روی استور آمریکا به قسمت 20$ ، هنوز خبری برای عرضه روی استور اروپا نیست! :d
با دلار الان میشه حداقل 70 تومن:(.( و بازی مال شونصد سال پیشه) الان باید خوشحال بشیم؟:|

این بازیای پلاسمونو تا نهم که فروشگاه آپدیت بشه نمیدن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or