Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بین Trine 2 و Sly collection کدومش رو توصیه میکنید و کدومش تروفیاش آسون تره !؟ :دی
جفتشون آسونن ولی خوب دومی 3 سری ترافی داره.اگه طلا دوست داری اولی طلا زیاد داره.
تروفی آسون چه لطفی داره؟باید سخت باشه که بشه بهش افتخار کرد.b-)

آخه من 1 ساله PS بازی نکردم اینه که عقبم از بچه ها ! :دی
تو هم درد منو داری دقیقا مثله من ای خدااااااااااا :(
تا چه قدر باید بازی کنیم تا به بچه ها برسیم ای کاش این دستگاه خراب نمیشد و من داشتم بازیمو میکردم
میگم دوستان یه بازی مجانی گذاشته ماله امریکا رفتم دانلودش کردم ولی هنوز اجراش نکردم کسی اون بازی رو دانلود کرده:-/

من تازه امدم psnکمک به من هم کمک کنید بازیهای twisted metal kilzone 2 assasin brotherhod رو بازی میکنم بازی دیگی هم هسته که بشه رایگان دانلود کرد اگر هست لطفا بگین id PSN= wrath_lich_king

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

تا چه قدر باید بازی کنیم تا به بچه ها برسیم ای کاش این دستگاه خراب نمیشد و من داشتم بازیمو میکردم
میگم دوستان یه بازی مجانی گذاشته ماله امریکا رفتم دانلودش کردم ولی هنوز اجراش نکردم کسی اون بازی رو دانلود کرده:-/

اسم بازیش چه بگین ما هم دانلود کنیم

بازیه تروفی هم داره ؟! :دی

دوستان من می خوام پلاس بگیرم اما شک دارم اخه چند نفر بهم گفتن بدرد کسایی می خوره که اینترنت نا محدود دارن
من اینترنتم وایمکس اگه بخوام یه بازی مثل red dead با اون حجم زیاد ، که الان برای اونایی که plus دارن free دانلود کنم چیزی از اینترنتم نمی مونه!!!!؟؟

رد دد فری شده؟ جدی :دی؟
شما اول ببین هر 1 گیگ اینترنتتون چند هزار تومانه بعد ببین رد دد چند گیگه
مثلا :
من 1 گیگ اینترنتم 5 هزارتومنه
لیتل بیگ 4.5 گیگ بوود در اومد 23 هزار تومن
اگه برا شما هم هر گیگ 5 تومن باشه و رد دد 7 گیگ باشه 35 تومن در میاد :دی

RDR براي پلاس اروپا يه بار مجاني شد نميدونم هنوز هست يا نه ولي اره مجاني دادن براش

به هر حال پلاس خيلي عالي و خوبه ولي نياز به چيزي داره كه ما نداريم !
چيزي به اسم اينترنت خوب !

یعنی برای امریکا مجانی نیست؟
شما اگه 1 گیگ محدود بگیری و مدام شارژش کنی خیلی سریع میتونی بازیا رو دانلود کنی ( چون 1 گیگ محدود سرعت بیشتری از نا محدودش داره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or