توي پلاس هر چيزي كه براش نوشته باشه مجاني , مجاني ه تا وقتي كه عضو پلاس باشيد
ای بابا گولم زد دیروز رفتم بازیش کردم گفتم ببینم مجانی یا نه
دیدم نه بابا دیگه مجانی نیست گولم زد و اخه وقتی میخواستم برم دانلودش کنم ننوشته بود دمو هست هی خدا چه قدر بد چه قدر خوشحال شدم یه بازی مجانی گیرم آمد
فقط بازی ها و dlc و برنامه ها اینطور و آوتار و تم ها برای همیشه موندگارند :d.
سلام بر دوستان
یه چند تا سوال در مورد خرید بازی های داشتم .
1. بازی هایی که من از استور می خرم و دانلود می کنم برای انجام اون ها باید هیمشه به نت وصل باشم یا ربطی نداره ؟
2. یه سری بازی های ps1 مثل RE ها یه سریش توی استور امریکا هست و یه سری توی اروپا ، مثلا 3 فقط تو اروپا ، چرا اینطوری و من تکلیفم چیه ؟ اکانت کجا رو باید درست کنم ؟
3. کارت psn از کجا می شه خرید ؟
ممنون من توی شبکه psn تازه واردم اصلا ازش استفاده نکردم .
فقط بازی ها و dlc و برنامه ها اینطور و آوتار و تم ها برای همیشه موندگارند :d.
1.
خب یعنی چی این ؟! مثلا الان Infamus 2 که مجانی شده موندگار هست یا نه ؟!![]()
دوست عزیز نمی تونم دو تا اکانت درست کنم ؟ یکی امریکا و یکی اروپا که هر جفتش رو استفاده کنم ؟1. ربطی نداره
2.به نظر من اکانتت رو برای آمریکا بگیر چون اونجا از همه کامل تره !
3. سایت های زیادی هستن که میفروشن ! توی بعضی از فروشگاه های پایتخت ( توی تهران) میفروشن
اکانت اصلیت آمریکا باشه . یعنی از استور اون بازی بخر . پلاست مال اونجا باشه و تروفی و گیم و بازی کردن هم اونجا انجام بده .دوست عزیز نمی تونم دو تا اکانت درست کنم ؟ یکی امریکا و یکی اروپا که هر جفتش رو استفاده کنم ؟
ببین . شما یه اکانت آمریکا میسازی . تو این پروفایلی که اکانت آمریکا رو ساختی فقط و فقط یه اکانت PSN میتونه ساین این بشه که همین اکانت آمریکات هست . شما تو این پروفایلت هر چی بازی داری رو بازی میکنی . حالا میخواد ریجن 1 باشه . میخواد 2 باشه یا 3 . هر چند وقت هم ساین این میشی تو اکانتت و Sync میکنی تروفی هات رو . استور آمریکا هم که از همه کشور های دیگه بهتره . میری تو استور آواتاری تمی چیزی خواستی میخری . بازی های Arcade و یا هر بازیی خواستی میخری . پلاس آمریکا هم بهترینه .یعنی فقط با یک اکانت می تونم خرید کنم از استور ؟ ضمنا من اکثر بازی هام ریجن 2 و 3 هستند ، برای انلاین بازی کردن با اکانت امریکا مشکلی نخواهم داشت !؟ ببخشید من تازه وارد در زمینه psn و زیاد سوال می پرسم .
دوستان این Walking dead تروفیاش چجوریه ؟پلات داره ؟