Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا گولم زد دیروز رفتم بازیش کردم گفتم ببینم مجانی یا نه
دیدم نه بابا دیگه مجانی نیست گولم زد و اخه وقتی میخواستم برم دانلودش کنم ننوشته بود دمو هست هی خدا چه قدر بد چه قدر خوشحال شدم یه بازی مجانی گیرم آمد

ای بابا گولم زد دیروز رفتم بازیش کردم گفتم ببینم مجانی یا نه
دیدم نه بابا دیگه مجانی نیست گولم زد و اخه وقتی میخواستم برم دانلودش کنم ننوشته بود دمو هست هی خدا چه قدر بد چه قدر خوشحال شدم یه بازی مجانی گیرم آمد

این که خوبه ! دو سال پیش من "فول گیم تریال" تام رایدر ته جهان:d رو گرفتم البته دانلود نکردم، بعد پلاسم تموم شد ولی دیدم زده خریده شده و فول گیم هم هست من خر کیف گفتم سونی جهان خوار چون اول کارش با پلاسه حتما قاطی کرد و باگ گرفته این برای من فول شده خوشحال 7 گیگ دانلود کردم، بعد اجرا کردم دیدم زد شما فقط می تونید 60 دقیقه بازی کنید ! کش اومدم:d. آخرش مجبور شدم بخرمش البته اون موقع می ارزید 20 پوند 43 تومن بود:(:| و بازی 16 پوند بود .

فقط بازی ها و dlc و برنامه ها اینطور و آوتار و تم ها برای همیشه موندگارند :d.

از اطلاع رساني فوق العاده شما متشكريم :|:d

البته الان نميدونم اوضاع از چه قراره اما انگار بخش تم و اواتار از توي پلاس انگليس حذف شده !

سلام بر دوستان

یه چند تا سوال در مورد خرید بازی های داشتم .
1. بازی هایی که من از استور می خرم و دانلود می کنم برای انجام اون ها باید هیمشه به نت وصل باشم یا ربطی نداره ؟
2. یه سری بازی های ps1 مثل RE ها یه سریش توی استور امریکا هست و یه سری توی اروپا ، مثلا 3 فقط تو اروپا ، چرا اینطوری و من تکلیفم چیه ؟ اکانت کجا رو باید درست کنم ؟
3. کارت psn از کجا می شه خرید ؟

ممنون من توی شبکه psn تازه واردم اصلا ازش استفاده نکردم .

سلام بر دوستان

یه چند تا سوال در مورد خرید بازی های داشتم .
1. بازی هایی که من از استور می خرم و دانلود می کنم برای انجام اون ها باید هیمشه به نت وصل باشم یا ربطی نداره ؟
2. یه سری بازی های ps1 مثل RE ها یه سریش توی استور امریکا هست و یه سری توی اروپا ، مثلا 3 فقط تو اروپا ، چرا اینطوری و من تکلیفم چیه ؟ اکانت کجا رو باید درست کنم ؟
3. کارت psn از کجا می شه خرید ؟

ممنون من توی شبکه psn تازه واردم اصلا ازش استفاده نکردم .

1. ربطی نداره
2.به نظر من اکانتت رو برای آمریکا بگیر چون اونجا از همه کامل تره !
3. سایت های زیادی هستن که میفروشن ! توی بعضی از فروشگاه های پایتخت ( توی تهران) میفروشن

---------- نوشته در 03:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 AM ارسال شده بود ----------

فقط بازی ها و dlc و برنامه ها اینطور و آوتار و تم ها برای همیشه موندگارند :d.

خب یعنی چی این ؟! مثلا الان Infamus 2 که مجانی شده موندگار هست یا نه ؟! :(

1. ربطی نداره
2.به نظر من اکانتت رو برای آمریکا بگیر چون اونجا از همه کامل تره !
3. سایت های زیادی هستن که میفروشن ! توی بعضی از فروشگاه های پایتخت ( توی تهران) میفروشن
دوست عزیز نمی تونم دو تا اکانت درست کنم ؟ یکی امریکا و یکی اروپا که هر جفتش رو استفاده کنم ؟

دوست عزیز نمی تونم دو تا اکانت درست کنم ؟ یکی امریکا و یکی اروپا که هر جفتش رو استفاده کنم ؟
اکانت اصلیت آمریکا باشه . یعنی از استور اون بازی بخر . پلاست مال اونجا باشه و تروفی و گیم و بازی کردن هم اونجا انجام بده .
یه پروفایل دیگه هم بساز این دفعه مال امارات . اون باشه واسه زدن کد بازی های ریجن 2 ـت یا خرید DLC بازی های ریجن 2 .

یعنی فقط با یک اکانت می تونم خرید کنم از استور ؟ ضمنا من اکثر بازی هام ریجن 2 و 3 هستند ، برای انلاین بازی کردن با اکانت امریکا مشکلی نخواهم داشت !؟ ببخشید من تازه وارد در زمینه psn و زیاد سوال می پرسم .

یعنی فقط با یک اکانت می تونم خرید کنم از استور ؟ ضمنا من اکثر بازی هام ریجن 2 و 3 هستند ، برای انلاین بازی کردن با اکانت امریکا مشکلی نخواهم داشت !؟ ببخشید من تازه وارد در زمینه psn و زیاد سوال می پرسم .
ببین . شما یه اکانت آمریکا میسازی . تو این پروفایلی که اکانت آمریکا رو ساختی فقط و فقط یه اکانت PSN میتونه ساین این بشه که همین اکانت آمریکات هست . شما تو این پروفایلت هر چی بازی داری رو بازی میکنی . حالا میخواد ریجن 1 باشه . میخواد 2 باشه یا 3 . هر چند وقت هم ساین این میشی تو اکانتت و Sync میکنی تروفی هات رو . استور آمریکا هم که از همه کشور های دیگه بهتره . میری تو استور آواتاری تمی چیزی خواستی میخری . بازی های Arcade و یا هر بازیی خواستی میخری . پلاس آمریکا هم بهترینه .
حالا یه وقت هایی میشه که شما بازی خریدی که ریجنش 2 ـه و برای آنلاین بازی کردنش کد داره . شما اون کد رو باید تو PSN ـه ریجن 2 بزنی و فایلش رو آپدیت کنی تا آنلاین بازیت آنلاک بشه . خب پس اینطوری شد که شما تو اکانت آمریکات هستی و الان بازیت ریجن 2 ـه و کد هم داره . اینجا میای و میری تو یه پروفایل دیگه و یه اکانت امارات میسازی . امارات ریجن 2 محسوب میشه . شما کد بازیت رو تو اون اکانت میزنی و دانلود میشه . حالا شما باز بر میگردی میری تو اکتنت اصلیت . فایلی که دانلود شده واسه آنلاک کردن بخش مالتی پلیر بازی تو این یکی پروفایلت هم قابل دسترسه . در واقع اینطور فایل ها بین همه پروفیالها تو PS3 مشترک هستن . الان بازی ریجن 2 ـت رو میزاری و میری آنلاینش رو بازی میکنی . هیچ مشکلی هم نداره .
برای خرید DLC هم همینکار رو میکنی . یعنی اگه بازی که خریدی ریجن 2 ـه و میخوای براش DLC بخری باید حتما از استور ریجن 2 خریداری بشه . بازم همون کار قبلی رو میکنی و میری تو پروفایل دیگت که اکانت امارات داره . اونجا میخری و دانلود میکنی و بعدش میای تو اون پروفایل اصلیت که اکانتش آمریکاست بازیت رو بازی میکنی . DLC هم به بازیت اضافه شده .
خب پس شد اینطوری که شما 2 تا پروفایل داری رو PS3 ... یکیش پروفایل اصلیته که اکانت اصلیت هم توشه . اکان آمریکات . که همه تروفی و ها و اینا اونجاست . در واقع شما هر وقت خواستی بازی کنی همیشه تو این اکانت بازی میکنی . خریدی چیزی هم که داری تو همین اکانت انجام میدی فقط وقتی که خواستی کد بازی ریجن 2 رو بزنی یا Dlc بازی ریجن 2 رو دانلود کنی میری تو اون یکی پروفایلت که اکانتش مال اماراته . وقتی خرید و دانلود تموم شد باز سویچ میکنی تو همون اکانت اصلیت و بازی رو بازی میکنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or