Infected Area
کاربر سایت
آره هر اپیزود چند تا برنز + یدونه طلا داره ! همشونم در طی بازی میده و Story Related هستن :d هر 5 تا اپیزود آخرش یه پلات میده
به نظرم گرونه 20 دلار.باهاش میتونی یه اکانت پلاس بگیری کلی بازی مجانی و عالی دانلود کنیدوستان بازی payday the hiest رو می خواستم بگیرم.نقدش رو خونده بودم و خوشم اومد.خواستم ببینم اگه کسی گرفته بگه ارزش قیمتش رو داره یا نه.
اصلا ارزش نداره .دوستان بازی payday the hiest رو می خواستم بگیرم.نقدش رو خونده بودم و خوشم اومد.خواستم ببینم اگه کسی گرفته بگه ارزش قیمتش رو داره یا نه.
پلاس 100% به صرفه هست.من 44 هزار تومن دادم یه اکانت سه ماهه گرفتم تا الان walking dead 1-2+lbp2+borderlands+outland+renegade ops+saints row2+scott piligram رو روش بازی کردم.راچت کلانک و اینفیموس2 هم هست که اونا رو نگرفتم.فقط یه اینترنت پرسرعت در حد 512 یا یه مگ لازمه که راحت بتونی بازی ها رو دانلود کنی.بچه ها یه چند تا سوال:
این اکانت پلاس بگیرم یه سری بازی داره 60 دقیقه اش مجانیه اونا تروفی هم داره؟
بعد الان بازی های این ماه رو دانلود نکنی ماه بعد میمونه واستون؟
---
خوبه من پلاس بگیرم؟هم ویتا دارم و هم ps3 فقط هم بازی اورجینال میگیرم
بازی های مجانیش به صرفه هست؟
پلاس انگلیس قیمتش خیلی عالی تره ولی واسه من آمریکا اکانتم
برای پلاس اروپا میخواد Starhawk بیادشالبته آنلاین نداره.
اصلا پلاس انگلیس ارزون تر هم هستلعنت خدا به اين پلاس US )x
همين كه ما اكانت رو پلاس كرديم زرتي بازي هاش افت كرد
الان اگر يكي از چند ماه پيش پلاس EU ميداشت تا الان DE : HR - RDR - DS2 و خيلي بازي هاي كامل و توپ ديگه رو ميتونست بازي كنه اما اين US هر چي بازي مفت بود اين چند وقت به ما داد)x