Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زود تند سریع جواب بدین:دی ( شوخی کردم )
plus بگیرم بازی دانلود کنم ( اونایی که برا پلاس فریه ) بعد اینکه از پلاس در بیام بازی رو دیگه نمیتونم بازی کنم تا دوباره پلاس بشم؟

خوب چ فابده ای داره این \بلاس کلا؟
قیمت ۵۰دلاری چند؟
عزیز جان 50 دلار میدی واسه یک سال پلاس داری . بعد هر ماه بازیه رایگان میاد تا یک سال تموم نشده میتونی بازی کنی . خوبه دیگه . شما که تا آخر عمرت که یه بازی رو انجام نمیدی که . فوقش 2-3 ماه سرگرمشی . یعنی 50 دلار میدی مثلا 20 تا بازیه درجه یک تو یک سال بهت میدن . سر سال هم که تموم شد یکی دیگه میگیری . کلا قیمتش عالیه . کلی خدمات و سرویس های دیگه هم داره . تخفیف های فوق العاده و تم و ها چیز های دیگه هم که همیشگی هست و پلاست تموم بشه اتفاقی نمیوفته .

خوب به سلامتی امروز منم عضو پی اس ان پلاس شدم ( با این اکانت : shervin75 )
و بازی the walking dead episode 1 رو دانلود کردم
در یک کلام میگم بینظیره!
خیلی خیلی قشنگه گرافیکه زیاد بالایی نداره ولی جذابیتش 10000 ـه
الانم میرم outland بعدشم lbp 2 رو دانلود کنم و بازی کنم:دی
من عاشق سونی ام :دی اگه مایکرو یکم از این سونی یاد میگرفتو برای کاربرای گلدش انقدر عرضش قاعل میشد...

فکر نمیکنم احتیاج داشته باشه ولی لطفا دوستان وارد بیان به این دوستمون کمک کنند.
راستی outland هم گرفتم ( 3 صبح:دی ) برم بازی کنم ببینم چیه:دی

مرسی
outland رو هم گرفتی بیا بگو چطوره درباره انلاینشم بگو ؟منم میخوام بعد واکینک دد بگیرمش
اپیزود اول چقد دقیقا حجم داشت؟؟

سوال سختی پرسیدم ؟! :دی

همین outland فکر کنم خوب باشه sondshapes و journey هم عالی هستن ولی یکم بیشتر از 15 دلار هستن بسته به استوری که داری قیمتاش چند دلاری کم و زیاد میشه
walking dead رو سیزن پسش رو گرفتم 20 دلار یه تم مجانی هم داد بازیش واقعا خوب هست و گیم پلی اش هم در واقع بهینه شدهی گیم پلی هوی رین هست و خیلی خوب در اومده

همین outland فکر کنم خوب باشه sondshapes و journey هم عالی هستن ولی یکم بیشتر از 15 دلار هستن بسته به استوری که داری قیمتاش چند دلاری کم و زیاد میشه
walking dead رو سیزن پسش رو گرفتم 20 دلار یه تم مجانی هم داد بازیش واقعا خوب هست و گیم پلی اش هم در واقع بهینه شدهی گیم پلی هوی رین هست و خیلی خوب در اومده
راستش من برای تروفی میخوام ! :دی یه چیزی باشه هم آسون باشه هم پلات داشته باشه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or