Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
11 گیگ ؟ :| عمرا تا 1شنبه تموم نمیشه دانلودش! :d رچت که 14 گیگ بود رو توی 2 هفته دانلود نمودم :d چه خبره ... :((

the walking dead رو دانلود کردم.
اولین چیزی که با شروع بازی به نظرم رسید،Heavy rain بود منتها با سناریوی سطحی تر و گیم پلی تعاملی تر!
تروفی هاش هم جالبه،با تمام کردن 5 اپیزود،پلات میشه!

من Sound Shapes رو خریدم. در نگاه اول یه بازی مینی مال به نظر میرسه ، در صورتی که یه دنیای دیگه است برای خودش ! :دی

به غیر از مراحل اصلی بازی ، یه قسمت Editor هم داره که میشه مرحله ساخت و به اشتراک گذاشت ! :x
این ادیتورش رو دستکم نگیرید ، ادیتور LBP رو میخوره یه لیوان آب هم رویش ! :دی

14764183573851470916.jpg

هفته آینده هم CS : GO میاد به قیمت 15 دلار برای پلاسی ها ! >:d
میگم کسی این Papo & Yo رو پیش خرید کرده ؟ خفن میزنه باشه ! :دی

آخرین ویرایش:
کسی میدونه اپیزودهایه بعدی walking dead کی میاد تو استور؟ خیلی خوشم اومد انگار داشتی یه سریال رو بازی میکردی

واقعاً فوق العاده بود.هر چی جلوتر می رفت داستان،ابهامات و جذابیت های بیشتری پیدا می کرد.دیالوگ ها هم واقعاً عالی بودند.سبک گرافیکی بازی هم به نظرم راضی کننده ترین چیزی است که سازنده می تونه ارائه بده.بیان احساسات در بطن گرافیکی معمولی،نیاز به موشن کپچر پیچیده ای داره اما گرافیک سیل شید،این موضوع رو خیلی عالی در خودش حل کرده.
امیدوارم اپیزود های بعدیش رو سریعتر عرضه کنند .آمار و ارقام آخر هر اپیزود هم جالب توجه بود!:d

کسی اینجا pac-man رو بازی کرده؟
جدای گیم پلی خفنش در عرض 20 دقیقه اول بازی حدود5-6 تا تروفی میده:x
یه سوال هم دارم:توی مولتی پلیر بازی space marine کسی پیدا میشه؟ من سینگلش رو قبلا رفتم ارزش داره به خاطر مولتی 6 گیگ دانلود کنم؟:-/

کسی اینجا pac-man رو بازی کرده؟
جدای گیم پلی خفنش در عرض 20 دقیقه اول بازی حدود5-6 تا تروفی میده:x
یه سوال هم دارم:توی مولتی پلیر بازی space marine کسی پیدا میشه؟ من سینگلش رو قبلا رفتم ارزش داره به خاطر مولتی 6 گیگ دانلود کنم؟:-/
من که به خاطر 900 مگ پچ آنلاینش بیخیالش شدم.اگه میشد ارکها رو برداری دانلود می کردم.بدک به نظر نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or