Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک توضیحی در موردش میدی که چی به چیه ؟ اصلا سبک بازیش چیه ؟ :d
من تا وقتی که نقدش رو تو IGN دیدم،حتی اسمش رو هم نشنیده بودم!!! :d

یک توضیحی در موردش میدی که چی به چیه ؟ اصلا سبک بازیش چیه ؟ :d
من تا وقتی که نقدش رو تو IGN دیدم،حتی اسمش رو هم نشنیده بودم!!! :d
امیر حسین باید ویدئو هاش رو ببینی . یه جورایی ریسینگه :دی . گرافیکش هم مثل یه music visualizer ـه . چیز عجیبیه کلا :دی

Malicious امروز روی PSN میاد به قیمت 10 دلار ، برای اعضای پلاس هم تا 7ـم ماه دیگه 20% تخفیف داره :d
اطلاعات خاصی ازش ندارم! فقط مثل اینکه قبلا نسخه ی ژاپنیش منتشر شده و هشت تا سایت و مجله هم نقد کردنش که میانگینش شده 70 .
ولی چیزی که من رو بهش جذب کرد گرافیکش بود که به نظرم خیلی به Gravity Rush شبیه هست :d
صبر میکنیم ببینیم بقیه ی نقدها که اومد اوضاع بازی چجوریاست! :d
اینم یک عکس از بازی :

-----
علاوه بر بازی بالایی، Foosball 2012 هم میاد!
قیمت این 8$ برای اعضای عادی و 6$ برای اعضای پلاس هست.
بازی قابلیت انتخاب آهنگ دلخواه برای پخش رو نداره ، بازی 3D نیست ولی روی 1080P و 60 fps اجرا میشه ، DLC در آینده خواهد داشت ، در مورد بخش Career Mode (با همون World tour mode ) گفته شده که شامل 20 مسابقه ی عادی(منظور در جه سختیه) + 8 بازی هارد هست که با پیروزی هر مسابقه یک سری آیتم مثل میز یا آیتم هایی برای شخصی سازی تیم ها (تبدیل بازیکن ها به رنگ دلخواه و ... ) باز میشه ، همینطور توی بازی ها با توجه به بازیتون ستاره هایی میگیرید که با اون ها هم میتونید یک سری چیزای دیگه باز کنید پس سعی کنید خوب بازی کنید و ستاره ها رو کامل کنید :d ، در مورد تروفی ها هم گفتن بخش World tour شامل 1 طلا - 4 نقره - 7 برنز هست ولی این همه ی تروفی ها نیست و یک سری تروفی دیگه مثل بردن یک بازی بدون گل خوردن یا گل زدن با دروازه بان هم هست ، قابلیت Voice Chat فقط توی نسخه ی PS3 هست.
این هم بگم که بازی از Move پشتیبانی میکنه! پس میتونید با Dual Shock یا Move با هرکدوم که راحت ترید بازی کنید! :d
و اینکه با خرید این بازی ، میتونید هم نسخه ی PS3ـش رو داشته باشید هم ویتا! :d پس دوستانی که هر 2 کنسول رو دارن همیشه میتونند فوتبال دستی مجازی بازی کنند :d

سلام
با یکی از دوستام میخوایم BF3 رو بخریم از تو Store .
یکی بخریم میشه رو هر دوتا دستگاه اکتیو کرد و مولتی پلیر بازی کرد ؟ ( یعنی کد انلاین اضافه که نیاز نیست بخریم ؟ )
رو هر دوتا دستگاه BF1943 رو میده ؟

منم این Dyad رو دیدم! اصلا و ابدا ازش خوشم نیمد :| چی بود این خداییش؟ :d (حداقل تو ویدیوها :-" شاید خود بازی خوب بوده باشه ولی با سبک گرافیکیشم حال نکردم آخه! )

جفت بازی هایی هم که بالا معرفی کردم از IGN امتیاز 5.5 رو گرفتن :| ضدحالی بس عظیم :-s

به به! دوتا بازی فوق العاده ی دیگه برای اعضای پلاس آمریکا!
فصل اول و دوم the Walking Dead جزو بازی های پلاس ماه بعد آمریکا میباشد! :d این 2 بازی از 7ـم August در دسترسشون خواهد بود! :d
SoundShapes و The Expendables 2 هم 20% تخفیف میخورن! :d

هنوز برنامه ی اعضای پلاس اروپا اعلام نشده.

من DS2 میخوام! هفته دیگه نیستم دانلود کنم :-s
فردا واسه دانلود میاد.از فردا واسه دانلود بزار تا برگردی تموم میشه
yahoo_4.gif
اِّ فردا میاد ؟ :d آخه دیروز آپدیت Store بودش ولی اگر فردا میاد که چه بهتر :d تا یکشنبه دانلودش تموم میشه! :d (البته دیروز Store آمریکا آپدیت شده بود نه اروپا :-" :d ) فکر کردم مثل TWC میزارن برای هفته بعد! :d
ذخیره ی انیمه ی دوران بی نت ـی رو جاش رو با بازی عوض میکنیم :d

آخرین ویرایش:
من DS2 میخوام! هفته دیگه نیستم دانلود کنم :-s
فردا واسه دانلود میاد.از فردا واسه دانلود بزار تا برگردی تموم میشه:d
اه کاشکی اون یه ماهی که اکس باکس دوستمو قرض گرفتم بازی نمی کردمش.حیف شد.:(
هر چند مولتیش خیلی حال میده بخصوص وقتی تو تیم هیولاها باشی و رو سر و صورت آدما اسید بالا بیاری:x:d

اِّ فردا میاد ؟
yahoo_4.gif
آخه دیروز آپدیت Store بودش ولی اگر فردا میاد که چه بهتر
yahoo_4.gif
تا یکشنبه دانلودش تموم میشه!
yahoo_4.gif

ویرایش:بازی الان اومده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or