Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به من چه اون همه بازي :d يه تعداديشون كه كشك بودن يه سري هم كه خوب بودن با اين نت چوبي !!! نميشه دانلودشون كرد ! شما نگاه به خودت نكن اونوري راحتي :d ما اينور ناراحتيم :(:d
باو اپديت رو دادن !!! من كه روي هوا حرف نميزنم !
PlayStation Store Update – PlayStation Blog

اقا مارو سرويس نمودي :d قبلا" 15$ بود اون 5 دلارش چي شد :d
والا با 10 $ چيز خاصي نميشه ! چون بايد مالياتش رو هم بدي ! و گرنه بازي 9.99$ خوب زياد هست ! ولي سليقه ات رو كسي نميدونه !!!

باو من هم موقع شناس بودم :| دقيقا" اواخر دو ماه پيش بود زدم !!! ديگه با 3 ماهه بيشتر 4 ماه رو نميشه ساپورت كرد !
منم اونورم ولی همچین راحت نیستم :-" فقط محدودیت حجمی ندارم :d وگرنه این ماه از بس چیز میز دانلود کردم فکر کنم زدن سرعت دانلودم رو به فنا دادن! اول ماه تا 180-190 میرفت! الان به زور به 100-110 میرسه :d ولی خوب به هر حال بازی دادن دیگه! :d فکر کنم 16 تا بازی این ماه دادن! :d
این آپدیتی هم که گزاشتی خوب چیز عجیبی نیست! :d آپدیت هفتگیه! :d توی هفته ی آخر این ماه هم 2تا تخفیف و چندتا آواتار برای اعضای پلاس زدن! :d
آپدیت اصلی پلاس که بازی های مجانی جدید میزاره باید از هفته ی بعد که میریم تو ماه جدید منتظرش بازی! :d هنوز تو ماه June به سر میبریم :d

راستی قضیه ی این مالیات چیه ؟ :d من تا حالا هرچی گرفتم هیچ مالیاتی روش نبوده و چیزی کم نشده ! هرچی گرفتم همون قیمتی که خودش زده بوده :d (موقع خرید نوشته مالیات ولی تا الان همیشه صفر بوده :d )

خسته نباشي :| من اينجا نهايت سرعتم كه به خاطرش بشكن هم ميزنم 100ه :|:d
بعد تو داري براي 100 ناز هم ميكني :d

كاشكي بدن :(
هر چي باشه فقط بازي خفن باشه !!! مثل TRINE 2 و AWESOMENAUTS نه يه كوفتي مثل ROCK OF AGES :|

والا من شنيدم كه محتواهاي استور US ماليات دارند !!! ولي مال بريتانيا رو مهرداد گفت نداره !!!
من خودم 20$ دارم اما تا الان چيزي نخريدم :d ولي امريكايي ها تا جايي كه من ميدونم براي هر غلطي كه ميكنند بايد ماليات بدن به جز اين كه بخوان يه چيزي رو بدن خيريه :d

تخفیفای تابستونه ی خوبی زدن برای آمریکا!

jmd50zjv61hs0y6376vy.jpg

----
و مثل اینکه 2شنبه هم اطلاعات در مورد برنامه ی پلاس این ماه میاد!
و مثل اینکه Pac-Man Championship DX یکی از بازی هاست! (یا شایدم یکی از تخفیف هاست :d ولی هرچی هستیک ربطی به پلاس داره :d )
این پک منی هم ه گفتم پارسال اومد و خیلی مورد توجه منتقدین قرار گرفت! :d
خدا کنه بازی های درست حسابی بزارن! :d گرچه فکر نکنم با این آپدیت June دیگه تا یه مدت بازی معروفی برای پلاس ببینیم! :d
یک زمانی خیلی تو کف Blade Kitten بودم! کاش برای پلاس بدنش >:d< BloodRayne : Betrayal هم بد نیست :d فکر کنم تو مایه های Shank باشه! :d

رفيق اكيباي اونور ابي شيطان در جلد رسوخ كرده :d

اين تخفيف هارو من چند وقت پيش ديدم :| تخفيف هاي بازي ها تابستوني پر فروششه !
فقط چشم اين SotC رو گرفته ! اونم بدجور ! بقيه شون مالي نيستند :(

مثل اينكه پك من ه براي پلاس هاست ! يا همچين چيزي من خوندم ! دوشنبه ساعت 11 به وقت US مي گن بازي ها مجاني چيه انگار ؟! در واقع اطلاعات بيشتر ميدن !

آخرین ویرایش:
بله همینطور که پیش بینی میشد برعکس ماه قبل هیچ بازی به درد بخوری این ماه نداره! بهترینش همون پک منه :d

بازی های این ماه :
Pac-Man Championship Edition DX
Gotham City Impostors
Renegade Ops

البته این 3بازی ما آمریکاست! اروپا هنوز خبری نیست! ولی فکر نکنم اونم خبر خاصی باشه! احتمالا همین بازی ها رو هم برای اروپا میزارن! :d

بله بله! :d
برعکس آمریکا که این ماه به نظرم چیز خاصی نداشت،به جاش اروپا با یک بازی اومد ولی بازی خوبیه :d
Dues Ex :Human Revolution
:d
من خودم غیر از اون تریلرهای اولیه ـش،چیزی ازش ندیدم! :d کسی بازی کرده توضیح بده چجوریه و اینا ؟ :d
آها حجمش هم 8057 MB هست ! :d

راستی اطلاعات بالا اشتب شد! 2تا بازی دیگه هم خواهد بود! ولی 18ـم میگن چه میباشند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or