منم اونورم ولی همچین راحت نیستم فقط محدودیت حجمی ندارم :d وگرنه این ماه از بس چیز میز دانلود کردم فکر کنم زدن سرعت دانلودم رو به فنا دادن! اول ماه تا 180-190 میرفت! الان به زور به 100-110 میرسه :d ولی خوب به هر حال بازی دادن دیگه! :d فکر کنم 16 تا بازی این ماه دادن! :dبه من چه اون همه بازي :d يه تعداديشون كه كشك بودن يه سري هم كه خوب بودن با اين نت چوبي !!! نميشه دانلودشون كرد ! شما نگاه به خودت نكن اونوري راحتي :d ما اينور ناراحتيم :d
باو اپديت رو دادن !!! من كه روي هوا حرف نميزنم !
PlayStation Store Update – PlayStation Blog
اقا مارو سرويس نمودي :d قبلا" 15$ بود اون 5 دلارش چي شد :d
والا با 10 $ چيز خاصي نميشه ! چون بايد مالياتش رو هم بدي ! و گرنه بازي 9.99$ خوب زياد هست ! ولي سليقه ات رو كسي نميدونه !!!
باو من هم موقع شناس بودم دقيقا" اواخر دو ماه پيش بود زدم !!! ديگه با 3 ماهه بيشتر 4 ماه رو نميشه ساپورت كرد !
این آپدیتی هم که گزاشتی خوب چیز عجیبی نیست! :d آپدیت هفتگیه! :d توی هفته ی آخر این ماه هم 2تا تخفیف و چندتا آواتار برای اعضای پلاس زدن! :d
آپدیت اصلی پلاس که بازی های مجانی جدید میزاره باید از هفته ی بعد که میریم تو ماه جدید منتظرش بازی! :d هنوز تو ماه June به سر میبریم :d
راستی قضیه ی این مالیات چیه ؟ :d من تا حالا هرچی گرفتم هیچ مالیاتی روش نبوده و چیزی کم نشده ! هرچی گرفتم همون قیمتی که خودش زده بوده :d (موقع خرید نوشته مالیات ولی تا الان همیشه صفر بوده :d )