Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ما بخواییم ازین قسمت استفاده کنیم باید psn card بگیرم؟
واسه اکانت Plus هم همینطور؟
واسه خريد بازي ها ؟ اره
براي plus هم psn card بايد بگيري
در ضمن plus بدرد نميخوره من خودم از همون روز اول شروعش داشتم تا چند ماه پيش داشتم اصلا بدرد نخورد البته به جز بتا ها و يه سري تخفيف ها
نظر منو بخواي Plus چرته:d

واسه خريد بازي ها ؟ اره
براي plus هم psn card بايد بگيري
در ضمن plus بدرد نميخوره من خودم از همون روز اول شروعش داشتم تا چند ماه پيش داشتم اصلا بدرد نخورد البته به جز بتا ها و يه سري تخفيف ها
نظر منو بخواي Plus چرته:d
infamous2
little big planet2
رو دارن مفت میدن این ماه
shift2
shank2 رو هم چند ماه پیش مفت دادن چطوری چرته؟:d

infamous2
little big planet2
رو دارن مفت میدن این ماه
shift2
shank2 رو هم چند ماه پیش مفت دادن چطوری چرته؟:d
نميدونم:d بدرد من كه نخورد ،تنها نكته مثبتش theme&avatar هست

بعشم اون بازيارو بيشتر افراد بازي كردن در نتيجه خوب نيست:d گاهي اوقات هم بازي هاش بدرد عمشون ميخورد:d

نميدونم:d بدرد من كه نخورد ،تنها نكته مثبتش theme&avatar هست

بعشم اون بازيارو بيشتر افراد بازي كردن در نتيجه خوب نيست:d گاهي اوقات هم بازي هاش بدرد عمشون ميخورد:d
داش صادق راست میگه پلاس بعضی موقع ها خوبه
بشتر موقع ها بازی های چر ت و پرت رو فری میده
بنظم کسی میخواد بگیره باید 1ساله بگیره 3ماه به درد نمیخوره

پلاس از برخي جهات خوبه ! و مطمئنا" اولين اش بازي هاي مجاني ايي كه مي ده !!!
همين دوماه گذشته PS STORE US يكي AWESOMENAUTS رو داد كه غوغا بود يكي هم TRINE 2 رو داد كه بد نبود ! SHANK2 رو هم كه همون اوايل داد !
پلاس EU هم بد نيست ! ماه پيش بود گمونم MAX PAYNE 1 رو داد :|

نظر من رو ميخواين بذارين طرف هاي كريسمس پلاس بشيد ! چون كريسمس پارسال PS STORE US همه بازي هايي رو كه طي سال گذشته اش داده بود به ملت هر روز خيرات مي كرد :| كلي هم تخفيف مي داد

به حرفهای این بالایی گوش نکنید ، چون حرف ِ مُفت میزنه ! :دی

پلاس از همه جهات مفید است.
برخلاف بقیه که میگن مهمترین دلیل بازیهای Free ـش است ، اگر یه کم تحقیق کنید متوجه می شوید که گیمرهای خارجی بیشتر از تخفیف های ویژه پلاس استفاده می کنند.
ببینید دو دسته بازی داریم برای پلاسی ها : یه دسته اونایی هستند که Free میشن به همره چند بازی دیگه توی یه ماه و تا زمانی که پلاس باشید می تونید ازشون استفاده کنید.
دسته دوم و البته مهمتر بازیهایی هستند که تخفیف بهشون تعلق میگیره ، نه به این صورت که Free بشوند. مثلاً میگم ؛ قبلاً اکثر بازیهایی که این حالت شامل حالشون می شد بازیهای PSN ـی بودند ، بازیهایی مثل Flower , Outland , Scot Pilgrim vs The World و ... الآن بازیهای پر حجم هم شامل این حالت شدند. تا اونجایی که ذهنم یازی میکنه God of War Origins Collection , FIFA 12 , Battle Fi3ld و ... تخفیف هاشون به این شکله که نسبت به قیمت پک بازی فیزیکی 15-10 دلاری ارزون تر هستند این نسخه های دیجیتالی.

عمده استفاده پلاس برای خارجی ها همین بازیهای حالت دوم است که گفتم. مورد مهم دیگر هم به نظرم Free DLC است.

اخه مرد حسابي با اون تيم اب پرتغاليت كه تركيد :d
من نوعي بخوام هي بيام برم پول PSN CARD بدم بايد پول دو سه تا بازي رو بدم يه 50$ مرض دارم ؟! :|

توي اينجا با توجه به وضع موجود و اون هم براي گيمرهاي با درامد متوسط يا كم اصلا" اين تخفيف ها به درد نميخوره چون يه جورهايي پامون گرونتر در مياد ! همون بازي مجاني كه ميده ما حال هم مي كنيم :d

حالا اگر تو مايه داري اون يه بحث ديگه است :d

اخه مرد حسابي با اون تيم اب پرتغاليت كه تركيد :d
من نوعي بخوام هي بيام برم پول PSN CARD بدم بايد پول دو سه تا بازي رو بدم يه 50$ مرض دارم ؟! :|

توي اينجا با توجه به وضع موجود و اون هم براي گيمرهاي با درامد متوسط يا كم اصلا" اين تخفيف ها به درد نميخوره چون يه جورهايي پامون گرونتر در مياد ! همون بازي مجاني كه ميده ما حال هم مي كنيم :d

حالا اگر تو مايه داري اون يه بحث ديگه است :d

اون بحث مقوله اش جداست آب هویج ! :دی

من گیمرهای خارجی رو گفتم ! اونها راحت یه PSN Card 50$ میدن برای عضویت یکساله پلاس ، سرعت نت شون هم مینیمم 10 مگ است ! هر بازی رو اراده کنند میتونن نسخه دیجیتالی اش رو دانلود کنند ! :دی اونم در حد چند دقیقه ممکنه وقتشون بگذره ! :دی

ولی کسی مثل من و شما که میاد توی ایران ، پلاس میگیره باید پیش زمینه هاش هم آماده کرده باشه. مثلاً حداقل یه نت 512 داشته باشه !

دقیقا با آقا حامد و به خصوص اون تیکه اخر نظرشون موافق هستم .
پلاس و امتیازاتش واقعا عالی هست تخفیف ها بسیار ارزشمند و بازی های رایگان هم اکثرا( به خصوص بعد e3 2012 و قول قرار های سونی) خیلی خوب و مناسب هستند اما نکته ای که کلا واضح می تونم بگم اینه که این امکانات برای خودشون قابل استفاده هست حالا خودشون کیا هستن؟ مشخصه کسانی که مجبور نیستند برای دانلود بازی های مورد علاقشون کنسول شب روشن کنند و صبح خاموش ! استفاده از این امکانات نیازمند یک پیش زمینه قوی هست اونم داشتن یک اینترنت مناسب به خصوص در زمینه دانلود و حجم .
سرعت دانلود های نه چندان جالب ما و محدودیت های حجمی و صد البته قیمت گزاف حجم های ازاد همه می شه دلیلی بر اینکه همیشه یک تردیدی همراهمون باشه و گاهی هم فقط به خیلی از چیزها نگاه کنیم .
شخصا شخصی که حجم ماهیانه اش 4 گیگ و هر گیگ حجم ازادش هم بین 5 تا 12 هزارتومن در کنارش سرعت دانلودش هم نامناسب هست وقتی وارد استور می شه بعد از اینکه موردی توجهشو جلب می کنه اولین جرقه ی ذهنی که براش پیش می آد حجم اون آیتم یا بازی مورد نظر هست ! تا وقتی چنین زمینه های ناهمواری(!) داریم باعث می شه همیشه خیلی از امکانات "عالی" برامون در حد "خوب" جلوه کنه و اکثر اوقات مجبوریم عالی ها و خیلی خوب ها رو فدای یک سری محدودیت های ازار دهنده کنیم .

آخرین ویرایش:
dbcum5ney18ysf2jp4u.jpg

خبر خوش برای دوستان ژاپنی :-" :d
Okami HD برای PS3 تایید گشت! :d
این بازی به صورت HD ( 1080P) خواهد بود + 51 تروفی که شامل 1 عدد پلات هم میشه! + از Move هم پشتیبانی میکنه!
تاریخ انتشارش هم پاییز 2012 هست و قیمتش هم 20$ خواهد بود!
بازی فقط روی PSN میاد! :d
من خودم بازی نکردم تا حالا این رو! ولی تعریفش رو زیاد شنیدم! :d توی تریلری هم که نشون دادن بازیش قشنگ بود :d آهنگ زیبایی هم داشت :d
از اینجا میتونید تریلرش رو ببینید!

---
روی Store ژاپن 1 نوامبر میاد! فقط چقدر تو ژاپن گرونه بازیا :d تو IGN زده بود چیزی حدود 50$ :|

عکسه قشنگ بود دلم نیمد بند انگشتی بزارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or