Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اکثر بازي جديدا که 60 دلاره!
بعدش بازي جديد اکبند 110 تومنه!
نه مثلا saints row 3 که دست دوش با 60 تومن گير مياد!
در کل اين نوع خريد بازي مال کساييه که نت و پول ا ضافي دارند بنظرم!!
آره خب...ولی واسه یه سری بازی ها اگه 2 نفر باهم بخرن می صرفه
برای بازی های که کد آنلاین دارن دیگه دست دومش ارزش نداره اگه بخوای انلاین بازی کنی

عجبا!! این منوهای استور که تغییر کرده منو به اشتباه انداخت.توی منوی اصلی PS Plus فکر کردم فقط همون Awesomenauts و Max Payne هست بعد چند روز همین طوری زدم رو Freebies دیدم أأأ !! چه قدر بازی!!! حالا از بین اون همه کدوماش خوبه:-/

عجبا!! این منوهای استور که تغییر کرده منو به اشتباه انداخت.توی منوی اصلی PS Plus فکر کردم فقط همون Awesomenauts و Max Payne هست بعد چند روز همین طوری زدم رو Freebies دیدم أأأ !! چه قدر بازی!!! حالا از بین اون همه کدوماش خوبه:-/
یعنی هیشکی اینجا پلاس نیست :-/ .

الان بازی PSN در سطح 10 دلار چی خوبه ؟؟ 20 دلار چی ؟؟

فقط مولتی قوی داشته باشه

جز Infamous : FOB ...

BF1943

و ... !

اخه بازي هاي PSN ايي اكثرا" زياد سرور مرور ندارند و يه بازيكن هاست ميشه بقيه مي رن بهش جوين مي شن البته استثنا هم هست ولي من كه نديدم !!!

الان AWESOMENAUTS داريم با بچه ها بازي مي كنيم با حاله , خوبه , بد نيست ! قيمتش 9.99 $ كه با ماليات و اينها ميشه بالاي 10$
نميدونم JOURNEY رو هم بازي كردي يا نه ! مولتي رقابتي قوي اي نداره بلكه يه CO-OP بسيار خاص استثنايي و عالي ايي داره ! خود بازي هم كه خداست !

وای الان سکته میکنم . همین الان دیدم تو لیست تروفی های ممد Astiak ـه خودمون بازیه Comix Zone هم هست . فکم افتاد . کجای Psn ـه ؟. چنده قیمتش ؟ این بازی بهترین بازیه تمامه ادواره :دی

وای الان سکته میکنم . همین الان دیدم تو لیست تروفی های ممد Astiak ـه خودمون بازیه Comix Zone هم هست . فکم افتاد . کجای Psn ـه ؟. چنده قیمتش ؟ این بازی بهترین بازیه تمامه ادواره :دی
از پلاس EU گرفته بودم ، كلي از خاطراطم زنده شد :دي

Free هست ولی نمیدونم چرا توی لیست معمولی Plus نمیشه دیدش ! ظهری شانسی سرچ زدم و دیدمش ؛ گرفتمش 40 مگ بود.
فقط یادم نیست باید روی چه مودی بزارم که راحت تر بشود رفت جلو ! :دی

والا من زیاد تو PSN نمیام اما یه سری اومد این BF1943 مفت بود بازیش کردم خیلی خوشم اومد.کسی بازی رو داشت با قیمت مناسب خواست بده یه خبر کنه منو.

BF3 رو داری ؟؟ !

نه والا ...

آخرین ویرایش:
Guacamelee به نظر جالب میزنه :d کلا از این سبک بازی ها خیلی خوشم میاد! :d

این Foosball 2012 (فوتبال دستی :d ) خیلی جالبه! ولی هرجوری فکر میکنم نمیدونم کنترلش چجوریه :d دموش رو زودتر بدن من از این ابهام در بیام ! :d

من این بازیها رو دارم تو اکانتم :

Crysis 1
Just Cause 2
Journey
Fat Princess
Crash Bandicoot 2
Crash Bandicoot 3
Crash Team Racing
Toy Story 2
Angry Birds

با یکنفر که بیشتر بازیهاش بدردم بخوره حاضر به share هستم.

خبر خوب برای پلاس داران !
قراره این ماه 12 تا بازی برای پلاس بیاد! البته چون تو E3 گفته شده برای آمریکاست،برای اروپا نیمد یقه ی من رو نگیرید! از این 12تا بازی هم چندتاش فعلا گفته شده :
Infamous 2,LittleBigPlanet 2, Virtua Fighter 5 Saints Row 2, Just Cause 2,Choplifter HD
بین این بالایی ها خداکنه LBP2 و JC2 هم باشه برای اروپا!
راستی این آخریه رو کسی بازی کرده یا اطلاعاتی در موردش داره یکم توضیح بده ؟

راستی یک خبر دیگه!
Sound Shapes که برای ویتا معرفی شده بود و خیلی هم مورد توجه ملت قرار گرفت برای PS3 هم تایید شد!

ویرایش:
یعنی ترکوند سونی!!!

بازی های این ماه! :d
خدایا خداوندا اروپا هم همینا باشه! من R&C : A4O میخوام!!! >:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or