Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستاني كه براي اون دموي مولتي KZ3 مي پرسن !
4 گيگه ! شما تا رنك سروان دوم يا اول مي تونيد بريد جلو ! همه DLC هارو داره !
من خودم بدم نيمد فقط به عنوان تنوع !

راستي اگر مي خوايد همين طوري بازي بكنيد وسط بازي بريد بيرون :d اين طوري ديرتر به اون رنك مي رسيد چون STATS رو سيو نميكنه :d البته اين حقه فقط طولاني تر مي كنه زمان رو هميگشي نميكنه چون بازم به يه جايي كه برسيد ديگه دمو ازتون ميخواد بخريدش:d

AWESOMENAUTS خيلي با حاله :d كلا" چيز جالبيه ! گر چند سخته و هر كسي كه توش قوي بشه باز هم قوي تر ميشه و اين كار رو خيلي سخت مي كنه ! كافيه يه VOLTAR برداريد و با دوستتون بريد سراغ TORRET ها ديگه كارشون تمومه :d
من با مهرداد اين مدلي بازي كرديم همش مي برديم :d

فردا با آپدیت جدید Store از سری Pixel Junk بازی های Racers , Monsters , Eden و Shooter به قیمت 1 دلار به فروش خواهند رفت :d
گفتم شاید کسی بخواد بگیرتشون :d چون فکر کنم جزو بازی های خوب PSN هستن :d
Shooter رو من که خوشم اومد! جالب بودش، Eden رو هم زیاد بازی نکردم :d

فردا با آپدیت جدید Store از سری Pixel Junk بازی های Racers , Monsters , Eden و Shooter به قیمت 1 دلار به فروش خواهند رفت :d
گفتم شاید کسی بخواد بگیرتشون :d چون فکر کنم جزو بازی های خوب PSN هستن :d
Shooter رو من که خوشم اومد! جالب بودش، Eden رو هم زیاد بازی نکردم :d
Shooter 2هم هست ؟:d

اون و ساید اسکرول و مانسترز برای PSP هر کدوم فکر کنم 50% تخفیف خوردن و شدن 5 دلار :d
فکر کنم 8 دلار باقی مونده توی یوزرم قراره به یک دردی بخوره :d

نامردا کاش برای Flower از این حرکات میزدن :d
کسی مانسترز و ریسرز رو بازی کرده یک توضیحی بده ؟ :d

ا

نامردا کاش برای Flower از این حرکات میزدن :d
کسی مانسترز و ریسرز رو بازی کرده یک توضیحی بده ؟ :d

مانسترز رو درست يادم نمياد اما اگر اوني بود كه هي بايد قلعه مي كاشتي و از طريق اون ها دشمن ها رو مي كشتي و از يه سري چيز ميز مراقبت مي كردي اره اين قشنگ بود !!!

ولي ريسرز مفتش هم گرونه !!! اصلا" من اين جوري مونده بودم موقع بازي كردن :-& :|
نه گرافيك داره نه گيك پلي خاصي ؟! 2 بعدي كامل از بالا ! مونده بودم اصلا" روشون شده همچين بازي ايي رو بسازن :|

اقا كساني كه AWESOMENAUTS دارن بيان اعلام امادگي كنن 6 تا بشيم يه PRIVATE MATCH بزنيم حال كنيم :d
فقط هاست گرام بايد نت خوبي داشته باشند و گرنه يا وصل نمي شيم يا فرت فرت قطع مي شيم :|
هر كي داره من رو ادد كنه !!! من هستم صادق همين بالا هست + مهرداد :d
HAWK__DRAGON
دو تا از اين _ ها دارم :d

آره همون فلعه و این چیزاست! :d
من چندتا صحنه از ریسرز دیدم خوشم اومد :-" یعنی بیشتر بقیه جذبشون شدم! پس به درد نمیخوره؟ :-" :d
راستی مانسترز رو میشه چند نفره بازی کرد؟ ریسرز فکر کنم میشه! برم یکم بیشتر ویدیو ازش ببینم شاید با سلیقم جور در اومد شایدم به قول تو افتضاح بود :d
راستی هفته ی دیگه هم 4am میادش! بازی جدیدشونه این تخفیف ها هم به همون مناسبته! :d با Move هستش ولی چیه نمیدونم!

---
این ویدیو هم از مراحل ساخت Papo & Yo :

[video=youtube;4SN6Vnv4_Ew]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4SN6Vnv4_Ew#![/video]​

فقط یک سؤال! سازنده هاش کجایی هستن؟ خیلی لحجه داشتن! مکزیکی و این چیزان ؟ :d (یک جوری میگم انگار کلا لحجه شناسم :d )

این ویدیو هم از مراحل ساخت Papo & Yo
فقط یک سؤال! سازنده هاش کجایی هستن؟ خیلی لحجه داشتن! مکزیکی و این چیزان ؟ :d (یک جوری میگم انگار کلا لحجه شناسم :d )
اومدم الآن در مورد Papo & Yo بگم که دیدم ویدئوش رو گذاشتی ! :دی
توضیحی که قبلآ در موردش توی 100 بازی برتر 2012 نوشته بودم :

احتمالاً با دیدن نام این بازی یک شاخ شبیه شاخ هیولای بازی روی سر شما سبز خواهد شد! ولی کمی صبر کنید، شاید مناسب ترین تعریف برای بازی ای با این نام عجیب و تریلر عجیب تر، این باشد که تعدادی از افتخارات آن را نام ببریم. Papo & Yo یکی از عناوین Arcade کنسول PS3 در سال 2012 خواهد بود که در E3 2011 برای اولین بار معرفی شد و خیلی سریع نظر منتقدین را به خود جلب کرد و توانست در همین نمایشگاه، نامزد بهترین بازی دانلودی از طرف GameCriticsAwards شده و جایزه بهترین عنوان Adventure و همچنین دانلودی را از GameSpot دریافت کرده و یکی از درخشان ترین بازی های سونی از طرف IGN لقب بگیرد. حال به معرفی بازی می پردازیم. استودیوی Minority با ساخت Papo & Yo قصد ارائه تجربه ای متفاوت و خاص را دارد که تا به حال کمتر مثل و مانندی داشته است. بازی در یکی از شهرهای آمریکای جنوبی جریان دارد. جایی که شما در نقش پسر بچه ای به نام Quico و روبات وفادار او یعنی Lula بازی می کنید و یک غول صورتی رنگ که شباهت فراوانی به یک کرگدن دارد نیز یار و همراه شماست. ولی همه چیز به این آرامی پیش نخواهد رفت و یک مشکل بزرگ بر سر راه شما قرار دارد. Monster در عین حال که دوست شماست، دچار یک بیماری عجیب نیز هست. او به خوردن قورباغه اعتیاد دارد و تنها کافیست یک عدد قورباغه نوش جان کند تا از خود بی خود شده و حالتی دیوانه وار به خود گرفته و به سمت شما حمله کند! همین موضوع باعث می شود Quico به دنبال دارو یا راه حلی برای درمان دوست غول پیکر خود باشد و در این راه به نقاط مختلف سر بزند. جالب است بدانید سازنده بازی آقای Vander Caballero حال و هوای این بازی و روابط Quico و Monster را با الهام از رابطه خود با پدرش ساخته است. پدر او در زمان کودکی Caballero به الکل اعتیاد داشته و او مجبور بوده خیلی اوقات از دست پدر خود فرار کرده و از او دور باشد.
گیم پلی بازی بر پایه حل معماهای جالب و متنوعی طراحی شده که با کمک شخصیت های بازی انجام می شود. محیط های بازی حالتی واقع گرایانه بر پایه شهرهای آمریکای جنوبی دارد که البته بعد از ترکیب با معماها و پازل ها حالتی سورئال و جالب به خود می گیرد. معماها در دل همین محیط ها بوده و کیفیت بالایی دارند. برای مثال در قسمتی از بازی Quico به یک رودخانه می رسد و هیچ راهی برای عبور از آن پیدا نمی کند. معمولاً برای عبور از رودخانه به یک پل نیاز است و چه پلی بهتر از سقف خانه ها؟ در اینجا Quico جعبه هایی جلوی خود می بیند که هر جعبه نماد یک خانه است و با برداشتن هر جعبه، خانه ای در ابعاد واقعی نیز به هوا بلند شده و با حرکت دادن جعبه، به سمت مورد نظر حرکت می کند. به این صورت با پشت سر هم گذاشتن جعبه ها، خانه ها نیز پشت سر یکدیگر ردیف شده و با عبور از سقف آن ها می توان به سمت دیگر رودخانه رفت. یا در قسمتی دیگر Quico باید از یک درخت نارگیل بالا رفته و با پرت کردن نارگیل ها نظر Monster را به سمت آن ها جلب کند. Monster به دلیل وزن زیاد خود باعث پایین رفتن قسمتی از زمین شده و سکویی برای عبور Quico به وجود می آورد. گرافیک بازی از نظر هنری زیبا و دلنشین بوده و رنگ آمیزی های ملایم و چشم نوازی دارد. از نظر فنی نیز برای یک عنوان دانلودی خیلی خوب و مناسب به نظر می رسد و موسیقی های بازی نیز در نمایش E3 جالب و شنیدنی بودند. Papo & Yo تا اینجای کار با استقبال خوبی از طرف منتقدین روبرو بوده و می تواند در ادامه نیز نظرات بیشتری را به خود جلب کند.

سازنده هاش فکر میکنم اهل آمریکای جنوبی هستن ! :دی جالب ترین نکته در مورد بازی که توی متن هم نوشته شده اینه :
سازنده بازی آقای Vander Caballero حال و هوای این بازی و روابط Quico و Monster را با الهام از رابطه خود با پدرش ساخته است. پدر او در زمان کودکی Caballero به الکل اعتیاد داشته و او مجبور بوده خیلی اوقات از دست پدر خود فرار کرده و از او دور باشد.
فقط این موضوع یه بدی داشته. طراحی غول به نظرم توی نمایش اولیه بازی خیلی جالب تر بود ولی توی نمایش جدید بازی کلآ طراحیش عوض شده. دلیل Caballero برای این عوض شدن خیلی جالب بوده ! :دی گفته که من بعد از طراحی غول ، یه حس عجیبی نسبت بهش داشتم و نمیدونستم مشکلش کجا هست. بعد از یه مدتی فهمیدم که این غول ترکیبی از سگ من (!) و ترسی که از پدرم داشتم هست !! :دی بعدش دوباره از اول غول رو طراحی میکنن تا بیشتر اون حسی که Caballero توی بچگی داشته رو بدست بیارن.
بالایی غول قبلی هست و پایینی جدید :

به نظرم قبلی به مراتب بهتر بود.

دستت درد نکنه!
من میگم یک حس تازه ای نسبت به این یارو غوله دارم! طراحیش عوض شده بود پس :-" :d الان که عکس مقایسه رو گزاشتی به نظم منم قبلی بهتر بود! جزئیات طراحیش هم خیلی بهتر از این جدیدست! جدیده انگار با خمیر درست شده :d چشماشم مثل شرقی ها تنگ شده :d نمیشه دید چه حسی تو چشمش داره :d

بچه هعا ي سوال...
به نظرتون کلا کسي ي بازي کامل مثل saints row 3 يا fifa 12 رو ميره از store بخره!!??
واسم خيلي عجيبه!طرف بايد همون پولو بده تقريبا خب ميره نسخه فيزيکي بازيو ميخره!
نه هاردش اشغال ميشه بي خودي نه ترافيک نتش!!(که اين اخري مشکل ايرانياس تقريبا فقط با نت ذغالي...)

بله خیلی ها هستند !
مثلاً ICO Collection ـی که من 120ت برای آکش سُلفیدم (!:دی) ، رفیقم با 40 دلار از استور دانلود کرد !
در ثانی این افراد نت خوبی هم دارند ، مثلاً من که 256 نامحدود دارم یک ساعت و نیمی یه گیگ رو میگیرم ، خُب چند ساعت میزارم شب تا صبح تا بازی رو دانلود کنه.

بچه هعا ي سوال...
به نظرتون کلا کسي ي بازي کامل مثل saints row 3 يا fifa 12 رو ميره از store بخره!!??
نه هاردش اشغال ميشه بي خودي نه ترافيک نتش!!(که اين اخري مشکل ايرانياس تقريبا فقط با نت ذغالي...)
بعضی ها میخرن!
حداقل این جوری هرچند دقیقه یکبار صدای چرخیدن دیسک تو دستگاه رو نمی شنوی

بچه هعا ي سوال...
اینجوری واست نصف میافته چون میتونی 2 نفری بازی رو بخری:d
بازی که 50 دار هست واست میافته 50 تومن ولی اگه فیزیکی بخری 110 تومن!!!!!

بچه هعا ي سوال...

بعضی وقتا واقعا به صرفه هست مثلا splintercell HD collection هر بازیش 4 پوند که میشه 12 پوند که نهایت میشه 36 تومن فک نکنم فیزیکیش حداقل تو ایران بشه این قیمت گیر آوورد. یا مثلا Dante's inferno فقط 6 پوند که میشه 18 تومن.البته بازیهای روز مثل Mass effect اینا یه هیج وجه به صرفه نیست چون میشه با همون پول و بعضا کمتر نسخه فیزیکیشو خرید هارد هم اشغال نمی کنه و میشه بعدا بازیو فروخت.

اینجوری واست نصف میافته چون میتونی 2 نفری بازی رو بخری:d
بازی که 50 دار هست واست میافته 50 تومن ولی اگه فیزیکی بخری 110 تومن!!!!!

اکثر بازي جديدا که 60 دلاره!
بعدش بازي جديد اکبند 110 تومنه!
نه مثلا saints row 3 که دست دوش با 60 تومن گير مياد!
در کل اين نوع خريد بازي مال کساييه که نت و پول ا ضافي دارند بنظرم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or