Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه نفر پیدا شود ، این Shank 2 رو بهم بدهد ممنون می شوم ! >:d<
به جایش Production Video های ICO . SoTC + بازی Dead Nation رو می دهم DL کند. ;)

---------- نوشته در 08:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 AM ارسال شده بود ----------

کاش از این تخفیف ها روی Fat Princess و اینها بدهند ! :دی
Rayman Origins قبلاً چند بود !؟
ریمن قیمتش بالا بود الان فک کنم 70% تخفیف خورده!
پلاس داره امکاناتش خوب میشه...
این دفعه که shank 2 و shift 2 هم مجانی بود!!
پس فردا یهو بتل 3 رو میزاره 15 دلار:d

این Awesomenauts ( درست نوشتم ؟ :دی) خیلی باحاله . همون سبکه League of legend ـه فقط زاویه دوربین فرق داره . همون RPG هست که باید Turret بزنیم و بریم جلو . نهایته فانه .

آخرین ویرایش:
این Awesomenauts ( درست نوشتم ؟ :دی) خیلی باحاله . همون سبکه League of legend ـه فقط زاویه دوربین فرق داره . همون RPG هست که باید Turret بزنیم و بریم جلو . نهایته فانه . اگه کسی خریده یه ندا بده . ما هم میخوایم :دی

AWESOMENAUTS الان در استور اومده قيمتش هم 10 $ ه :d البته براي ماها كه پلاس هستيم كاملا" مجانيه :d

walking dead تو استور اومده؟ چند دلاره؟

اومدن كه خيلي وقته اومد حدود 1 هفته ! الان همين يه دونه اي كه اومد 5 دلار بود گمونم بعد اگر بخواي كل سري رو كه 5 قسمته پيش خريد كني مي شه 20 دلار !

داداش اين نسخه انلاين KZ3 خيلي وقته هستش ! من قبلا" حالت انلاينش دانلود كردم كه خوب تا يه سطحي كه مي رسيدي DEACTIVE ميشد بعد بايد پول مي دادي ميخريدي
حالا ايني كه شما مي گي رو نشنيدم

آق این trine2 لامصب چقدر سخته)x
تا وسطای مرحله 9 رفتم دیگه ولش کردم لامصب پلتفرمر خیلی سختی داره اعصاب آدم به فنا میره.:((
بازی خیلی خوبی هست ولی خیلی سخت میشه از وسطای بازی.

من استور رو نگاه کردم ریمن اصلا نبود که
:-s

اره من هم هر چي نگاه كردم خبري ازش نبود !!!
تا جايي كه يادمه فكر كنم گفته بودند 15 مِي مياد !!!
البته مسئولش گفته بود انگار يه اشكالي تو همين ريمن هست ولي هر چي گشتم جايي رو نديدم توضيح داده باشه !

سلام
شاید اینجا جای مطرح کردن سوالم نباشه برا همین ببخشید
چند تا dlc و map ی که برا uncharted 3 دادن, کدومش مال بخش تک نفره بازیه و کدومش مال آنلاین؟؟؟؟؟؟
اصلا بخش تک نفره dlc یا مرحله جدیدی برا دانلود دادن تو psn?????
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or