Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا وقتی که پلاس داشته باشی یا تمدیدش کنی! اگر یک ساله بگیری تا یک سال میتونی بازی کنی! بعد از اون یا باید دوباره پلاس رو تمدید کنی یا بی خیالش بشی :d
یه سری از بازیها هم هستن که کلا Expired Time نداشتن و همیشگی اند اگر اکانت پلاستون هم تموم بشه باز قابل استفادن .
مثل Duels of the Planeswalkers 2011 یا Plants VS Zombies

Fat Princessچه طوره ؟ :d

256px-PS3_Fat_Princess_logo.png

دوستان این بازی dead nation ارزش داره وقت بزارم و بازی کنم؟ اگر بازی هست که واقعا ارزش داره بازی کنم لطفا گید بهم.

با تشکر.
دوست عزیز بازی سلیقه ایی هست ولی در کل بازی خوبیه . داستان و این چیزا نداره فقط گیم پلی باحال و فانی داره . در ضمن خیلی سرور های درست حسابی نداره . من و خیلی های دیگه نتونستیم حتی یک بار هم مالتی این بازی رو تجربه کنیم ولی در کل بازیه خوبیه . چند تا تریلر گیم پلی ازش ببین و بعد تصمیم بگیر برای خریدش .

از بالای صفحه شروع مینماییم میایم پایین :d

آقا دست به Spare Parts نزنید! یعنی من و شایان داشتیم بالا میوردیم کم کم :d خداییش یک چیز افتضاحیه که دومی نداره :d

فت پرنسس بسیار بسیار بازی باحال و جالب و فانیه! :d 100% پیشنهاد میشه :d

Dead Nation هم اگر میخوای یک بار بازی کنی(یا حالا فوقش دوبار ) بازی خیلی خوبیه! ولی اگر برای پلات و اینا میخوای بگیری که اصلا سر وقتش نرو! چون با وقت و اعصابی که باید براش بزاری راحت 3-4 تا بازی دیگه رو میشه پلات کرد :d البته ما مفت گرفتیمش :d (پارسال که PSN قطع شد ... :d )

اقا من این بازیهارو دارم از 5بار 4بار اکتیو شده:
Worms Armageddon
Spare Parts
Armageddon Riders
From Dust
Renegade Ops
Superstars V8 Racing
Elemental Monster
فقط با اکانت حاوی back to the karkand ریجن2 + چند تا دیگه بازی تعویض میشه (منظورم از چند بازیه دیگه اینه که پول پایه اکانت رفته باشه نه اینکه یه BF لیمیتد تو زده باشه )
اونی که پایه س پیام بده

خوب 2 تا دیگه از بازی های PSN هم زدیم! و لذت بردیم(البته چند روز قبل :d )
Trine 2 که بسیار عالی بود! گرافیک هنری ـش و آهنگاش واقعا عالی هستند! و همینطور Co Opـش هم خیلی خوبه! کاش شماره ی اولش هم Co Op داشت! هنوز که هنوزه تمومش نکردم :d آها تروفی هم خیلی خوب میده :-" :d

Shank 2 هم مثل شماره ی اولش خیلی خیلی بهم حال داد! واقعا بازی باحالیه! :d هرکی با شماره ی اول حال کرده این رو از دست نده! فقط خیلی کوتاه بود بازی!(اندازه ی قبلی، یا شایدم کمتر! ) بخش Co Opـش خیلی خوب و نفس گیره! و از 12 به بعد خیلی جو میده :d زامبی هم داره، خوشمان آمد :d
فقط کاش مثل شماره ی اول یک بخش Co Op داستانی هم میزاشتن! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or