Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در یک حرکت بسیار جالب استور UK بسیاری از بازی های Retail رو واسه دانلود قرار داده

Rayman که قیمتش 48 پونده
medieval move که قیمتش بیست پوند هست

قرار هست روز سه شنبه ی همین هفته بازیه Sly Collection هم برای استور عرضه بشه

در یک حرکت بسیار جالب استور UK بسیاری از بازی های Retail رو واسه دانلود قرار داده

Rayman که قیمتش 48 پونده
medieval move که قیمتش بیست پوند هست

قرار هست روز سه شنبه ی همین هفته بازیه Sly Collection هم برای استور عرضه بشه

یعنی چی؟ مجانی میده؟ یکم بیشتر توضیح میدی

این DC Universe Online نوشته بود Play for free زدم دانبود شه 120 مگ بود همش ! قضیه چیه ؟

یه مرد هستش که پلاس داشته باشه بده من این کرش ها رو دانلود کنم ؟ :دی

راستی این ریمن که 60 دلاره با خریدش 10 دلار هم FREE میده استور فکر کنم :d
یک مدت این تبلیغش رو میزد که با خرید هر 60 دلار(یا شایدم 50 بود :d ) ، 10 دلار مجانی میده :d
کلا حرکت جالبیه، فقط کسی میدونه این 60 دلار رو باید تو چه بازه ای خرج کرد؟ یک هفته؟یک ماه؟ چجوریه کلا ؟ :d

ویرایش:

این ۱۰ دلاری ها فقط واسه استور US نبود؟​

نمیدونم :d بقیه ی استور ها رو نگاه نکردم :d البته این ریمن رو با فرض اینکه برای آمریکا بیاد مثال زدم :d

آخرین ویرایش:
راستی این ریمن که 60 دلاره با خریدش 10 دلار هم FREE میده استور فکر کنم :d
یک مدت این تبلیغش رو میزد که با خرید هر 60 دلار(یا شایدم 50 بود :d ) ، 10 دلار مجانی میده :d
کلا حرکت جالبیه، فقط کسی میدونه این 60 دلار رو باید تو چه بازه ای خرج کرد؟ یک هفته؟یک ماه؟ چجوریه کلا ؟ :d

این ۱۰ دلاری ها فقط واسه استور US نبود؟

آقا این لیست بازی های من هست تو psn
battle 1943
modern combat dominatio
odin sphier
space shooter for 2 bucks
resident evil 3
dino crisis 2
nascar racing
با هر بازی که شما دارید حاضر به شیر هستم

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید من تازه کارم یکی راهنمایی میکنه بگه که من رجیون 3 هستم می تونم بازی های مثلا رجیون 2 رو انلاین بازی کنم
یکی لطفا جواب بده گیرم ممنون

سلام خسته نباشید من تازه کارم یکی راهنمایی میکنه بگه که من رجیون 3 هستم می تونم بازی های مثلا رجیون 2 رو انلاین بازی کنم
یکی لطفا جواب بده گیرم ممنون

سوالتون رو باید اینجا می پرسیدید : همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بله مشکلی نداره شما با ریجن ۳ میتونین با هر بازی با هر ریجنی رو آنلاین بازی کنین
به جز بازی هایی که online pass دارن که اونها باید ریجن بازی اکانتتون هماهنگ باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or