Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی این جا چیزی از DC Univerce Online می دونه؟ بازیش کرده؟ چه جوریاس؟ subscription مابسکریشن داره؟ انگار مجانی شده؟ کلا یه توضییحی چیزی بدین خشنود می گردم.:d

کسی این جا چیزی از DC Univerce Online می دونه؟ بازیش کرده؟ چه جوریاس؟ subscription مابسکریشن داره؟ انگار مجانی شده؟ کلا یه توضییحی چیزی بدین خشنود می گردم.:d

من رو PC داشتم باحاله ولی رو Ps3 فوق العاده تره

تو PC مجانی بود ... 1

فقط سروراش تو PC داغون بود ولی انگار تو Ps3 بهتره

برو ببین تو استور هنوز ماسکریشن رو میفروشند یا نه حجمش زیاده !

عجبا! بازی رو زده 120 مگ ولی تو توضیحاتش نوشته 18 تا 25 گیگ فضای خالی میخواد:o چه طوری میشه؟!
کاشکی نسخه فیزیکیشم مفتی بود.:d

يكي از بچه ها گرفته :d
اولش اون 120 مگ رو دان مي كني گول بخوري :d بعدش گه رفتي داخل بازي مي گه 17 گيگ رو دانلود كن =))

من با هزار خوش حالی گرفتمش 18 گیگ بد گرافیک گ*** می دنستم رفتم لگ دقیقا برار 5-10 دقیقه ! یه کمبو می زدی 5 دقیقه بعد در حالی که داشتی الافی ول می گشتی می زد :|.

بعد از 1 ماه بازیش نکردم رفتم تو بازی دیروز دیدم آپدیت داده 150 مگ بعد رفتم دیدم تو بازی آپدیت داده 2 گیگ :)) یعنی دقیقا 20 گیگ رو الکی برا بازیی که کانکشن خدا می خواد تروفی هم ماشاالله بازی رو با این تموم کن با اون تمون کن با ننش تموم کن .کلا یه بازی گ** گرافیک گو* گیم پلی گ** سرور و در نهایت یه بازی تمام *** منم رفتم پاکش کنم بعد 1 دقیقه از رو هاردم پاک شد !

یعنی گرفتن این بازی جز بزرگترین خریت های من تو دانلود بود .
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif

بوكمارك ميكنم
yahoo_4.gif

راست مي گه يادمه خيلي شب ها و روزها انلاين بود تا اين رو دانلود كنه منم داشتم وسوسه ميشدم برم تو كارش ولي وقتي گفت 17 گيگ o_O بيخيالش شدم
yahoo_4.gif
نکن از این کارا :d

چه زجری کشیدم :(.
اینکه چیزی نیست ! من یه خُل و چِل ـی رو سراغ دارم روز و شب آنلاینه و وضعیتش چند وقته اینه : DL Ratchet all4one ... !!!!
yahoo_24.gif

خودشو می گه :-"

آخرین ویرایش:
من با هزار خوش حالی گرفتمش 18 گیگ بد گرافیک گ*** می دنستم رفتم لگ دقیقا برار 5-10 دقیقه ! یه کمبو می زدی 5 دقیقه بعد در حالی که داشتی الافی ول می گشتی می زد :|.

بعد از 1 ماه بازیش نکردم رفتم تو بازی دیروز دیدم آپدیت داده 150 مگ بعد رفتم دیدم تو بازی آپدیت داده 2 گیگ :)) یعنی دقیقا 20 گیگ رو الکی برا بازیی که کانکشن خدا می خواد تروفی هم ماشاالله بازی رو با این تموم کن با اون تمون کن با ننش تموم کن .کلا یه بازی گ** گرافیک گو* گیم پلی گ** سرور و در نهایت یه بازی تمام *** منم رفتم بعد 1 دقیقه از رو هاردم پاک شد !

یعنی گرفت این بازی جز بزرگترین خریت های من تو دانلود بود .

=))=))=))
بوكمارك ميكنم :d

راست مي گه يادمه خيلي شب ها و روزها انلاين بود تا اين رو دانلود كنه منم داشتم وسوسه ميشدم برم تو كارش ولي وقتي گفت 17 گيگ o_O بيخيالش شدم :d

اقايون پلاس :d !

كسي اپديت اين ماه رو ديده !!! انگار بازي مجاني براي اين ماه نداريم :((
شايد فردا پس فردا معرفي كنند بازي مجاني رو ؟!
ولي اگر بازي مجاني ندن ته نامرديه چون من فقط 21 روز ديگه از پلاسم مونده :d:|:((

این ماه این همه بازی مجانی دادن :d چندتا دیگه برای این ماه میخوای ازشون ؟ :d
ماه دیگه هم که اولین آپدیتش هفته ی دیگست! :d پس یک هفته ی دیگه باید منتظر معرفی بازی هاشون بمونیم! :d

اقايون پلاس :d !

كسي اپديت اين ماه رو ديده !!! انگار بازي مجاني براي اين ماه نداريم :((
شايد فردا پس فردا معرفي كنند بازي مجاني رو ؟!
ولي اگر بازي مجاني ندن ته نامرديه چون من فقط 21 روز ديگه از پلاسم مونده :d:|:((

تو که موقع شناس نیستی و تقویم پلاس رو درست یادت نمیاد ! :دی

اگر ارزش وقت رو میدونستی مثل من بودی که 49 روز از پلاسم مونده و تا سه سری دیگه میتونم از بازیهای رایگان استفاده کنم !

این ماه این همه بازی مجانی دادن :d چندتا دیگه برای این ماه میخوای ازشون ؟ :d
ماه دیگه هم که اولین آپدیتش هفته ی دیگست! :d پس یک هفته ی دیگه باید منتظر معرفی بازی هاشون بمونیم! :d

به من چه اون همه بازي :d يه تعداديشون كه كشك بودن يه سري هم كه خوب بودن با اين نت چوبي !!! نميشه دانلودشون كرد ! شما نگاه به خودت نكن اونوري راحتي :d ما اينور ناراحتيم :(:d
باو اپديت رو دادن !!! من كه روي هوا حرف نميزنم !
PlayStation Store Update – PlayStation Blog

با 10 دلار چی میشه بگیریم ؟!

... !؟ جدیدا چی اومده 10 دلاری ؟!

اقا مارو سرويس نمودي :d قبلا" 15$ بود اون 5 دلارش چي شد :d
والا با 10 $ چيز خاصي نميشه ! چون بايد مالياتش رو هم بدي ! و گرنه بازي 9.99$ خوب زياد هست ! ولي سليقه ات رو كسي نميدونه !!!

تو که موقع شناس نیستی و تقویم پلاس رو درست یادت نمیاد ! :دی

اگر ارزش وقت رو میدونستی مثل من بودی که 49 روز از پلاسم مونده و تا سه سری دیگه میتونم از بازیهای رایگان استفاده کنم !

باو من هم موقع شناس بودم :| دقيقا" اواخر دو ماه پيش بود زدم !!! ديگه با 3 ماهه بيشتر 4 ماه رو نميشه ساپورت كرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or