Emperor visari
کاربر سایت
کسی این جا چیزی از DC Univerce Online می دونه؟ بازیش کرده؟ چه جوریاس؟ subscription مابسکریشن داره؟ انگار مجانی شده؟ کلا یه توضییحی چیزی بدین خشنود می گردم.:d
کسی این جا چیزی از DC Univerce Online می دونه؟ بازیش کرده؟ چه جوریاس؟ subscription مابسکریشن داره؟ انگار مجانی شده؟ کلا یه توضییحی چیزی بدین خشنود می گردم.:d
عجبا! بازی رو زده 120 مگ ولی تو توضیحاتش نوشته 18 تا 25 گیگ فضای خالی میخواد چه طوری میشه؟!
کاشکی نسخه فیزیکیشم مفتی بود.:d
نکن از این کارا :d
بوكمارك ميكنم
راست مي گه يادمه خيلي شب ها و روزها انلاين بود تا اين رو دانلود كنه منم داشتم وسوسه ميشدم برم تو كارش ولي وقتي گفت 17 گيگ o_O بيخيالش شدم
اینکه چیزی نیست ! من یه خُل و چِل ـی رو سراغ دارم روز و شب آنلاینه و وضعیتش چند وقته اینه : DL Ratchet all4one ... !!!!
من با هزار خوش حالی گرفتمش 18 گیگ بد گرافیک گ*** می دنستم رفتم لگ دقیقا برار 5-10 دقیقه ! یه کمبو می زدی 5 دقیقه بعد در حالی که داشتی الافی ول می گشتی می زد .
بعد از 1 ماه بازیش نکردم رفتم تو بازی دیروز دیدم آپدیت داده 150 مگ بعد رفتم دیدم تو بازی آپدیت داده 2 گیگ یعنی دقیقا 20 گیگ رو الکی برا بازیی که کانکشن خدا می خواد تروفی هم ماشاالله بازی رو با این تموم کن با اون تمون کن با ننش تموم کن .کلا یه بازی گ** گرافیک گو* گیم پلی گ** سرور و در نهایت یه بازی تمام *** منم رفتم بعد 1 دقیقه از رو هاردم پاک شد !
یعنی گرفت این بازی جز بزرگترین خریت های من تو دانلود بود .
اقايون پلاس :d !
كسي اپديت اين ماه رو ديده !!! انگار بازي مجاني براي اين ماه نداريم
شايد فردا پس فردا معرفي كنند بازي مجاني رو ؟!
ولي اگر بازي مجاني ندن ته نامرديه چون من فقط 21 روز ديگه از پلاسم مونده :d
این ماه این همه بازی مجانی دادن :d چندتا دیگه برای این ماه میخوای ازشون ؟ :d
ماه دیگه هم که اولین آپدیتش هفته ی دیگست! :d پس یک هفته ی دیگه باید منتظر معرفی بازی هاشون بمونیم! :d
با 10 دلار چی میشه بگیریم ؟!
... !؟ جدیدا چی اومده 10 دلاری ؟!
تو که موقع شناس نیستی و تقویم پلاس رو درست یادت نمیاد !
اگر ارزش وقت رو میدونستی مثل من بودی که 49 روز از پلاسم مونده و تا سه سری دیگه میتونم از بازیهای رایگان استفاده کنم !