نه . هر کار می کنم calibration failed میشه . چرا یکی کمک کنه .
بدون بازی حال نمیده ؟ اونوقت ببخشید . کاربرد Move چیه که بخواد بدون بازی مصرفی داشته باشه و حال نده ؟دوستانی که Move خریدن، می خواستم بدونم که بازی هم باهاش هست یا خیر ؟ بدون بازی فکر نمی کنم حال بده ها!! :d
ببخشید من منظورم بد نوشته بودمبدون بازی حال نمیده ؟ اونوقت ببخشید . کاربرد Move چیه که بخواد بدون بازی مصرفی داشته باشه و حال نده ؟
یه چند تا بازی هم همراه باهاش اومده که اصلا خوب نبودن .
تو باز نظر دادی:d sport champions بازی فوق العاده باحال و سرگرم کننده ای هست و با چیزیایی که من ازش دیدم اگه یک دوست داشته باشین و دو تا move خیلی باحال می تونید باهم رقابت کنید و بازی کنید. بقیه بازی ها هم تا حدودی قبول دارم بد هست. البته The Fight هنوز نیومده که اون رو هم میگن خیلی خوب هست یا بازی Lord of the Ring: Aragon's Quest که به صورت کامل از قابلیت move پشتیبانی میکنه بازی خیلی جالبی هست و بازی های مطرح تر هم که اواخر امسال و اوایل سال آینده میان مثل LBP 2 و KZ3.یه چند تا بازی هم همراه باهاش اومده که اصلا خوب نبودن .
تو باز نظر دادی . مرده مومن منظورم این بود بازی هایی که همراه با خوده Move اومدن خوب نبودن ! چیکار به Kz3 که سال دیگه میاد دارم ؟تو باز نظر دادی:d sport champions بازی فوق العاده باحال و سرگرم کننده ای هست و با چیزیایی که من ازش دیدم اگه یک دوست داشته باشین و دو تا move خیلی باحال می تونید باهم رقابت کنید و بازی کنید. بقیه بازی ها هم تا حدودی قبول دارم بد هست. البته The Fight هنوز نیومده که اون رو هم میگن خیلی خوب هست یا بازی Lord of the Ring: Aragon's Quest که به صورت کامل از قابلیت move پشتیبانی میکنه بازی خیلی جالبی هست و بازی های مطرح تر هم که اواخر امسال و اوایل سال آینده میان مثل LBP 2 و KZ3.
خب تو اولین نظر من رو نخوندی . بعد میای نظر میدی . حالا یه SCـش خوب بود بقیش تا اونجا که میدونم اصلا بازی های خوبی نبودن . حتی همین نقد بازیسنترم به این مورد اشاره کرده بود .باقی بازی ها هم که بعدا میاد .خوب تو وقتی پست من رو نمی خونی باز میای نظر میدی؟:d sport champion که با خودش هست. Fight هم چند هفته دیگه میاد
خوب تو وقتی پست من رو نمی خونی باز میای نظر میدی؟:d sport champion که با خودش هست. Fight هم چند هفته دیگه میادتو باز نظر دادی . مرده مومن منظورم این بود بازی هایی که همراه با خوده Move اومدن خوب نبودن ! چیکار به Kz3 که سال دیگه میاد دارم ؟