دوستانی که بازی SC رو تست کردن یک سوال داشتم ازشون. آیا بازی هایی مثل تیرکمان که نشون میدادن با دو تا move طرف داره انجام میده رو میشه با یکدونه انجام داد یا نه؟
دوستانی که بازی SC رو تست کردن یک سوال داشتم ازشون. آیا بازی هایی مثل تیرکمان که نشون میدادن با دو تا move طرف داره انجام میده رو میشه با یکدونه انجام داد یا نه؟
ببینم این MOVE شُک هم داره ؟!
آره شک هم داره:d ویبره هم داره:dlolببینم این MOVE شُک هم داره ؟!
آره برهان جان همه ورزش هاش رو میشه با یدونه بازی کرد ولی با 2 تا یه حال دیگه ای داره:d
الان حرف کی درسته؟:d تو خودت تست کردی سامان جان؟ اگه تست کردی و میشه که پس حتما میشه دیگه.سلام و علیکم...........مثل اینکه برای تیرکمان باید 2 تا کنترلر داشته باشید...........
http://www.ps3blog.net/2010/09/20/playstation-move-sports-champions-impressions/
Too bad that for Archery you need TWO move controllers.
resume نداره ؟ اگه هنگام دانلود برق بره باید از اول dl کرد ؟Heavy Rain رو بذاری تو دستگاه خودش یه Patch حدود 1 گیگ دانلود میکنه که قابلیت Move رو به بازی اضافه میکنه. من الان دارم دانلود میکنم.
نه اگه به صورت patch باشه این قابلیت رو نداره. البته اگر اکانت plus رو داشته باشی می تونی از قابلیت automatic download استفاده کنی و به صورت تیکه تیکه دانلودش کنی و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.resume نداره ؟ اگه هنگام دانلود برق بره باید از اول dl کرد ؟
خیلی ببخشید که اینو میگم چون یه سری ها خوششون نمیاد تو این تاپیک از این سوالات بپرسم !
الان قیمتش تو تهران چقده ؟!
الان قیمت این پک تو تهران 140-200 هست........
سلام
کسی خبر نداره Move با رنگ سفید هم عرضه می شه یا نه ؟ یعنی سونی برای مایی که کنسول سفید رنگشو خریدیم فکری نکرده !!؟ پس غلط کرده کنسول سفید داده بیرون :d