PlayStation Move

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک بار دیگه از این پست به بعد تو این تاپیک واحد پولی و اسم فروشگاه و قیمت کالا ببینم، برخورد می کنم.

تاپیک صرفا برای بحث راجع به Move و سخت افزار و نرم افزار های اون هست نه راهنمای خرید و آدرس دکان.

ای بابا خب ناظم عزیزم در این تایپیک وقتی کسی دستگاهش رو نداره باید از چیش صحبت کنه ؟ اول به کمک همدیگه پیدا کنیم بخریم بعد بیاییم در مورد نرم افزار و سخت افزارش صحبت کنیم .

حالا دوستان یه سوال این ps3 move شارژش به چه صورت هست ؟ امیدوارم مثل wii باطری نخوره !!

ای بابا خب ناظم عزیزم در این تایپیک وقتی کسی دستگاهش رو نداره باید از چیش صحبت کنه ؟ اول به کمک همدیگه پیدا کنیم بخریم بعد بیاییم در مورد نرم افزار و سخت افزارش صحبت کنیم .

حالا دوستان یه سوال این ps3 move شارژش به چه صورت هست ؟ امیدوارم مثل wii باطری نخوره !!
شارژش مثل دسته های ps3 با usb به ps3 وصل میشه و شارژ میشه

دوست عزیز شما اول قوانین رو مطالعه کنید بعد به ناظم های انجمن خرده بگیرید. تو قوانین اومده که تبلیغ هر فروشگاه یا مغازه ای در انجمن خلاف محسوب میشود. پس این جا هم با جاهای دیگه انجم فرقی نداره. چون من هم تذکر دادم اگر خلافی دیده بشه 100% علاوه بر پاک شدن پست اخطار هم دریافت می کنید. پس دقت کنید.

سلام
من یه سوال دارم هر جا دیدم این Move دو تا کنترل داشته ولی رو جعبه اش فقط عکس یه کنترل هست اونو باید جدا بخریم یا بدون اونم میشه بازی کرد خب اگه میشه اونو چرا ساختن؟/:)
جریان چیه اخر؟؟؟؟:confused:

از چه نظر؟ :-s

من دیشب خریدم
همراه یه بازی start party و یه demo چند تا از بازی ها
همش چرت بود اصلا بازی ها باحال نیستن
sportchampion حالا بدک نیست ولی مابقی در حد و اندازش نیستن و واقعا بیخود بودن
اینم بگم منی که بابازی های ووی حال میکنم دارم می گم بازی ها باحال نیستن
البته دقت دستگاه بالاس

خوب الانم بازی شاخ نداره
به نظر من بهترین موقع خرید همون زمانیه که KZ3 بیاد.
من اونزمان میگیرم.
راستی بازی هایی که گفته بودن patchش اومده رو PSN????
(EYE PET ، hr، re5....)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or