Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
بابا سونی هم از همون اول گفت .. شایعات هم میگفتن .. که هدف سونی جلب نظر کاربرای سایر پلتفرماست... و نمیاد ۴۰ میلیون کاربر خودش رو مجبور کنه بازم هزینه کنن ..
اینجا کنفرانس, تحلیلیه و جلسه نقد و بررسی راه انداخته بودید که اره سونی کلاه بردار میخواد ما رو لخت کنه و دزدی کنه ...

من کار به کنفرانس و داغونیش و... ندارم
اما تا همین چند ماه پیش یه عده زیادی داشتن راجع به خیانت سونی به اون 40 میلیون کنسول فروخته و... صحبت می کردن
حالا که معلوم شده نه فقط یه اپگرید 4K و این جور چیزاست شاکی شدن که چرا نسل عوض نشده و کنسول با قدرت فلان معرفی نشده
در کل هیچوقت راضی نیستیم!:D

هدف اصلی Pro همین 4K هست.فکر نکنم کسی بتونه بازی رو فاقد 4K بودن رو کنسول عرضه کنه
چرا اعلام کردن روی تی وی اچ دی معمولی هم اجرا میشه و در اون صورت سازنده ها گرافیک و فیزیک و نور پردازی و خلاصه بخش های دیگه رو کیفیتش رو بالا میبرن ........

خلاصه دست سازنده ها بازه برای انتخاب رزولشن .........

• Like
Reactions: jetalpha
ترول سنگین!:دی

5zmki0mydiqppkci9j3n.jpg

داره میگه دست خود سازنده هست میتونه از قدرت بیشتر این سخت افزار برای جزییات بیشتر افکت ها یا هر چی میخواد استفاده کنه باز میگن هیچ فرقی با معمولی نداره.
بخوایم نخوایم پلتفرم اصلی یرای 2 3 سال آینده از این به بعد میشه Pro جزییات بیشتر، فریم ریت بهتر، AA بهتر همه چیز رو این کنسول خواهد بود روی کنسول قبلی سعیشون رو میکنن که تجربه خوبی ارائه بدن.

• Like
Reactions: jetalpha
الان اتفاقا بیشتر به فکر افتادن بخرنش با این قیمت .
اتفاقا آدم بخواد هزینه کنه که تفاوت جزیی بینه پولشو میده بابت اون همه بازی که تو بازه عرضه Pro میاد!عوضش یکی دوسال بعد میاد PS5 میخره!
این کنسول جدید در اون حد نیست که یهو 4 سال ساپورت کنه.برای ماهایی که PS4 داریم بهترین خبر ممکنه:D

• Like
Reactions: sadegh93
غیر از Greatest Games بقیش درسته ! :D

البته در ظاهر! نه 4K Stream و نه HDR جنای X1S نمیتونه به کیفیت Pro باشه چون قوی تره و طبیعیه. ولی خوب عوض 100 دلار ارزون تره.

ولی در کل حرکت سونی خوب بود. یعنی همه الان راضین. هم کسایی که تا الان PS4 خریدن شاکی نیستن چون مجبور نیستیم حتما Pro بخریم و اختلاف انقدری که فکر میکردیم نیست. هم کسایی که تازه میخوان کنسول بخرن میتونن Pro رو با قیمت مناسب انتخاب کنن و هم اینکه SLim با قیمت 300 دلار گزینه خوبی برای عموم مخاطبینه.

متاسفانه من به از همین الان به فکر فروس ps4 هستم و صد درصد pro رو میگیرم،هرکسی هم که میگه پی اس معمولی و پرو فرق زیادی باهم ندارن داره خودشو گول میزنه،مگه سونی مرض داره قدرت کنسول رو حداقل دوبرابر بکنه و اون وقت فرق زیادی تو بازیهاوجود نداشته باشه؟ به نطر من که تفاوت گرافیکی بازیها خیلی زیاد و محسوس خواهد بود و صرفا هم محدود به 4k نخواهد بود و از همه لحاظ بازیها رو pro بهتر و با کیفیت تر اجرا میشن.

منم حس میکنم به مرور زمان خیلی فرق ها با PS4 و مدل اسلیم خواهد داشت !
داستانش میشه یه چیزی شبیه به سیستم 3D. اوایل که معرفی شد خیلی ها مثل کیلزون رفتن تو کارش بعد که دیدن نه بابا سیستم 3D چیزی توش نیست و کم کم رو مرگه تکنولوژیش استدیو های دیگه مثل ناتی داگ اومدن کلا روی کاراشون مثل TLOU حذفش کردن و اصلا روش کار نکردن !
اینا هم شاید اوایل بگن فقط تفاوت رو رزولوشن باشه تو بعضی بازی ها ولی کم کم پای بازی هایی وسط میاد که علاوه بر رزولوشن روی کیفیت اجراشون هم شاهد تاثیر زیادی خواهیم بود.

بالاخره بازار یه کنسول جدید نمیتونه محدود به کاربرانی باشه که فقط تلویزیون 4K دارن !

• Like
Reactions: Ostad fariborz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or