Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
True Story...!:D

p86vivw6su7gq553gjaj.png

1000 تا پیش بینی میکنی بعد یکیشون درست در میاد کلی سر و صدا راه میندازی؟ :D

یدونه بیشتر نبود!:دی جو نده!:دی از اینکه نیو تو یه کنفرانس مجزا تو آمریکا معرفی میشه تا قیمت و تاریخ عرضه از دم همه رو درست پیش بینی کردم. از فردا هم به عنوان منجی آخرالزمان اعلام وجود میکنم.

Horizon واقعا CG لایکه! :Shocked:
پیش بینهای من درست از اب در اومد ارشیا
--------------------------------------------------------------
اقا میگم نکنه پای پرو 2 هم درمیان هست:))
اخه با این سخت افزار نچندان اپگرید شده ادم حس میکنه دوسال دیگه یه کنسول دیگه میاد:D

رسما کسایی که پلی استیشن 4 نخریدن دیگه میرن این پلی استیشن 4 پرو رو میخرن چون قیمت خیلی مناسبی داره و گرافیک بهتری رو هم نشون میده . هورایزون برگ و درخت و موهای شخصیت بازی و نورپردازی و خلاصه از پلی استیشن 4 عادی خیلی بهتر بود که خب طبیعی هستش و کنسول قوی تری هستش .

پلی استیشن 4 پرو تو ایران بیاد و قیمتش جا بیفته عاقلانه هستش که آدم کنسولش رو بفروشه و بره اینو بخره و تازه رو تلوزیون های اچ دی هم همیشه بازیش کرد و صد در صد سازنده ها خیلی از بازی هاشون رو رو همین رزولشن میدن و گرافیک و فیزیک و این جور چیزا رو بالا میبرن .........

خلاصه با توجه به قیمت خوبی که داره ارزش خرید صد در صد داره و سونی داره آروم آروم شما ها رو آماده میکنه :)):D و منتظر بازی های ND و استدیوهای انحصاری سونی روی این پلی استیشن 4 پرو باشین که صد در صد گرافیک بهتری رو نشون میده و چیز عجیبی نیست البته . و تفاوت روی همین دو کنسول پلی استیشن 4 عادی و پرو زیاد هستش حالا جیب های مبارک شما دوستان مثل من خالیه و میخوایم خودمون رو گول بزنیم که بگیم نه این طور نیست ! خب باشه این طور نیست :)):D

من تو خوابم نمیدیدم 400 دلار باشه دهنشون سرویس:D
دسته دو PS4 چنده الان؟البته با این تفاوت سخت افزاری این کنسول واقعا بین نسلیه ارزش خرید نداره!صبر میکنیم برای PS بعدی عوضش پول کلی بازی میدیم.
مایکروسافته که کاربراش باید یه فکری برای خودشون بکنن.عملا کنسول نسل بعدیه اون.

رسما کسایی که پلی استیشن 4 نخریدن دیگه میرن این پلی استیشن 4 پرو رو میخرن چون قیمت خیلی مناسبی داره و گرافیک بهتری رو هم نشون میده . هورایزون برگ و درخت و موهای شخصیت بازی و نورپردازی و خلاصه از پلی استیشن 4 عادی خیلی بهتر بود که خب طبیعی هستش و کنسول قوی تری هستش .

پلی استیشن 4 پرو تو ایران بیاد و قیمتش جا بیفته عاقلانه هستش که آدم کنسولش رو بفروشه و بره اینو بخره و تازه رو تلوزیون های اچ دی هم همیشه بازیش کرد و صد در صد سازنده ها خیلی از بازی هاشون رو رو همین رزولشن میدن و گرافیک و فیزیک و این جور چیزا رو بالا میبرن .........

خلاصه با توجه به قیمت خوبی که داره ارزش خرید صد در صد داره و سونی داره آروم آروم شما ها رو آماده میکنه :)):D و منتظر بازی های ND و استدیوهای انحصاری سونی روی این پلی استیشن 4 پرو باشین که صد در صد گرافیک بهتری رو نشون میده و چیز عجیبی نیست البته . و تفاوت روی همین دو کنسول پلی استیشن 4 عادی و پرو زیاد هستش حالا جیب های مبارک شما دوستان مثل من خالیه و میخوایم خودمون رو گول بزنیم که بگیم نه این طور نیست ! خب باشه این طور نیست :)):D
اونی که میخره باید 4k تی وی داشته باشه

یه سریا انگار زبانشون واقعا خوب نیست :D

منظورم کساییه که میگن "فقط 4K داره دیگه فرقی نمیکنه " :D
دوست عزیز اینطوری حرف زدن درست نیست:|
ما اشتب کردیم این حرف زدیم اقا:| لپ مطلبم این بود با با وجود این که ps4 معمولی در کنار اینا ساپورت میشه خرید اینا بصرفه نیست ب وجود نبود تلوزیون 4k.
بر منکرش لعنت اگه ما بگیم زبونمون خوبه.:|:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or