Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
به نظر من نه...اسلیم که تفاوت انچنانی نداره با معمولی...برای پرو هم فقط رزولوشن 4k میشه...که اگه تلویزون ندارید نه..در هر صورت...با داشتن ps4 خرید اینا به صرفه نیست. چون خودشون هزار بار با زبون بی زبونی میگن ساپورت برای همشون یکسان است.
واس اس بخرم خوبه؟؟خدایی بهتره

ملت خواب بودن تو سالن؟!!!!!!!! لااقل چند نفر اون جلو میذاشتن برای کف و سوت! :D من منتظر راک استار بودم که ضایع شدم!
در کل ترجیح میدم اسلیم بخرم تا پرو!!

• Like
Reactions: sadegh93
1473277665740807.jpg

ایول بسیار هم عالی :دی میدونستم سونی وارد بازی کثیف کنسول های میان نسلی نمیشه :دی پرو نهایت یه افزایش رزولوشن و همین hdr رو داره

راضیم ازت سونی :x

شما رو نمیدونم و بازیام برام مهم نبود ولی بهترین کنفرانس ممکن برای یکی مثل من بود

رقیب اسکورپیو هم ایشالا همون PS5 هست.

کنفرانس به شدت درپیت و خنثی و داغونی بود! :D
به عنوان کسی که PS4 داره، کوچیک ترین دلیلی برای خرید PS4 Pro نمیبینم. البته بد هم نشد و الکی پول خرج نمی کنیم و صبر می کنیم تا نسل بعد اگه هنوز زنده بودیم و حال و حوصله بازی داشتیم، کنسول های بعدی رو میخریم. :D
فقط یه ME توی کنفرانس بود که اون هم زیاد جذبم نکرد. اتمسفرش جالب به نظر میرسه، ولی حالت انیمیشن ها هنوز مثل قبل هست و فکر میکردم خیلی نرم تر و بهتر بشه. البته انیمیشن که جلوی بقیه ویژگی های ME چیزی محسوب نمیشه، ولی خب آدم انتظار داره توی نسل فعلی شاهد این انیمیشن های ضایع نباشه دیگه.
دقیقا خدا رو شکر! :دی
فقط در مورد ME یک مورد:| ، این طرف توی گیم پلی تنها بود که ... یهو توی کاتسین بقیه پیداشون شد:| :|
اینا عمرا Q1 2017 عرضه ـش کنند:| حتی کاراکترهای همراه هم ماسک داشتن نفهمیم اینا چه میباشن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or