Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
این کنفرانس لعنتی باعث شد به معنای واقعی هممون کم کم از بحث گرافیک بکشیم بیرون و فقط به خود بازی ها فکر کنیم. ترافیک خبری و گفتگو گرافیکی و سخت افزاری تا به حال در تاریخ صنعت به اندازه 6 ماه اخیر نبوده. بلاخره تموم شد:D
---
اسکورپیو رو چون نمیخرم حساب نمیکنم:D

• Like
Reactions: robb stark
خیلی PS4 در مقابل PRO کوچیک نشد ولی دلیل نمیشه دهنم آب نیفتاده باشه :D من PRO میخوام :(( ببخشید که نتونستم منطقی عمل کنمو جلو خودمو بگیرم :D صداقتمو عشقه .

یکی از ضعیفترین مراسم های امسال بود برای من . به جز Horizon و ME جدید و قیمت 399 دلاری پی اس 4 پرو . چیز خیلی مهم دیگه نداشت برام تقریبا

متاسفانه من به از همین الان به فکر فروس ps4 هستم و صد درصد pro رو میگیرم،هرکسی هم که میگه پی اس معمولی و پرو فرق زیادی باهم ندارن داره خودشو گول میزنه،مگه سونی مرض داره قدرت کنسول رو حداقل دوبرابر بکنه و اون وقت فرق زیادی تو بازیهاوجود نداشته باشه؟ به نطر من که تفاوت گرافیکی بازیها خیلی زیاد و محسوس خواهد بود و صرفا هم محدود به 4k نخواهد بود و از همه لحاظ بازیها رو pro بهتر و با کیفیت تر اجرا میشن.
خب شما بفروش و بخر مگه کسی به شما دستور داده نخرید؟
دلیل نمیشه بقیه خودشون رو گول بزنند چون مثل شما فکر نمیکنند و ترجیح میدند تا ps5 صبر کنند.

با تشکر از سونی فهمیدیم معنای واقعی کنسول میان نسلی یعنی چی!
نه که بیایم کنسول با قدرت 6 برابر که عملا نسل بعدی نشون بدیم 4 تا ادم بزاریم بگین حرف بزنن که اره کنسول بین نسلیه و فلان بعد قیمت 500-600 دلارم بزارن روش بعدا حتما!

• Like
Reactions: Adidas95
اختلاف سخت افزار Pro با مدل فعلی.

x6kw9ausypme8vk3b9f6.jpg

الان با ممد فروبری به این نتیجه رسیدیم که بعدا میفهمیم قدرت واقعی Pro چیه!:دی الان زیاد مانور ندادن ملتی که فعلا خریدن صداشون در نیاد!:دی

یه سریا انگار زبانشون واقعا خوب نیست :D

منظورم کساییه که میگن "فقط 4K داره دیگه فرقی نمیکنه " :D
به نظر من 99.9999999 درصد همین 4k شم native نی در اکثر بازیهای سنگین و upscale شده است . مگر جزییات رو کاهش بدهند یا ....

آخرین ویرایش:
با تشکر از سونی فهمیدیم معنای واقعی کنسول میان نسلی یعنی چی!
نه که بیایم کنسول با قدرت 6 برابر که عملا نسل بعدی نشون بدیم 4 تا ادم بزاریم بگین حرف بزنن که اره کنسول بین نسلیه و فلان بعد قیمت 500-600 دلارم بزارن روش بعدا حتما!
الان همین کنسول بین نسل هم خیلی قویتر از PS4 هست، نکنه واقعا فکر کردی تفاوت خاصی ندارن؟ :D به نظرم با این شرایط احتمال اینکه PS5 سال 2018 بیاد هم زیاده که میشه یک سال بعد از Scorpio.

مراسم رونمایی وان از این جذاب تر بود:D
البته اونا بعد اون نمایش مضخرف ای تیری خیلی خوب کار کردن...
پس ما هم بگیم به امید پاریس>:)
ـــــــــــــــ
این کاز گفتش فور همچنان می تازد... هر کی ندونه فکر می کنه به خاطر خود کنسوله... نگو با این مراسم مضخرف کسی سمت پرو نمیره:))
ــــــــــــــــــــــــ
سونی که ps5 هیچی بهتون قول میدم ps6 هم بیاد به دسته دست نزنه:D
از الان روزی رو می بینم که 7-8 سال دیگه یه سری از دوستان میگن خوب واقعا نیازی نداشت که تغییر کنه...
ولی مایکی احتمالش بالاست برای اسکرپیو هم دسته خاص خودشو معرفی کنه... یعنی تو یک نسل (یا 4 سال) سه دسته...

دوستان مثل این که کنفرانس رو با کیفیت پایین دیدن :))

موهای لارا ( اون تکنولوژی موهای معروف AMD فعال بود ) و موهای شخصیت هورازیون یعنی خیلی خیلی خیلی بهتر از کنسول پلی استیشن 4 عادی بود ، نورپردازی و کیفیت درخت ها و AA و باقی موارد که هیچی !!! :))

تفاوت به اندازه یه نسل که نیست صد در صد ولی خب تفاوت زیاده دیگه !! شما ها سر یه پشم سینه ناتان کلی افتخار میکردین و خون به پا میکردین و از کوچیک ترین جزئیات نمیگذشتین !!! :)):D ....... خب حالا چی عوض شده ؟! :)) ........... آها جیب مبارک و ................ :)):D

آقا صادق باشین ، صادق .......... سخته ، میدونم ............ تلخه ، میدونم :D

فیفا 17 هم میخواد روی پلی استیشن 4 پرومنتشر بشه :D شاید 4K :D

آقا جدی نگیرین این پستم رو و هر چی عشقتون میکشه و حال میکنین همون کار رو بکنین ولی من این ویدئو ها رو با کیفیت بالا دیدم یعنی ................ :D@-)

الان همین کنسول بین نسل هم خیلی قویتر از PS4 هست، نکنه واقعا فکر کردی تفاوت خاصی ندارن؟ :D به نظرم با این شرایط احتمال اینکه PS5 سال 2018 بیاد هم زیاده که میشه یک سال بعد از Scorpio و زیاد تفاوت خاصی نداره از این نظر :D
نمیگم تفاوت نداری ولی یهو نیومده 4-5 برابر باشه چون دیگه بین نسلی نخواهد بود!
الان کسی که PS4 معمولی رو داره با دیدن این سخت افزار نگران این نیست که کنسولش به درد نمیخوره دیگه چون تفاوت در حدی نیست که مجبور بشه بخرتش!صبر میکنه برای یکی دوسال دیگه که کنسول نسل بعدی میاد!
ولی اسکورپیو نسبت به وان چنان قویه که کاربر وان مجبوره بخره چون مشخصاتش جوریه که اسم نسل بعدی نمیشه روش گذاشت.رقیب کنسول نسل بعدیه سونی هست مسلما اسکورپیو:D

خب شما بفروش و بخر مگه کسی به شما دستور داده نخرید؟
دلیل نمیشه بقیه خودشون رو گول بزنند چون مثل شما فکر نمیکنند و ترجیح میدند تا ps5 صبر کنند.
خب شما هم نخر و تا ps5 صبر کن فقط امیدوارم وقتی که کیفیت بازیها رو pro تفاوت زیادی با معمولی داشت بازم همین حرفا رو بزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or