PlayStation All-Stars Battle Royale

یعنی مطمئن مطمئن باش کسلر! منم شک کردم گفتی ولی الان دیگه مطمئنم
این عکس و ببین مقایسه کن:دی خود کسلره!

213184465350a97a6356b8a.png
دوست عزیز اینی که آقای Chuji گفت در مورد داستان بازیه که تو اسپویلر میگم منظورشون چیه
توی بازی اول سری کسلر در واقع خود کول هست که از آینده میاد و در حالی که از The Beast شکست خورده.برای همین بر میگرده به گذشته و میخواد کاری کنه که خودش(کول) در واقع قدرتمند تر بشه و بتونه بعدا" و در آینده The Beast رو شکست بده و آخر سر قدرت اون رو بگیره و برای این که کسلر(کول در آینده) بتونه خواسته های خودش رو برآورده کنه باید خیلی چیزها رو از کول بگیره مثل نامزدش و بد کردن کول و کاری کنه کول تشنه ی قدرت بشه

دوستان من بازی رو pre order کرده بودم و شامل این محتویات میشد.

نسخه ps3 به حجم 6 گیگ

نسخه ps vita به حجم 1.6 گیگ

لباس های کارکترها برای هر دو نسخه به حجم 100 کیلوبایت

online pass مخصوص نسخه ویتا به حجم 100 کیلوبایت

بازی رو هم فکر کنم 1 ساعت دیگه تست کنم چون کار دارم فعلا:دی انجام دادم میام یک سری توضیحات میدم. خودم که خیلی کنجکاوم بدونم Boss بازی کی هست. من از اول هم عاشق این شده بودم و به امیر هم گفته بودم که به نوبه خودش بازی خوبی میشه!

دوستان من بازی رو pre order کرده بودم و شامل این محتویات میشد.

نسخه ps3 به حجم 6 گیگ

نسخه ps vita به حجم 1.6 گیگ

لباس های کارکترها برای هر دو نسخه به حجم 100 کیلوبایت

online pass مخصوص نسخه ویتا به حجم 100 کیلوبایت

بازی رو هم فکر کنم 1 ساعت دیگه تست کنم چون کار دارم فعلا:دی انجام دادم میام یک سری توضیحات میدم. خودم که خیلی کنجکاوم بدونم Boss بازی کی هست. من از اول هم عاشق این شده بودم و به امیر هم گفته بودم که به نوبه خودش بازی خوبی میشه!

چه جوری هستش که انقدر تفاوت حجم دارن

چه جوری هستش که انقدر تفاوت حجم دارن
من هنوز به شخصه تست نکردم اما مسلما دلیل اصلی این تفاوت به گرافیک و کیفیت بافت ها بر میگرده و آیتم ها و کانتنت های موجود بازی بین دو نسخه ذره ای تفاوت وجود نداره و همه چیز یکسانه

بــــــــله! بازی رو گذاشتم برای دانلود! 5982 مگ :| (باز خوبه یک گیگ از US کمتره :-" :d ) منتظر تموم شدنش میباشیم! :d انشاالله فردا شب :-"
---
برهان باس بازی توی آخرین تریلر معرفی شده بودا :-" حالا اگر ندیدی پس چیزی نمیگم :d ولی خیلی جالبه! :d

من امروز صبح ساعت 7:40 بلند شدم دیدم ps3 روشنه گفتم اینو من که خاموش کردم ! بعد دیدم خانوم:d داره 5 خوده ای گیگ al stars و ... دانلود می کنه :| بعد یادم افتاد یادم رفته بود لن رو به pc وصل کنم :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or