PlayStation All-Stars Battle Royale

مثل اینکه زدن کل اطلاعات ASBR رو لیک کردن :d به آخرین آپدیت IGN مراجعه بفرمایید :d (البته فکر میکنم هنوز اطلاعات لیک نشده ی دیگه ای هم خواهد بود! فکر نکنم کاراکترها به اینا ختم بشن! :d )

---
خوب قسمت شد و چند دست بازی کردم! :d
4-5 باری با کریتوس، و یک بار با اسلای،رادک و پاراپا(یا هرچی :d ) بازی کردم. بقیه هم وقت نشد! از این چندبار هم هیچکدوم اول نشدم :-"
اول از همه این رو بگم که توی بازی تقریبا Combo وجود نداره! فقط باید هم دیگه رو شوت کرد چپ و راست! :d کشتن عادی هم که سخته! باید یک سری Orbهایی که میریزن بیرون رو بگیریم تا بتونیم با قدرتی بکشیم ملت رو! :d
در مورد اون Combo و اینا بگم که دوستم که اول خودش بازی کرده بود گفته بود اگر تو تونستی 2تا ضربه پشت سر هم بزنی جایزه داری :d با اسلای و رادک که نشد! ولی با کریتوس 3ضربی میشد زد :-" با اون یکی هم همینطور ! چندتا مشت و لگد میشد حواله ی بقیه کرد :d
بعد سخته استفاده از همین فن هایی هم که داریم! مثلا برای همون 3ضربی که گفتم میشه زد باید یکجا ایستاده باشیم و تند تند مربع بزنیم،مثلا اگر طرفین+مربع رو بزنیم یک حرکت دیگه میره،بالا و پایین رو بزنیم هم همچنین! دکمه ها هم برای ضربه زدن مربع و مثلث و دایره هستن که با ترکیبشون با طرفین-بالا-پایین-یکجا ایستادن میشه حرکات مختلفی زد! :d (اما بدون چند ضربه:-" )
به نظرم یک بخش تمرینی میزاشتن برای بتا یا حداقل میزاشتن SP بازی کنیم روی ایزی شاید بهتر دستمون میومد چی به چیه! :d بازی هم که مشکل زیاد داشت البته شاید به خاطر نت بوده باشه! مثلا یک دفعه یکی تو بازی یکجا گیر میکرد که باید ضربه ای چیزی میخورد و شوت میشد یک جای دیگه تا میتونست دوباره به حرکت ادامه بده! این مشکل هم برای خودم هم برای چند نفر دیگه تو چند بازی مختلف اتفاق افتاده(فکر کنم مشکل مپ بوده شاید اصلا! چون همش یک جای خاصی بود :d )
دیگه چیز خاصی به نظرم نمیرسه :d فقط همین بهترین لحظه برای انتخاب قدرتی زدن خیلی مهمه :d بعضی موقع ها مثلا LVL2 خیلی بهتر از LVL3 جواب میده :d

مراحل هم همون 3تای اولی که نشون دادن یعنی مراحل GOW و R&C و LBP بود! :d جالب بودن مخصوصا جواب دادن به سؤال توی مرحله ی LBP ! هم سطح اطلاعاتمون میره بالا :-" هم حال میده میری ملت رو شوت میکنی کنار خودت روی جواب درست می ایستی! اگرم جواب اشتباه بدی هرچقدر هم تکون بخوری آخرش کیک گرامی رو مجبوری نوش جان کنی :d

دیگه فعلا نظری ندارم! بهتره تا دمویی که بشه SP بازی کرد صبر کنیم،شاید بشه فهمید چه دکمه ای چه حرکتی میره! :d

آره کلهم همه اطلاعات بازی ریخت بیرون ! :دی البته شاید هم الکی باشه ولی به قیافه ـش میخوره واقعی باشه.

لیست Minion ها (فکر کنم کاراکترهایی هستن که یه حضور کوچیکی دارن یا مثلآ به کمک یکی از قدرت های کاراکترهای اصلی ، یه لحظه میان یه کاری میکنن و میرن) :
/characters/_minions/athena_minion/charsetup/athena_minion.sgpr
$/characters/_minions/captainqwark_minion/charsetup/captainqwark_minion.sgpr
$/characters/_minions/fatprincessworker_minion/charsetup/fatprincessworker_minion.sgpr
$/characters/_minions/dollface_minion/charsetup/dollface_minion.sgpr
$/characters/_minions/helghastsoldier_minion/charsetup/helghastsoldier_minion.sgpr
$/characters/_minions/kai_minion/charsetup/kai_minion.sgpr
$/characters/_minions/kat_minion/charsetup/kat_minion.sgpr
$/characters/_minions/keira_minion/charsetup/keira_minion.sgpr
$/characters/_minions/kiya_minion/charsetup/kiya_minion.sgpr
$/characters/_minions/kuma_minion/charsetup/kuma_minion.sgpr
$/characters/_minions/littlesister_minion/charsetup/littlesister_minion.sgpr
$/characters/_minions/monkey_minion/charsetup/monkey_minion.sgpr
$/characters/_minions/murray_minion/charsetup/murray_minion.sgpr
$/characters/_minions/nix_minion/charsetup/nix_minion.sgpr
$/characters/_minions/pierre_minion/charsetup/pierre_minion.sgpr
$/characters/_minions/pjberri_minion/charsetup/pjberri_minion.sgpr
$/characters/_minions/sackbot_minion/charsetup/sackbot_minion.sgpr
$/characters/_minions/sam_minion/charsetup/sam_minion.sgpr
$/characters/_minions/sully_minion/charsetup/sully_minion.sgpr
$/characters/_minions/zeke_minion/charsetup/zeke_minion.sgpr

آیتم ها :
•Atomizer (Resistance 3)
•Baumusu Axe (The Mark of Kri)
•Boots of Hermes (God of War III)
•Freeze Missile (Twisted Metal)
•Golf Club (Hot Shots Golf)
•Gravity Shield (Wipeout)
•Hedgehog Grenade (Resistance)
•Dohvat Laser Designator (Killzone 3)
•Leech Beem (Wipeout)
•Murder of Crows (Bioshock Infinite)
•Railgun (Metal Gear Solid 4)
•Razor Claws (Ratchet and Clank)
•RPG (Uncharted)
•Scythe (Fat Princess)
•Spear (God of War)
•Sonic Rift (ModNation Racers)
•Sackbot (Little Big Planet)

بخش ها و حالت های مختلف بازی :
•Arcade mode
•Solo Play
•LAN game
•Free Roam! (????)
•Challenge Trials..This Trials set involves fun trials with unique gameplay
•Training options
•Gold Stars Collected
•Countdown Attack
•Character Trials...This Trials set involves mastering one character at a time
•King of the Hill
•Capture the Flag
•General Trials The Trials set involves finding success with the fundametals of the game
•Elimination Round 3
•(Insane AI), (Hard AI), (Normal AI), (Easy AI)
•Customize Characters
•Clue Bottles
•Killer Bees
•Accessorize
•Kills are worth +2 Score and Deaths are worth -1 (this is mainly for info)
•Berzerker
•Great Mighty Scythe
•Grabinator
•You gotta do what? I gotta receive!
•Disband Party
•Quick Match Game: Select Your Options
•Season Leaderboard
•Max Supers Kills
•Recent Players

Paul Gale هم یه سری اطلاعات جدید از بازی توی سایتش نوشته :
+ تعداد کاراکترهای بازی بیشتر از 20 تا هست. (برای اولین نسخه از یک بازی Fighting آمار بسیار عالی ای محسوب میشه !)
+ بیشتر از 12 محیط مبارزه در بازی وجود داره. (اینم برای اولین نسخه فوق العاده خوب هست !)
+ در مورد 6 کاراکتر بعدی که میخوان معرفی بشن ، اینا رو گفته :
2 تاشون مونث هستن.
یکیشون شمشیر داره.
2 تاشون از کاراکترهای محبوب First Party هستن.
یکیشون Third Party هست ولی اسمش با برند PlayStation گره خورده.
یکیشون از یه استودیوی ژاپنی میاد.
یک Mascot (نماد) PlayStation بینشون هست. (یعنی میشه Crash باشه ؟! :()
Another PlayStation human این نمیدونم منظورش چیه ! :دی یک کاراکتر PS ، خب چرا نگفته First Party ! :دی
یک کاراکتر که در بازی RPG حضور داشته.
+ تآیید کرده که Ratchet & Clank هم توی بازی هستن. (نه بابا ! :دی)
+ تعدادی از کاراکترها در ابتدا قفل هستن.
+ تقریبآ برای هر کاراکتر یک دوست یا دشمن توی بازی وجود داره که حضور جالبی دارن.
+ بازی Boss هم داره ولی هنوز یه سورپرایز هست.
+ ازش پرسیدن آیا کاراکتری از بازی های هنوز منتشر نشده هم توی این بازی وجود داره. اونم جواب داده که نمیتونم چیز دقیقی بگم و فقط میتونم بگم این بازی شامل کاراکترهایی از گذشته ، حال و آینده PS میشه !

+ ازش پرسیدن آیا کاراکتری از بازی های هنوز منتشر نشده هم توی این بازی وجود داره. اونم جواب داده که نمیتونم چیز دقیقی بگم و فقط میتونم بگم این بازی شامل کاراکترهایی از گذشته ، حال و آینده PS میشه !

منظورشون Dante و Raiden بوده.

به نظرم اطلاعات معتبر باشند چون توی Minion ها Kai از بازی HS و همینطور Kat از Devil may Cry هم حضور دارن

توب بخش هایی که لو رفته به نظرم Free Room باید جالب باشه ( یعنی میتونیم همینطور توی مراحل ول بچرخیم ؟! :دی )

خب چیز بعیدی نیست و یه کم بالانس می خواد از تیم های دیگه ی فایتینگ سازی هم فکر کنم کمک گرفته بودن مثلاً توی UMVC 3 هم همچین چیزی داشتیم که مثلاً یه شخصیت 2 سانتی جلوی یه شخصیت 2 متری قرار بگیره دی با استفاده از تجربه ی بقیه توی این زمینه کار سختی نیست میزون کردن این چیزها دی

آخه کلی فرقشون ـه ... تصور اینکه Nathan اندازه sackboy شه یا sackboy اندازه nathan شه خنده داره ...
البته قاعدتا sackboy باید بزرگتر شه .

بهترین مدش همین Free Room ـه , می زنیم تو سر و کله همدیگه , همون چک زدن های LBP فوق العاده بود :d

مانکی هم هست ! احتمالاً از enslaved تشریف میارن دی سونی زده تو خط نینجا تئوری دی
nix هم هست پس قطعاً حالت منفی کول جدا خواهد بود دی چون zeke رو هم داریم و قطعاً برای حالت خوب کول هست دلیل اینکه kuo هم برای حالت خوب کول انتخاب نشده و به جاش زیک اومده احتمالاً پایان خوب بازی هست دی
فعلاً برم بعداً بیام ببینم چه خبره دی بیشتر روی اینا تمرکز کنیم دی
آخه کلی فرقشون ـه ... تصور اینکه Nathan اندازه sackboy شه یا sackboy اندازه nathan شه خنده داره ...
البته قاعدتا sackboy باید بزرگتر شه .

بهترین مدش همین Free Room ـه , می زنیم تو سر و کله همدیگه , همون چک زدن های LBP فوق العاده بود :d
قرار نیست کسی اندازه ی اونیکی بشه ! منظورم اینه توی همون اندازه ! مگه توی umvc 3 هالک اندازه ی اوکامی بود ؟ 2 متر فرقشون بود دی

همه ی اطلاعات لو رفته تایید شدن! ولی گفتن هنوز چیزای دیگه ای غیر از اینا هم هست :d
هوراااااا ! رایدن >:d<
ولی من همچنان منتظر کراش و اسپایرو هستم :-s

بتای عمومی هم توی پاییز میاد! منتظریم :d
فقط کاش یکم گیم پلی از این خشکی ـش در بیاد :d ولی بازم خوبه! :d

crash_allstars.jpeg

بنظر من سوني بايد كل بودجه اش رو بده اين اكتي و كل IP كراش رو برگردونه !!! نا سلامتي نماد كنسول PS1 بوده !!!:| اصلا خيلي اعصابم خرد شد اون زمان كه فهميدم ناتي داگ ديگه اين IP رو نداره !!

واقعیه آقا! واقعیه! من تایید میکنم واقعیه :d
یعنی امیدوارم باشه! شدیدا هم بهش میخوره واقعی باشه :d
به امید کراش! :d >:d<
الان اشک شوق تو چشام جمع شده :crying1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or