مثل اینکه زدن کل اطلاعات ASBR رو لیک کردن :d به آخرین آپدیت IGN مراجعه بفرمایید :d (البته فکر میکنم هنوز اطلاعات لیک نشده ی دیگه ای هم خواهد بود! فکر نکنم کاراکترها به اینا ختم بشن! :d )
---
خوب قسمت شد و چند دست بازی کردم! :d
4-5 باری با کریتوس، و یک بار با اسلای،رادک و پاراپا(یا هرچی :d ) بازی کردم. بقیه هم وقت نشد! از این چندبار هم هیچکدوم اول نشدم
اول از همه این رو بگم که توی بازی تقریبا Combo وجود نداره! فقط باید هم دیگه رو شوت کرد چپ و راست! :d کشتن عادی هم که سخته! باید یک سری Orbهایی که میریزن بیرون رو بگیریم تا بتونیم با قدرتی بکشیم ملت رو! :d
در مورد اون Combo و اینا بگم که دوستم که اول خودش بازی کرده بود گفته بود اگر تو تونستی 2تا ضربه پشت سر هم بزنی جایزه داری :d با اسلای و رادک که نشد! ولی با کریتوس 3ضربی میشد زد
با اون یکی هم همینطور ! چندتا مشت و لگد میشد حواله ی بقیه کرد :d
بعد سخته استفاده از همین فن هایی هم که داریم! مثلا برای همون 3ضربی که گفتم میشه زد باید یکجا ایستاده باشیم و تند تند مربع بزنیم،مثلا اگر طرفین+مربع رو بزنیم یک حرکت دیگه میره،بالا و پایین رو بزنیم هم همچنین! دکمه ها هم برای ضربه زدن مربع و مثلث و دایره هستن که با ترکیبشون با طرفین-بالا-پایین-یکجا ایستادن میشه حرکات مختلفی زد! :d (اما بدون چند ضربه
)
به نظرم یک بخش تمرینی میزاشتن برای بتا یا حداقل میزاشتن SP بازی کنیم روی ایزی شاید بهتر دستمون میومد چی به چیه! :d بازی هم که مشکل زیاد داشت البته شاید به خاطر نت بوده باشه! مثلا یک دفعه یکی تو بازی یکجا گیر میکرد که باید ضربه ای چیزی میخورد و شوت میشد یک جای دیگه تا میتونست دوباره به حرکت ادامه بده! این مشکل هم برای خودم هم برای چند نفر دیگه تو چند بازی مختلف اتفاق افتاده(فکر کنم مشکل مپ بوده شاید اصلا! چون همش یک جای خاصی بود :d )
دیگه چیز خاصی به نظرم نمیرسه :d فقط همین بهترین لحظه برای انتخاب قدرتی زدن خیلی مهمه :d بعضی موقع ها مثلا LVL2 خیلی بهتر از LVL3 جواب میده :d
مراحل هم همون 3تای اولی که نشون دادن یعنی مراحل GOW و R&C و LBP بود! :d جالب بودن مخصوصا جواب دادن به سؤال توی مرحله ی LBP ! هم سطح اطلاعاتمون میره بالا
هم حال میده میری ملت رو شوت میکنی کنار خودت روی جواب درست می ایستی! اگرم جواب اشتباه بدی هرچقدر هم تکون بخوری آخرش کیک گرامی رو مجبوری نوش جان کنی :d
دیگه فعلا نظری ندارم! بهتره تا دمویی که بشه SP بازی کرد صبر کنیم،شاید بشه فهمید چه دکمه ای چه حرکتی میره! :d
---
خوب قسمت شد و چند دست بازی کردم! :d
4-5 باری با کریتوس، و یک بار با اسلای،رادک و پاراپا(یا هرچی :d ) بازی کردم. بقیه هم وقت نشد! از این چندبار هم هیچکدوم اول نشدم

اول از همه این رو بگم که توی بازی تقریبا Combo وجود نداره! فقط باید هم دیگه رو شوت کرد چپ و راست! :d کشتن عادی هم که سخته! باید یک سری Orbهایی که میریزن بیرون رو بگیریم تا بتونیم با قدرتی بکشیم ملت رو! :d
در مورد اون Combo و اینا بگم که دوستم که اول خودش بازی کرده بود گفته بود اگر تو تونستی 2تا ضربه پشت سر هم بزنی جایزه داری :d با اسلای و رادک که نشد! ولی با کریتوس 3ضربی میشد زد
با اون یکی هم همینطور ! چندتا مشت و لگد میشد حواله ی بقیه کرد :d بعد سخته استفاده از همین فن هایی هم که داریم! مثلا برای همون 3ضربی که گفتم میشه زد باید یکجا ایستاده باشیم و تند تند مربع بزنیم،مثلا اگر طرفین+مربع رو بزنیم یک حرکت دیگه میره،بالا و پایین رو بزنیم هم همچنین! دکمه ها هم برای ضربه زدن مربع و مثلث و دایره هستن که با ترکیبشون با طرفین-بالا-پایین-یکجا ایستادن میشه حرکات مختلفی زد! :d (اما بدون چند ضربه
)به نظرم یک بخش تمرینی میزاشتن برای بتا یا حداقل میزاشتن SP بازی کنیم روی ایزی شاید بهتر دستمون میومد چی به چیه! :d بازی هم که مشکل زیاد داشت البته شاید به خاطر نت بوده باشه! مثلا یک دفعه یکی تو بازی یکجا گیر میکرد که باید ضربه ای چیزی میخورد و شوت میشد یک جای دیگه تا میتونست دوباره به حرکت ادامه بده! این مشکل هم برای خودم هم برای چند نفر دیگه تو چند بازی مختلف اتفاق افتاده(فکر کنم مشکل مپ بوده شاید اصلا! چون همش یک جای خاصی بود :d )
دیگه چیز خاصی به نظرم نمیرسه :d فقط همین بهترین لحظه برای انتخاب قدرتی زدن خیلی مهمه :d بعضی موقع ها مثلا LVL2 خیلی بهتر از LVL3 جواب میده :d
مراحل هم همون 3تای اولی که نشون دادن یعنی مراحل GOW و R&C و LBP بود! :d جالب بودن مخصوصا جواب دادن به سؤال توی مرحله ی LBP ! هم سطح اطلاعاتمون میره بالا
هم حال میده میری ملت رو شوت میکنی کنار خودت روی جواب درست می ایستی! اگرم جواب اشتباه بدی هرچقدر هم تکون بخوری آخرش کیک گرامی رو مجبوری نوش جان کنی :d دیگه فعلا نظری ندارم! بهتره تا دمویی که بشه SP بازی کرد صبر کنیم،شاید بشه فهمید چه دکمه ای چه حرکتی میره! :d

)
اصلا خيلي اعصابم خرد شد اون زمان كه فهميدم ناتي داگ ديگه اين IP رو نداره !!