RattleSnake
کاربر سایت
(کاش بین اون 4تا عکس یک ماشین بنفش هم بود
)خیلی نامردن اطلاعات در مورد اون عکسا رو گزاشتن برای بعد! یعنی همچنان باید تو کف باشیم! من کراش میخوام(کاش بین اون 4تا عکس یک ماشین بنفش هم بود
)
در مورد این 2 کاراکتر جدید، قدرت های جفتشون بسی خفن بود! ولی بین اینایی که معرفی شدن اونایی که تفنگ ندارن خیلی جالب تر به نظر میان! مثلا بین این 2تا Cole ضربه هاش خیلی جالب تر بود :d
اینم عکسی که ازشون گذاشتن! البته طراحی جک توی بازی بهتر از این عکس هست! :d نمیدونم چرا تو این عکسه بد افتاده :d
هر 3تا تریلری که آریا گذاشته رو هم حتما ببینید! اولی البته چندثانیه بیشتر گیم پلی نداره ولی دونه دونه کاراکترها رو که نشون میده خیلی جالبه! :d

نیازی به حدس زدن نیست کاملا تابلو که خوده کَته .بچه های IGN از روی عکس با کیفیت بسیار داغون :d حدس میزنند که Kat شخصیت اصلیه بازی Gravity Rush توی بازی باشه :d :
![]()
اونی که سمت چپ Kat ایستاده که مشخصه کریتوسه ، روبه روش هم نیت ، و اونی که سمت راست صفحه و آخر ایستاده هم اسلای کوپر :d (اینا رو تو ویدیو هم بهش اشاره کرد :d ) اون نیت هم با لباس U1ـشه :d (البته کریتوس و اسلای که همون ثانیه ی اول قابل تشخیص بودن :d ولی این نیت رو دمشون گرم که اشاره کردن :d )
از بودن Kat تو بازی هم استقبال میشه! :d ما که GR نزدیم! اینجا حداقل یکم با خودش و قدرتاش آشنا میشیم :d
هم گزاشته شده
:d (یکی از بچه ها که یوزر اصلیش مال اونجاست خبر داد :d پس امکان داره برای بقیه هم بزارن! :d )آره برای هنگ کونگ 2،3 روز پیش اومده !IGN خبر داده که سونی کدهایی برای بتای این بازی فرستاده! و گفته ایمیل ـتون رو چک کنید :d
من که چک کردم چیزی برای من نرسیده بود! :d ولی شما چک کنید شاید برای شما اومده بود و بعد از بازی کردنش بیاید توضیح بدید چجوریه بازی :d
و مثل اینکه برای اعضای پلاس هنگ کونگهم گزاشته شده
:d (یکی از بچه ها که یوزر اصلیش مال اونجاست خبر داد :d پس امکان داره برای بقیه هم بزارن! :d )
این همه جا توی دنیا هست و رفتن سراغ اونا ! مثل اینکه نیاز به Plus هم نداره و به صورت رندوم برای همه میفرستن. برای LBPK هم برام کد فرستاده بودن و تازه دیروز رفتم چک کردم !