Playstation 4 متعادل یا نا متعادل؟

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
ما به تازگی استفاده از کلمه متعادل رو در صنعت بازیهای کامپیوتری زیاد شنیدیم.ما اولین کسانی بودیم که از مشخصات PS4 پرده برداری کردیم و بعد از اون مارک سرنی درباره اطلاعاتی که ما در مورد تعادل 14+4 در آرایش CU ها داده بودیم صحبت کرد و درنهایت مایکروسافت از اون برای دفاع از کارایی و طراحی ایکس باکس وان در برابر برتری تئوریک Playstation 4 استفاده کرد.
از طرف دیگه ما میخوایم به شما نشون بدیم که سونی چطوری این اطلاعات رو به توسعه دهنده های بازی ارائه کرده.این اطلاعات به عنوان اطلاعات سطح بالا ارائه شده.

29116652041489481251.jpg

ما میدونیم که سونی فهمیده استفاده از 4 تا از این واحدهای محاسباتی (CU) در GPGPU (مخفف General Purpose on Graphic Processor Unit) میتونه کارایی و نتیجه بهتری نسبت به استفاده از اونها در رندر گرافیک داشته باشه . اما اونها توسعه دهنده ها رو فقط به استفاده از این منابع فقط در رندرینگ یا GPGPU محدود نکردن و بنا به نیاز بازیها دست اونها باز گذاشتن.در هر صورت در استفاده از اینها اجباری نیست و سونی فقط میخواسته منابع بیشتری در اختیار سازنده ها قرار بده.

توضیح:
چون مقاله ممکنه یکم تخصصی باشه این توضیح رو اضافه میکنم GPU همیشه نقش کمک پردازنده برای رندر گرافیکی داشته ولی با پیشرفت GPU ها به این نتیجه رسیدن که میشه از قدرت اونها نه تنها در کارهای گرافیکی بلکه در کمک به محاسبات و اجرای دستورات به CPU هم استفاده کرد مفهوم GPGPU به عنوان اجرای کدهای همه منظوره بر روی پردازنده گرافیکی (General Purpose on Graphic Processor Unit) از همین فلسفه نشات میگیره.سونی دیده که از اون 1800 گیگا فلاپس قدرت خامی که پردازنده گرافیکی کنسول داره 410 گیگا فلاپس اون در عمل کارایی کمی برای رندرینگ گرافیک ایجاد میکنن برای همین 4 تا از اونها رو برای کمک به پردازنده اصلی یا CPU در نظر گرفته ولی دست سازنده های بازی رو نبسته و محدودشون نکرده و گذاشته خودشون انتخاب کنن.

منبع:

PlayStation 4: Balanced or unbalanced? - VGLeaks

بحث با شما جایز نیست! حوصله شما ها رو ندارم.یعنی از این به بعد فقط با کسایی صحبت میکنم که هم سن خودم باشند ! حرفم هم زدم و تغییری توش نیست و نظرم همونه.فضای انجمن جالب نیست و علتش تنها و تنها سن کم اعضای انجمنه!
موفق باشیدl-)
من خیلی وقته به این موضوع در مورد شما پی بردم و یکی دو ماهی میشه که دیگه حوصلتونو ندارم و اگه این مسائل به سن بود که شما نباید الان تو لیست سیاه بودین . 1 بار برو کلیه پستایی که دادی تو این چند ماه و بن هایی که شدی رو چک کن بعد اینجوری کلاس بزار واسه ما .

البته نیازی به توضیح دادن واسه شما نمیبینم ولی من 24 سالم هست و بقیه افرادی که اینجا پست دادن تازه بزرگتر از من هم هستن .

===
پ.ن : تازگیا مد شده اونایی که بیشینه ـشون از همه خرابتره میان دم از فضای تاپیک و ...میزنن !!!!

آخرین ویرایش:
بحث کردن همیشه خیلی خوبه. خصوصا برای ما جامعه گیمرها که همیشه به منزوی بودن محکوم میشیم. این بحث کردن ها و تبادل نظر کمک میکنه از ان انزوا خارج بشیم و در ضمن صحبتی هست که به آدم انرژی میده نه اینکه اعصابت رو خورد کنه. برای همین من همیشه دوست دارم و موافق این هستم که بیاییم در مورد علایقمون بگیم و نظرات همدیگه رو به چالش بکشیم اما به شرطی که همه چیز در دایره ادب باشه. اینکه بیاییم به هم دیگه تیکه بندازیم، برای هم Gif بزاریم، بگیم تو سطح پست ها پایینه، توهین کنیم به هم یا مثلا کامنت بزاریم فلانی ارزش جواب دادن نداره و من با تو بحث نمیکنم چون احمقی و.... خیلی زشته! بینهایت زشته! حرف کسایی هست که جرات دفاع از نظراتشون رو ندارن!

اصلا بد نیست که یکی طرفدار سونی باشه و یکی طرفدار مایکروسافت و تو هر موضوعی هم بهم گیر بدن، اما فقط گیر بدن! کسی که ادبیاتش مسخره کردن، توهین کردن و کلا لحنش آزار دهنده و نیش داره بهتره اصلا تو فروم نیاد! بره چاله میدون هرکی نظر مخالف داد براش قمه بکشه. متاسفانه فضای سایت خیلی داره بد میشه. تا میخوای به یه نفر گیر بدی و باهاش کل کل کنی دویست نفر برات قمه میکشن! دعوا نداره که! هرکی بیاد نظرش رو مودابانه بگه و اگه فکر میکنه میتونه ازش دفاع کنه شروع به پست دادن. اگرهم دیدی نمیتونید خوب ادامه ندید. اما اینجا تا کسی کم بیاره شروع میکنه برای بقیه یا Gif میزاره، یا فحش میده و یا تریپ پیغمبر برمیداره و نطق میکنه که ارزش پست تو پاینه یا در حد من نیستی و جوابت رو نمیدم و ... بنظر من این مدل پست ها بدرد آدم های غارنشین میخوره!

بحث کردن همیشه خیلی خوبه. خصوصا برای ما جامعه گیمرها که همیشه به منزوی بودن محکوم میشیم. این بحث کردن ها و تبادل نظر کمک میکنه از ان انزوا خارج بشیم و در ضمن صحبتی هست که به آدم انرژی میده نه اینکه اعصابت رو خورد کنه. برای همین من همیشه دوست دارم و موافق این هستم که بیاییم در مورد علایقمون بگیم و نظرات همدیگه رو به چالش بکشیم اما به شرطی که همه چیز در دایره ادب باشه. اینکه بیاییم به هم دیگه تیکه بندازیم، برای هم Gif بزاریم، بگیم تو سطح پست ها پایینه، توهین کنیم به هم یا مثلا کامنت بزاریم فلانی ارزش جواب دادن نداره و من با تو بحث نمیکنم چون احمقی و.... خیلی زشته! بینهایت زشته! حرف کسایی هست که جرات دفاع از نظراتشون رو ندارن!

اصلا بد نیست که یکی طرفدار سونی باشه و یکی طرفدار مایکروسافت و تو هر موضوعی هم بهم گیر بدن، اما فقط گیر بدن! کسی که ادبیاتش مسخره کردن، توهین کردن و کلا لحنش آزار دهنده و نیش داره بهتره اصلا تو فروم نیاد! بره چاله میدون هرکی نظر مخالف داد براش قمه بکشه. متاسفانه فضای سایت خیلی داره بد میشه. تا میخوای به یه نفر گیر بدی و باهاش کل کل کنی دویست نفر برات قمه میکشن! دعوا نداره که! هرکی بیاد نظرش رو مودابانه بگه و اگه فکر میکنه میتونه ازش دفاع کنه شروع به پست دادن. اگرهم دیدی نمیتونید خوب ادامه ندید. اما اینجا تا کسی کم بیاره شروع میکنه برای بقیه یا Gif میزاره، یا فحش میده و یا تریپ پیغمبر برمیداره و نطق میکنه که ارزش پست تو پاینه یا در حد من نیستی و جوابت رو نمیدم و ... بنظر من این مدل پست ها بدرد آدم های غارنشین میخوره!

کلا حرفت خوبه ولی جالبه که شما خودت یکی از همین آدمایی هستی که بعضا از ادبیات نیش دار که لحن مسخره آمیز داره استفاده میکنی. نمونش همین دکتر و استادایی که موقع بحث به طرف مقابلت میگی. زیادم از این واژه استفاده میکنی.

من خیلی وقته به این موضوع در مورد شما پی بردم و یکی دو ماهی میشه که دیگه حوصلتونو ندارم و اگه این مسائل به سن بود که شما نباید الان تو لیست سیاه بودین . 1 بار برو کلیه پستایی که دادی تو این چند ماه و بن هایی که شدی رو چک کن بعد اینجوری کلاس بزار واسه ما .

البته نیازی به توضیح دادن واسه شما نمیبینم ولی من 24 سالم هست و بقیه افرادی که اینجا پست دادن تازه بزرگتر از من هم هستن .

===
پ.ن : تازگیا مد شده اونایی که بیشینه ـشون از همه خرابتره میان دم از فضای تاپیک و ...میزنن !!!!

خواهش میکنم از بحث کردن با ایشون دست بکشید. این آقای 26 ساله Dead Rising 3 از کپکام رو یک بازیه First Party میدونه! واقعا جای بحث باقی میمونه؟

98900730052452932422.jpg

کلا حرفت خوبه ولی جالبه که شما خودت یکی از همین آدمایی هستی که بعضا از ادبیات نیش دار که لحن مسخره آمیز داره استفاده میکنی. نمونش همین دکتر و استادایی که موقع بحث به طرف مقابلت میگی. زیادم از این واژه استفاده میکنی.

من واقعا شوخی میکنم!:دی دکتر و استاد که فحش نیست!:دی تیکه کلامه دیگه! هممون میگیم! نمیگیم؟ من هیچ وقت نه کسی رو مسخره میکنم و نه به کسی توهین. گیر میدم، شوخی هم میکنم، مثلا از کل کل با فرخ بینهایت لذت میبرم و منتظرم یه چیزی بگه تا کلید کنم روش!:دی مثلا دقت کنید من و محمد Frobary چقدر بهم گیر میدیم! تو پروفایل هم یه ریز داریم به هم تیکه میندازیم! اما کاملا با هم رفیقیم!:دی مثلا من میام بهت بگم DieDie تو سطح پست هات پایینه ارزش جواب دادن نداری، برای همین برو گمشو انور؟:دی این میشه توهین. همه به هم از همین جملات تحویل میدن.

البته این دکتر میتونه تکیه کلام هم باشه . من چند نفر رو میشناسم که موقع بحث از کلماتی مقل دکتر و مهندس واسه همه استفاده میکنن :دی البته میره رو اعصابم اینجور تکیه کلام ها :دی

a2ad3aa6ad3fee873ed232a803acfb46.jpg

آخرین ویرایش:
لول
میگم شما چرا نمیاین مثل دوستمون 8030 با اعداد و ارقام ثابت کنید ؟
همش به جون هم میوفتید با یه سری پست های مسخره فقط بچه بودن خودتون رو نشون میدین

مثلا میگه سرنی تایید کرده اینطوریه اونطوریه . اقا هر چی تایید شده و نشده رو بزارین کنار اعداد و ارقام و مشخصات رو که دارید ؟ ثابت کنید ببینیم چند مرده حلاجید

من نمیدونم به خدا بعضی وقتا شک میکنم به اینکه تو این سایت دارم با کسایی بحث میکنم که زبون فارسی زبون مادریشونه ، عزیز من برادر من چرا بحثو میپیچونی شما اومدی از مقاله داری ایراد میگیری در صورتی که مقاله ای که من ترجمه کردم همون حرفیه که داری خودت به نوعی میزنی. بحث من اینه که من میگم این همون حرفه حالا چرا ازش ایراد میگیرید؟ مگه تو این مقاله به سه کنجه بین گفته دو کنجه بین که شماها اینجوری واکنش نشون میدین؟ اصلا مقاله رو میخونید؟

فقط مسئله ای که هست اینه که تو این مقاله طبق حرف سرنی گفته بهتره که از اون 4 CU برای GPGPU استفاده بشه.به نوعی اینطوری سیستم تعادل بیشتری داره.

گفته:
وا مصیبتا نا متعادل !!!! Playstation 4!!!؟ اصلا غلط کردن جلوی اسم Playstation 4 نوشتن نامتعادل!!

آخرین پستم بود در این مورد.
اين قضيه را دير فهميدی ولی خوشحالم که فهميدی که اگر بيطرف ترجمه کنی تو درده سر مياوفتی يکی از دلايلی که چند ساله
من فعاليت نميکنم همين هستش .چند سال پيش ما هم همين حرفا را ميزديم که ميگفتند ps3 دو سه برابر قويتر هستش
البته نه از دهن يه يوزر معمولی ... بلکه جزوه شاخص ترين شخصيت های توی ايران .. ديگه از بقيه چه انتظاری داری ؟
واقعا مقاله هايی که در مورد هر دو کنسول نوشتی فوق العاده بوده
يکسری به علت اين که اطلاعات خيلی بالايی داری باهات کج افتادند
اينا به عنوان يکی از قديميترين اعضای اين سايت ميگم که بچه های قديمی ميدونند اون اوايل فعاليت من چطوری بود
خوب مشخصه که چشم ديدنت را ندارند
و دنبال کوچکترين اشتباهی توی جملاتت ميگردند..ميدونی ....روت حساس شدند

مثل این؟ :-/
5c27aaee034387d41.jpg
یا این؟ :-/
0b9033858b0271181.jpg

من نمیدونم به خدا بعضی وقتا شک میکنم به اینکه تو این سایت دارم با کسایی بحث میکنم که زبون فارسی زبون مادریشونه ، عزیز من برادر من چرا بحثو میپیچونی شما اومدی از مقاله داری ایراد میگیری در صورتی که مقاله ای که من ترجمه کردم همون حرفیه که داری خودت به نوعی میزنی. بحث من اینه که من میگم این همون حرفه حالا چرا ازش ایراد میگیرید؟ مگه تو این مقاله به سه کنجه بین گفته دو کنجه بین که شماها اینجوری واکنش نشون میدین؟ اصلا مقاله رو میخونید؟

فقط مسئله ای که هست اینه که تو این مقاله طبق حرف سرنی گفته بهتره که از اون 4 CU برای GPGPU استفاده بشه.به نوعی اینطوری سیستم تعادل بیشتری داره.

گفته:
وا مصیبتا نا متعادل !!!! Playstation 4!!!؟ اصلا غلط کردن جلوی اسم Playstation 4 نوشتن نامتعادل!!

آخرین پستم بود در این مورد.

شرط ببندی چطوری میخوای ثابت کنی ؟!

دقیقا از کدوم قسمت پست من فهمیدی که من نخوندم ؟ واسه خودت فتوا صادر نکن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or