Playstation 4 متعادل یا نا متعادل؟

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
ما به تازگی استفاده از کلمه متعادل رو در صنعت بازیهای کامپیوتری زیاد شنیدیم.ما اولین کسانی بودیم که از مشخصات PS4 پرده برداری کردیم و بعد از اون مارک سرنی درباره اطلاعاتی که ما در مورد تعادل 14+4 در آرایش CU ها داده بودیم صحبت کرد و درنهایت مایکروسافت از اون برای دفاع از کارایی و طراحی ایکس باکس وان در برابر برتری تئوریک Playstation 4 استفاده کرد.
از طرف دیگه ما میخوایم به شما نشون بدیم که سونی چطوری این اطلاعات رو به توسعه دهنده های بازی ارائه کرده.این اطلاعات به عنوان اطلاعات سطح بالا ارائه شده.

29116652041489481251.jpg

ما میدونیم که سونی فهمیده استفاده از 4 تا از این واحدهای محاسباتی (CU) در GPGPU (مخفف General Purpose on Graphic Processor Unit) میتونه کارایی و نتیجه بهتری نسبت به استفاده از اونها در رندر گرافیک داشته باشه . اما اونها توسعه دهنده ها رو فقط به استفاده از این منابع فقط در رندرینگ یا GPGPU محدود نکردن و بنا به نیاز بازیها دست اونها باز گذاشتن.در هر صورت در استفاده از اینها اجباری نیست و سونی فقط میخواسته منابع بیشتری در اختیار سازنده ها قرار بده.

توضیح:
چون مقاله ممکنه یکم تخصصی باشه این توضیح رو اضافه میکنم GPU همیشه نقش کمک پردازنده برای رندر گرافیکی داشته ولی با پیشرفت GPU ها به این نتیجه رسیدن که میشه از قدرت اونها نه تنها در کارهای گرافیکی بلکه در کمک به محاسبات و اجرای دستورات به CPU هم استفاده کرد مفهوم GPGPU به عنوان اجرای کدهای همه منظوره بر روی پردازنده گرافیکی (General Purpose on Graphic Processor Unit) از همین فلسفه نشات میگیره.سونی دیده که از اون 1800 گیگا فلاپس قدرت خامی که پردازنده گرافیکی کنسول داره 410 گیگا فلاپس اون در عمل کارایی کمی برای رندرینگ گرافیک ایجاد میکنن برای همین 4 تا از اونها رو برای کمک به پردازنده اصلی یا CPU در نظر گرفته ولی دست سازنده های بازی رو نبسته و محدودشون نکرده و گذاشته خودشون انتخاب کنن.

منبع:

PlayStation 4: Balanced or unbalanced? - VGLeaks

شک ندارم 80 درصد کاربران انجمن زیر 18 سال هستن.خب معلومه این شکاف عمیقی توی پستهام بین امثال من 26 ساله با این افراد کم سن ایجاد میکنه!

باور کن تا حالا از پستهات نفهمیده بودم 26 سالته !!! البته طبق پروفایلت 7 روز دیگه 25 ساله میشی ! در ضمن سن بیشتر بچه های سایت بالای 20 سال هست عزیزم

حالا از اینا بگذریم میرسیم به "شکاف عمیق" :| انصافا پستهای خودتو در حد شکاف عمیق میبینی ؟! والا من تفاوتی بین پستهات با کاربری از دوستان مایکرو فن که نزدیک 10 سال ازت کوچیکتره نمیبینم

اگر هم خسته شدی میتونی دیگه نیای اینجا، کسی چاقو زیر گلوت نذاشته که بیای اینجا و خسته بشی

پ.ن: یه تابستون تکه کلام یه سریا شده بود خدایا مدرسه ها کی باز میشه ، الان که باز شدن هنوز هم همون مشکلات هست ؟! خب اگه هست پس مشکل از مدارس نبوده ...

..............................................

در مورد خبر خب من همون اولین بار هم که خوندم مشکل خاصی ندیدم توش اما خب یه سری از دوستان "چه مایکرو فن چه سونی فن" خیلی سریع سوءبرداشت کردن، اتفاقا خیلی برام جالب بود که سونی تعدادی از CUها که به کار گرافیکی کمتر میان رو برای کمک به CPU در نظر گرفته "البته به اختیار سازنده" یه طورایی مثل همون physxـه ...

بازم حرفای سن و سال اومد وسط :))

آخه چه ربطی داره؟

به سن نیست به فهم و شعور و قدرت تفکر انسان هاست که به نظرم هر نسل جدیدی بچه ها این ویژگی هاشون بیشتر میشه. حالا بعضیا میخوان کمبود این ویژگی هارو با گفتن سن و سال بپوشونن . . . . . چی بگم؟

شکاف عمیقی

بار الله ، نعوذ الله ، پروردگارا ، یا رحمان رحیم یا..........

به ما قدرتی عطا کن که این سخنان شامل شکاف عمیق را بفهمیم . در این سخنان چنان شکاف هایی وجود دارد که از درک ما خارج هست کمکی ده بلکه بتوانیم انها را تا ذره ای درک کنیم .

الهی امین و امیدوارم همه به راه راست و این شکاف عمیق هدایت بشید .

بازم حرفای سن و سال اومد وسط :))

آخه چه ربطی داره؟

به سن نیست به فهم و شعور و قدرت تفکر انسان هاست که به نظرم هر نسل جدیدی بچه ها این ویژگی هاشون بیشتر میشه. حالا بعضیا میخوان کمبود این ویژگی هارو با گفتن سن و سال بپوشونن . . . . . چی بگم؟

Genius-new.gif

لپ کلام بگید PS4 نامتعادله تا خیال همه{یا شاید بعضی ها} راحت شه !‌

با این حرف کسی که میخواسته 4 بخره نمیاد بره 1 بخره !‌

و اگر کسی هم نمیخواسته 4 بخره که هیچی !

>:)

DieDie عزیز،بابت خبر دستت درد نکنه و خسته نباشید . واقعا بهترین خبرها رو میذاری و همیشه کلی روی مطالبت وقت میذاری اما متاسفانه فضای این انجمن دیگر جالب نیست!
بعضی ها دیگه شورشو درآوردن! مطلب رو می خونید از مترجمش تشکر نمی کنید حداقل زحمتشو به گند نکشید! من خودم بارها خبر گذاشتم دیدم اینجا بعضی ها هدفشون کاملا مشخصه.دیگه دیدم واسه کی بیام یه ساعت خبر ترجمه کنم بذارم هی نمیذارم راحت! من که اصلا حوصله خبرنگاری و این چیزا ندارم همیشه هم عشقی خبر گذاشتم اما همیشه گند کاری یه عده تو تاپیک های خبریم بوده! الانم وقتم از صبح تا شب پره شبا از سر کار بر میگردم خونه دو تا خبر بخونم میام تو تاپیکهای خبری اعصاب واسم نمی مونه از این بی انصافی ها که یه عده کلی زحمت مترجم خبر رو بر باد میدن.

هر چیزی حدی داره اما فضای کودکانه این انجمن خستم کرده.شک ندارم 80 درصد کاربران انجمن زیر 18 سال هستن.خب معلومه این شکاف عمیقی توی پستهام بین امثال من 26 ساله با این افراد کم سن ایجاد میکنه!

داداش کجا سیر میکنی؟ سرت تو برفه؟ فضای کودکانه انجمن؟ تا جایی که من میدونم این کاره بچه هاست که هرچی خبر تحریک امیز از چیزی که خوششون نمیادو منعکس میکنن... 2 تا خبر بیطرف زدی 60 تا راجبع نقصهای سونی ps4...

بچه کسیه که هرجا میره میگه"ااااا این بازی چون رو x1 اومده 50% ازش کم شده"

بچه کسیه که تا یه جا بین 2 نفر اغتشاش میبینه فوری میاد وسط میگه منم فلان منم بیسار منم دیگه نمیام اینجا منم دیگه خبر نمیذارم..

نمیدونم مد جدیده هرکی جواب منطقی نداره میاد میگه مدارس بچه بازی فلان... اقا شما بزرگ چرا قهر میکنی؟:d

ممنون از خبررسانیه منصفانت!!! ولی کسی مجبورت نکرده که میای اینارو میگی... در ضمن.. حرف امین رضارو جدی بگیر لطفا واقعا نیومدنو اینا کاری نداره که ادم قبلش زمینو زمانو خبر کنه.. نیا عزیزم .. در راستای حرفهای خودت...

ضمنا خوب شد سنتو اعلام کردی چون اکثرا اشتباه فکر میکردن;;)

Daemonis ،Saint.Frantic ، veryhigh ، FarSeeR

کلا جمیعا خوش باشین! خدا شاهده اگر یک هزارم درصد از حرفاتون عصبی شده باشم .پس بدونید به هدفتون که عصبانی کردن منه نمیرسید.من اینو به بقیه دوستام هم تو انجمن گفتم که با یه عده سونی فن تو این انجمن اصلا نباید بحث کرد دلیلش هم مشخصه که البته این دوستمون احسان هم حرف خوبی واسه DieDie عزیز نوشت که جا داره دوباره ازش نقل قول کنم:

اين قضيه را دير فهميدی ولی خوشحالم که فهميدی که اگر بيطرف ترجمه کنی تو درده سر مياوفتی يکی از دلايلی که چند ساله
من فعاليت نميکنم همين هستش .چند سال پيش ما هم همين حرفا را ميزديم که ميگفتند ps3 دو سه برابر قويتر هستش
البته نه از دهن يه يوزر معمولی ... بلکه جزوه شاخص ترين شخصيت های توی ايران .. ديگه از بقيه چه انتظاری داری ؟
واقعا مقاله هايی که در مورد هر دو کنسول نوشتی فوق العاده بوده
يکسری به علت اين که اطلاعات خيلی بالايی داری باهات کج افتادند
اينا به عنوان يکی از قديميترين اعضای اين سايت ميگم که بچه های قديمی ميدونند اون اوايل فعاليت من چطوری بود
خوب مشخصه که چشم ديدنت را ندارند
و دنبال کوچکترين اشتباهی توی جملاتت ميگردند..ميدونی ....روت حساس شدند

Daemonis ،Saint.Frantic ، veryhigh ، FarSeeR

کلا جمیعا خوش باشین! خدا شاهده اگر یک هزارم درصد از حرفاتون عصبی شده باشم .پس بدونید به هدفتون که عصبانی کردن منه نمیرسید.من اینو به بقیه دوستام هم تو انجمن گفتم که با یه عده سونی فن تو این انجمن اصلا نباید بحث کرد دلیلش هم مشخصه که البته این دوستمون احسان هم حرف خوبی واسه DieDie عزیز نوشت که جا داره دوباره ازش نقل قول کنم:

قسم بخدا به جان هفت تا بچم و شیشتا نوه ام ( سنی ازم گذشته ) اگه شما این انجمن بچه و با میانگین سنی زیر 10 سال رو ترک کنی و پست ندی خیر هفت عالم رو برات دعا میکنم . مطمئنم خیلی های دیگه هم دعا خواهند کرد .

تمام اون سوالاتی که پرسیدی به همون دلیلی هست که چیزی در مورد اطلاعات سخت افزارش نمیدونی . به همون دلیلی که فکر مینکی مایکرو از جمله خود amd از تو کمتر میدونند و دقیقا همون چیزی که یه سونی فن همیشه احساس برتر بودن میکنه .
بر عکس این موضوع هم می تونه درست باشه !

سر BC2 هم DICE گفته بود در حد U2ه.با اینکه تخریب پذیری فوق العاده بود ولی از بقیه لحاظ مثل کیفیت تکسچرا و نورپردازی و... که خب دیدیم پایینتر بود.Capcom هم که ماشالا حرفش سنده!
--------------------------

ولی جدا وضع سایت خراب شده.یا پولیش کنین یا یه کنکوری چیزی بزارین:d!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or