Playstation 4 متعادل یا نا متعادل؟

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
ما به تازگی استفاده از کلمه متعادل رو در صنعت بازیهای کامپیوتری زیاد شنیدیم.ما اولین کسانی بودیم که از مشخصات PS4 پرده برداری کردیم و بعد از اون مارک سرنی درباره اطلاعاتی که ما در مورد تعادل 14+4 در آرایش CU ها داده بودیم صحبت کرد و درنهایت مایکروسافت از اون برای دفاع از کارایی و طراحی ایکس باکس وان در برابر برتری تئوریک Playstation 4 استفاده کرد.
از طرف دیگه ما میخوایم به شما نشون بدیم که سونی چطوری این اطلاعات رو به توسعه دهنده های بازی ارائه کرده.این اطلاعات به عنوان اطلاعات سطح بالا ارائه شده.

29116652041489481251.jpg

ما میدونیم که سونی فهمیده استفاده از 4 تا از این واحدهای محاسباتی (CU) در GPGPU (مخفف General Purpose on Graphic Processor Unit) میتونه کارایی و نتیجه بهتری نسبت به استفاده از اونها در رندر گرافیک داشته باشه . اما اونها توسعه دهنده ها رو فقط به استفاده از این منابع فقط در رندرینگ یا GPGPU محدود نکردن و بنا به نیاز بازیها دست اونها باز گذاشتن.در هر صورت در استفاده از اینها اجباری نیست و سونی فقط میخواسته منابع بیشتری در اختیار سازنده ها قرار بده.

توضیح:
چون مقاله ممکنه یکم تخصصی باشه این توضیح رو اضافه میکنم GPU همیشه نقش کمک پردازنده برای رندر گرافیکی داشته ولی با پیشرفت GPU ها به این نتیجه رسیدن که میشه از قدرت اونها نه تنها در کارهای گرافیکی بلکه در کمک به محاسبات و اجرای دستورات به CPU هم استفاده کرد مفهوم GPGPU به عنوان اجرای کدهای همه منظوره بر روی پردازنده گرافیکی (General Purpose on Graphic Processor Unit) از همین فلسفه نشات میگیره.سونی دیده که از اون 1800 گیگا فلاپس قدرت خامی که پردازنده گرافیکی کنسول داره 410 گیگا فلاپس اون در عمل کارایی کمی برای رندرینگ گرافیک ایجاد میکنن برای همین 4 تا از اونها رو برای کمک به پردازنده اصلی یا CPU در نظر گرفته ولی دست سازنده های بازی رو نبسته و محدودشون نکرده و گذاشته خودشون انتخاب کنن.

منبع:

PlayStation 4: Balanced or unbalanced? - VGLeaks

DieDie

استاد، این مقاله VGLeaks رو اصلا خودم یبار ترجمه کردم. قبلا صحبت این بود که 4 تا از این CUs ها برای محاسبات Rendering باشه، 14 تاش برای Compute. اینو من اسفند سال پیش ترجمه کردم و تو سایت هست میتونی بخونی. بعدش سرنی و سونی گفتن هیچ اینم نیست و هرکی هرجور دوست داره میتونه از این ها استفاده کنه. تو ان مقاله مذکور نوشته بود 18 تا GPU باعث میشه PS4 در این زمینه برتری 50 درصدی پیدا کنه اما اینکه 4 تاش رزرو میشه و نمیتونن باهاش مستقیم کار کنن این درصد برتری رو تا ... (یادم نیست، یه درصد پایین، مثلا 16) میاره پایین. اما بعدا کلا تکذیب شد و گفتن سونی تغییر برنامه داده. احتمالا همه این برنامه ها برای قبل از تغییرات سونی هست و وقتی رم رو دوبرابر کرده این رو هم عوض کرده.

بحث اضافه یا کم شدن نیست که میگی GPU نمیتونه تغییر کنه! بحث اجازه سخت افزار برای استفاده از منابع هست. در هر دو حالت GPU کنسول PS4 هجده تا CU داره! چیزی اضافه یا کم نشده.

من نمیدونم به خدا بعضی وقتا شک میکنم به اینکه تو این سایت دارم با کسایی بحث میکنم که زبون فارسی زبون مادریشونه ، عزیز من برادر من چرا بحثو میپیچونی شما اومدی از مقاله داری ایراد میگیری در صورتی که مقاله ای که من ترجمه کردم همون حرفیه که داری خودت به نوعی میزنی. بحث من اینه که من میگم این همون حرفه حالا چرا ازش ایراد میگیرید؟ مگه تو این مقاله به سه کنجه بین گفته دو کنجه بین که شماها اینجوری واکنش نشون میدین؟ اصلا مقاله رو میخونید؟

فقط مسئله ای که هست اینه که تو این مقاله طبق حرف سرنی گفته بهتره که از اون 4 CU برای GPGPU استفاده بشه.به نوعی اینطوری سیستم تعادل بیشتری داره.

گفته:
وا مصیبتا نا متعادل !!!! Playstation 4!!!؟ اصلا غلط کردن جلوی اسم Playstation 4 نوشتن نامتعادل!!

آخرین پستم بود در این مورد.

آخرین ویرایش:

اينم از همون مقاله هست:

To conclude, in terms of graphics tech at least, there's little doubt that the PlayStation 4 is the more capable performer of the two next-gen consoles.

ترجمه:

نتيجه گيري:
درآخر حداقل در زمينه گرافيك در اينكه PS4 اجرا كننده قويتريست كمترين شك را داريم

اينم از همون مقاله هست:

ترجمه:

نتيجه گيري:
درآخر حداقل در زمينه گرافيك در اينكه PS4 اجرا كننده قويتريست كمترين شك را داريم
نه فک کنم ترجمش این میشه که : اینکه بگیم PS4 حداقل در زمینه گرافیکی مطلقا برتر هست درست نیست و کمی شک و تردید درش وجود داره :دی

نه فک کنم ترجمش این میشه که : اینکه بگیم PS4 حداقل در زمینه گرافیکی مطلقا برتر هست درست نیست و کمی شک و تردید درش وجود داره :دی
نميدونم اين رو جدي گفتي يعني از ترجمه ايراد گرفتي يا قصد داشتي از فعل معكوس استفاده كني اما به هر حال تو انگليسي تفاوت زيادي بين Little و A Little وجود داره چون گفته Little منظورش اينه كه شك نداريم ولي اگه گفته بود a Little اونموقع حرف شما درست بود يعني يه نمه شك داريم البته شايد منظور شما رو درست متوجه نشدم و كلا اين پست بي مورد باشه

نميدونم اين رو جدي گفتي يعني از ترجمه ايراد گرفتي يا قصد داشتي از فعل معكوس استفاده كني اما به هر حال تو انگليسي تفاوت زيادي بين Little و A Little وجود داره چون گفته Little منظورش اينه كه شك نداريم ولي اگه گفته بود a Little اونموقع حرف شما درست بود يعني يه نمه شك داريم البته شايد منظور شما رو درست متوجه نشدم و كلا اين پست بي مورد باشه
نه به نظرم تو جمله ای که تو گفتی این رو میرسونه که PS4 تو زمینه گرافیکی برتر هست و ما شکمون خیلی کمه ولی منظور اونا اینه PS4 برتر نیست :دی شایدم من اشتباه میکنم .

نه به نظرم تو جمله ای که تو گفتی این رو میرسونه که PS4 تو زمینه گرافیکی برتر هست و ما شکمون خیلی کمه ولی منظور اونا اینه PS4 برتر نیست :دی شایدم من اشتباه میکنم .
حالا ترجمه من ممكنه ايراد داشته باشه ولي مطمئنم كه اينجا داره ميگه PS4 قويتره و اون There,s Little doubt در زبان انگليسي تاكيدي است يعني اتفاقا داره تاكيد ميكنه كه PS4 قويتره

DieDie

دکتر، من از مقاله یا ترجمه شما ایراد نمیگیرم! از اولین پستی که تو این ترد دادم گفتم قدیمی و منسوخه! بعدا سونی و سرنی رد کردن این موضوع رو! به بیان ساده تر دیگه سندیت نداره. نمیشه بهش استناد کرد. غلطه. آندرستند؟ تموم شد رفت!

وگرنه اول از همه ذکر این نکته مهمه که بالانس نبودن به معنی ضعیف تر بودن نیست. وگرنه از ان 18 تا CU که GPU‌ کنسول PS4‌ داره 14 تاش خیلی مستقیم و بالانس شده با ALU در ارتباط هستن. بحث سر ان 4 تای دیگه هست! یعنی اگه ان 4 تا CU که رزرو شدن و برای محاسبات مثلا فیزیک کاربرد دارن رو بزاریم کنار، با استناد به مقاله همین VGLeaks که منبع شما هست، این GPU نابالانس نزدیک 12٪ باز قوی تر از X1 بالانس شده هست. اما مساله اینه که این قضیه منتفی شد رفت پی کارش! دیگه بحث روش مسخرس. تو همین مقاله Edge که حسابی طرفدارهای X1 رو به جوش و خروش انداخت این 50٪ از همینجا امده بود! چون CPU جفتشون با اینکه ماله PS4 یکم قوی تره در مجوع چیز خاصی نیستن و به نسبت ضعیفن، از نظر Ram خوب برتری کاملا با PS4 هست و فرد مذکور گفته بود ESRAM برخلاف نظر شماها (فرخ) چیز خاصی نیست و کار باهاش هم زجر آوره، در مورد GPU هم گفته بودن ماله PS4 خیلی بهتره، آزادی عمل میده و رو حساب همین 6 تا CU اضافه و اینکه افزایش کلاک X1‌ در مجموع چیز خاصی نیست، برتری محسوس رو به سونی میده که میشه 50٪! دقت کنید اینا هیچ کدوم حرف های من نیستن و دقیقا واژه های "زجرآور" برای ESRAM یا "چیز خاصی نیست" برای افزایش کلاک دقیقا تو متن امده بود! (فحشش رو به من ندید)

دیگه سونی و سرنی تایید میکنن، بازیساز تایید میکنه، من و شما بیاییم بگیم نه اینطور نیست؟ من امدم گفتم خبر قدیمی و منسوخ هست و رد شده، شما گفتی نه خبر رو کامل نخوندی. یعنی اگه کامل میخوندم متوجه میشدم که خیلی هم راسته! اما چیزی مبنی بر این مفهوم پیدا نمیکنم!

مگه هرچی سرنی و سونی بگن درسته ؟!!! بابا شما عجب فنهای افراطی و درک نکن و بی منطقی هستید !!!

نه خوب آخه هرچی دوستان بگن درسته. سونی و سرنی که کلا وضعشون مشخصا، هرچی بگن غلطه چون شیطان بزرگن، بازیسازها هم هرچی بگن غلطه چون خیلی مشخصه پول گرفتن، مجلات هم حرفی بزنن معتبر نیست چون معلوم نیست با کی مصاحبه کردن، این وسط کس دیگه ای بمونه که نظری بده هم اصلا داخل آدم حساب نمیشه. در نتیحه وقتی AMD که معمار هر دو کنسول هست میگه قوی ترین چیزی که ساخته برای PS4 بوده، وقتی مجلات تخصصی میگن PS4 بهتره (نه فقط قوی تر بلکه ساده و روان تر هم هست)، وقتی بازیساز ها میگن PS4 عین رویا میمونه و قوی تره که اصلا مهم نیست! مهم اینه که مایکروسافت میلیاردها دلار خرج کرده و ESRAM ساخته! میدونی یعنی چی؟ مگه الکیه! ESRAM ـه ها! یا مثلا DME! فشرده کردن 9 گیگ تو 16 مگ میدونی یعنی چی؟

DieDie عزیز،بابت خبر دستت درد نکنه و خسته نباشید . واقعا بهترین خبرها رو میذاری و همیشه کلی روی مطالبت وقت میذاری اما متاسفانه فضای این انجمن دیگر جالب نیست!
بعضی ها دیگه شورشو درآوردن! مطلب رو می خونید از مترجمش تشکر نمی کنید حداقل زحمتشو به گند نکشید! من خودم بارها خبر گذاشتم دیدم اینجا بعضی ها هدفشون کاملا مشخصه.دیگه دیدم واسه کی بیام یه ساعت خبر ترجمه کنم بذارم هی نمیذارم راحت! من که اصلا حوصله خبرنگاری و این چیزا ندارم همیشه هم عشقی خبر گذاشتم اما همیشه گند کاری یه عده تو تاپیک های خبریم بوده! الانم وقتم از صبح تا شب پره شبا از سر کار بر میگردم خونه دو تا خبر بخونم میام تو تاپیکهای خبری اعصاب واسم نمی مونه از این بی انصافی ها که یه عده کلی زحمت مترجم خبر رو بر باد میدن.

هر چیزی حدی داره اما فضای کودکانه این انجمن خستم کرده.شک ندارم 80 درصد کاربران انجمن زیر 18 سال هستن.خب معلومه این شکاف عمیقی توی پستهام بین امثال من 26 ساله با این افراد کم سن ایجاد میکنه!

19Rodar

الان اینجا چه اتفاقی افتاده من نمیدونم که هی میگین گند زده گند زده ؟؟ شما برو به تاپیکایی که به ضرر ماکرو هست گند زدن رو اونجا میبینی !
درضمن حرف اینجاست خود ـه شما از بزرگترین گند زننده های تاپیکایی هستین که به ضرر ماکروسافت و X1 و ... هست ! حداقل شما از این حرفا نزنین .

این مظلوم نمایی ها رو بیخیال بشین دیگه جون عزیزتون , خریدار نداره .

پ.ن : میانگین سنی تمام افرادی که تو این تاپیک پست دادن بالای 23 سال هست . شما نگران سن و اینا نباش .

نمیخاستم دیگه بحث کنم ولی دیدم باز یه چیزی افتاده سر زبونتون و هی میگین تا باورتون بشه !!!!

19Rodar

الان اینجا چه اتفاقی افتاده من نمیدونم که هی میگین گند زده گند زده ؟؟ شما برو به تاپیکایی که به ضرر ماکرو هست گند زدن رو اونجا میبینی !
درضمن حرف اینجاست خود ـه شما از بزرگترین گند زننده های تاپیکایی هستین که به ضرر ماکروسافت و X1 و ... هست ! حداقل شما از این حرفا نزنین .

این مظلوم نمایی ها رو بیخیال بشین دیگه جون عزیزتون , خریدار نداره .

پ.ن : میانگین سنی تمام افرادی که تو این تاپیک پست دادن بالای 23 سال هست . شما نگران سن و اینا نباش .

نمیخاستم دیگه بحث کنم ولی دیدم باز یه چیزی افتاده سر زبونتون و هی میگین تا باورتون بشه !!!!

بحث با شما جایز نیست! حوصله شما ها رو ندارم.یعنی از این به بعد فقط با کسایی صحبت میکنم که هم سن خودم باشند ! حرفم هم زدم و تغییری توش نیست و نظرم همونه.فضای انجمن جالب نیست و علتش تنها و تنها سن کم اعضای انجمنه!
موفق باشیدl-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or