Playstation 4 متعادل یا نا متعادل؟

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
ما به تازگی استفاده از کلمه متعادل رو در صنعت بازیهای کامپیوتری زیاد شنیدیم.ما اولین کسانی بودیم که از مشخصات PS4 پرده برداری کردیم و بعد از اون مارک سرنی درباره اطلاعاتی که ما در مورد تعادل 14+4 در آرایش CU ها داده بودیم صحبت کرد و درنهایت مایکروسافت از اون برای دفاع از کارایی و طراحی ایکس باکس وان در برابر برتری تئوریک Playstation 4 استفاده کرد.
از طرف دیگه ما میخوایم به شما نشون بدیم که سونی چطوری این اطلاعات رو به توسعه دهنده های بازی ارائه کرده.این اطلاعات به عنوان اطلاعات سطح بالا ارائه شده.

29116652041489481251.jpg

ما میدونیم که سونی فهمیده استفاده از 4 تا از این واحدهای محاسباتی (CU) در GPGPU (مخفف General Purpose on Graphic Processor Unit) میتونه کارایی و نتیجه بهتری نسبت به استفاده از اونها در رندر گرافیک داشته باشه . اما اونها توسعه دهنده ها رو فقط به استفاده از این منابع فقط در رندرینگ یا GPGPU محدود نکردن و بنا به نیاز بازیها دست اونها باز گذاشتن.در هر صورت در استفاده از اینها اجباری نیست و سونی فقط میخواسته منابع بیشتری در اختیار سازنده ها قرار بده.

توضیح:
چون مقاله ممکنه یکم تخصصی باشه این توضیح رو اضافه میکنم GPU همیشه نقش کمک پردازنده برای رندر گرافیکی داشته ولی با پیشرفت GPU ها به این نتیجه رسیدن که میشه از قدرت اونها نه تنها در کارهای گرافیکی بلکه در کمک به محاسبات و اجرای دستورات به CPU هم استفاده کرد مفهوم GPGPU به عنوان اجرای کدهای همه منظوره بر روی پردازنده گرافیکی (General Purpose on Graphic Processor Unit) از همین فلسفه نشات میگیره.سونی دیده که از اون 1800 گیگا فلاپس قدرت خامی که پردازنده گرافیکی کنسول داره 410 گیگا فلاپس اون در عمل کارایی کمی برای رندرینگ گرافیک ایجاد میکنن برای همین 4 تا از اونها رو برای کمک به پردازنده اصلی یا CPU در نظر گرفته ولی دست سازنده های بازی رو نبسته و محدودشون نکرده و گذاشته خودشون انتخاب کنن.

منبع:

PlayStation 4: Balanced or unbalanced? - VGLeaks

چی می‌گید بابا جان، کمتر از دو ماه کنسولا میان بعد رفتید مقاله در مورد بالانس بودن و نبودن میارید؟!! اگه این دستگاه مشکلی در بلانس بودن داشت تا الان 10 تا سازنده که devkit دستگاه دسشونه و دارن ماها باهاش کار می کنن یه وقی می زدن...

حرف کاربرا چیز دیگه ایه. شما به اخبار یا بهتر بگم مقالتون جهت دادید از روی غرض ، و جالبه چیزی که شما ارائه دادید اطلاعات 1 سال پیشه و بیشترش نظر شخصیتون رو شامل میشه ، نباید در بخش اخبار همچین اتفاقی بیفته .
اگه اینطور باشه منم میتونم روی اخبار یا مقاله حالا چهار تا مطلب از زمان معرفی توی E3 هم جمع کنم میگم کی حالیشه ! . درجش میکنم . و انتظار تصدیقشم دارم !

تا اتفاقی میفته حرفی واسه گفتن ندارید سریع موضع فن بودن کاربرا رو وسط میکشین . درست نیست . به عنوان یه کاربر عادی به مطلبتون نگاه کنید . پافشاریتون بیشتر باعث میشه حرفاتون جنبه تبلیغات داشته باشه تا اخبار سالم .

من که چیز بدی نمیبینم تو این مقاله . حالا نمیدونم چی گفته که چشم رو ابرو اینا حساب میشه و باعث خوشحالی شده ؟

شما کلا کلا فکر کنم به تیتر موضوعات اهمیت نمیدید :)

Playstation 4 متعادل یا نا متعادل؟

آخرین ویرایش:
ما که سر از این آلو و این جور چیزا در نمیاریم ، ولی اون عدد 2012 توی عکس خیلی چشمک میزنه ! :دی

ملت به صورت روزانه کنسولشون رو تغییر و تحول میدن ، بعد این فاصله 2012 تا 2013 برای PS4 کلهم بدون تغییر بوده ؟! :دی مثلاً همون رم کنسول تا یه مدت قبل از کنفرانس فوریه 2013 قرار بود 4 گیگ باشه ، اینم هر چی هست و خوبه یا بد ، ممکنه در طول یه سال کلی تغییر کرده باشه.

جالبه نئوگاف بعد از منتشر شدن این خبر بالا نمیاد!!
لول !!! :دی چه ارتباط تنگاتنگی !
این خبر دیروز بعد از ظهر و عصر و اون طرفا اونجا منتشر شد و خرابی های سایت از دیشب جدی شد. تاپیک این خبر در طول 3.5 ساعت 8 صفحه جلو رفت که نسبت به سرعت اهالی اونجا چیز خاصی محسوب نمیشه. برای مثال تاپیک Steam OS در طول بازه زمانی برابر یعنی همین 3.5 ساعت به صفحه 40 رسید !!!

جالبه نئوگاف بعد از منتشر شدن این خبر بالا نمیاد!!

حرص نخور برات ضرر داره. اولا که نوشتم بعد از منتشر شدن خبر بالا نمیاد یعنی خبر ندارم چرا بالا نمیاد چون میخواستم برم نئوگافو بخونم دقیقا صفحه اولو که خوندم دیگه بالا نیومد شاید دلیلش یه چیز دیگه باشه که اون دوستمون میگه به خاطر خبر HL3 هست . دوما سواد که داری:

سوما باتری گوشیت داره تموم میشه عقل که داری بزنش تو شارژ چه ربطی به بالا نیومدن سایت داره!؟
اولا که نگاه نکن تا چهار تا جمله ردیف میکنی ده تا لایک میاد پایینش یعنی هر چی خاستی میتونی بگی . فحش هم بنویسی بازم کسایی هستن که نخونده امضاش کنن پس جو نگیرت!

دوما حرفت هیچ ربطی به خبر نداره .اگه بعد این خبر ریس جمهور امریکا میمرد حتما میگفتی اینو خونده سکته کرده؟
سوما باتری گوشیت داره تموم میشه عقل که داری بزنش تو شارژ چه ربطی به بالا نیومدن سایت
کریسمس مبارک فرانکناشتاین.بیا تو باغ

تمام اون سوالاتی که پرسیدی به همون دلیلی هست که چیزی در مورد اطلاعات سخت افزارش نمیدونی . به همون دلیلی که فکر مینکی مایکرو از جمله خود amd از تو کمتر میدونند و دقیقا همون چیزی که یه سونی فن همیشه احساس برتر بودن میکنه .
بیخودی همه رو فن بوی قلمداد نکن . به هر حال اطلاعات دوستمون تو زمینه سخت افزار از شما بیشتره

تمام اون سوالاتی که پرسیدی به همون دلیلی هست که چیزی در مورد اطلاعات سخت افزارش نمیدونی . به همون دلیلی که فکر مینکی مایکرو از جمله خود amd از تو کمتر میدونند و دقیقا همون چیزی که یه سونی فن همیشه احساس برتر بودن میکنه .

تو خلافش رو ثـــابت کن خب! [2]

البته به نظرم بهتر میومد مایکرو همون اول بگه آی غلط کردم،گول خوردم فکر میکردم سونی هم از 8 گیگ رم DDR3 استفاده میکنه و به جای این
esram(یه وقت دوستان مایکرو فن گول نخورید اصلا چیز مالی نیستش) رمشو DDR5 میکرد.

آخرین ویرایش:
شما مثکه عادت نداری یه چیزیو تا ته بخونی! در ضمن اون عکس که وسط مقالس از مشخصات رسمی ای که سونی ارائه کرده گرفته شده.

من نیازی به خوندن تحلیل های شخصی شما ندارم. قبلا خبر رو جاهای دیگه خوندم و توی neoGAF هم روش بحث کردیم. یه عکس منسوخی هست و اطلاعاتی که میده الان عوض شده. عین این میمونه که من الان یه عکس از سال 2012 بزارم بگم رم کنسول 4 گیگ هست.

به این حرف میگن مغلته
اگه چیزی داری خودت روو کن، آدرس نده ضمنا این آقا سخت افزار xone رو با ps4 مقایسه کرده و این سوالات براش پیش اومده نگفته که کلا سخت افزار xone معیوبه و بدرد نمیخوره ! فقط نسبت به ps4 ظاهرا خعلی عقبه !
حالا اگه باز فکر میکنی حرف منم از رو تخاصم و عقدس و باز میخوای آدرس بدی به دوستان AMD جوابا رو که دیگه مشکل از خودته...

من نیازی به خوندن تحلیل های شخصی شما ندارم. قبلا خبر رو جاهای دیگه خوندم و توی neoGAF هم روش بحث کردیم. یه عکس منسوخی هست و اطلاعاتی که میده الان عوض شده. عین این میمونه که من الان یه عکس از سال 2012 بزارم بگم رم کنسول 4 گیگ هست.

اولا که رم کنسول عوض شده GPU که عوض نشده دوما این مقاله VGLeaks هست تحلیل شخصی من نیست . VGleaks همون سایتیه که از روی مطالبش DF و خیلی سایتای دیگه مقاله مینویسن خلاصه کاری ندارم. همون مقاله اصلی رو تا ته بخون وقتی میای اینو مینویسی:

سونی بعدا بارها تایید کرد که سازنده ها هرجور میخوان میتونن از CU ها استفاده کنن و اصلا همچین چیزی وجود نداره.

یعنی اینکه هنوز اینو نخوندی:

ما میدونیم که سونی فهمیده استفاده از 4 تا از این واحدهای محاسباتی (CU) در GPGPU (مخفف General Purpose on Graphic Processor Unit) میتونه کارایی و نتیجه بهتری نسبت به استفاده از اونها در رندر گرافیک داشته باشه . اما اونها توسعه دهنده ها رو فقط به استفاده از این منابع فقط در رندرینگ یا GPGPU محدود نکردن و بنا به نیاز بازیها دست اونها باز گذاشتن.در هر صورت در استفاده از اینها اجباری نیست و سونی فقط میخواسته منابع بیشتری در اختیار سازنده ها قرار بده.

8030@

اولا ممنون بابت اطلاعات ارزندتون

دوما يه نكته رو ميخواستم اضافه كنم تو قسمتي فرموده بوديد كه ممكنه استفاده همزمان CPU , GPU از رم مشكل ساز بشه كه با توجه به تاييد huma روي PS4 اين قضيه تا حد زيادي منتفيه. طبق اين تكنولوژي نيازي نيست كه CPU و Gpu براي استفاده از اطلاعاتي كه مشتركا ميخوان استفاده بكنن اونا رو جاي ديگه اي از رم كپي كنن و همزمان هر دو ميتونن استفاده كنن خوب اين مسئله باعث ميشه پهناي باند زيادي كه صرف اين عمل كپي كردن ميشده آزاد بشه و عملا مشكلي رو كه شما عنوان كردي رو تخفيف بده بعلاوه اين مسئله باعث راندمان حجمي رم هم افزايش پيدا بكنه

ملت به صورت روزانه کنسولشون رو تغییر و تحول میدن ، بعد این فاصله 2012 تا 2013 برای PS4 کلهم بدون تغییر بوده ؟! :دی

نه اشتباه نکن ... در کنسولهای دیگه تغییری اتفاق نیفتاده .... از سال 42 همین بوده فقط بدلیل سیاست های خفن راجع بهش حرفی نزده بودن که سونی رو گول بزنن ! فقط خودشون و یکی دو تا از کاربرای اینجا خبر داشتن . تازه هنوزم خیلی چیزا رو رو نکردن ، اَی ناقُلاهای بلا گرفته ;;) ضمن اینکه اصلا منطقی نیست که کنسول سونی 6 تا CU بیشتر از MS داشته باشه ؟! منطقیه بنظر تو ؟ MS میلیاردها دلار خرج کرده ، سونی اصلا خرج نکرده چون نداره ، فقیره ، ساختمون میفروشه باهاش نون میخره ، بعد بیاد کنسول قویتر هم بسازه ؟! جُک نگید توروخدا ....

بعدش سرنی و سونی گفتن هیچ اینم نیست و هرکی هرجور دوست داره میتونه از این ها استفاده کنه.

مگه هرچی سرنی و سونی بگن درسته ؟!!! بابا شما عجب فنهای افراطی و درک نکن و بی منطقی هستید !!!

آخرین ویرایش:
نه اشتباه نکن ... در کنسولهای دیگه تغییری اتفاق نیفتاده .... از سال 42 همین بوده فقط بدلیل سیاست های خفن راجع بهش حرفی نزده بودن که سونی رو گول بزنن ! فقط خودشون و یکی دو تا از کاربرای اینجا خبر داشتن . تازه هنوزم خیلی چیزا رو رو نکردن ، اَی ناقُلاهای بلا گرفته ;;) ضمن اینکه اصلا منطقی نیست که کنسول سونی 6 تا CU بیشتر از MS داشته باشه ؟! منطقیه بنظر تو ؟ MS میلیاردها دلار خرج کرده ، سونی اصلا خرج نکرده چون نداره ، فقیره ، ساختمون میفروشه باهاش نون میخره ، بعد بیاد کنسول قویتر هم بسازه ؟! جُک نگید توروخدا ....

تازه کنسولش هم کوچیک تره! مگه میشه کوچیک تر از بزرگتر قویتر باشه؟ ( این رو جا انداختی ) :))

@ 8030

In Theory: Can Xbox One multi-platform games compete with PlayStation 4? • Articles • Eurogamer.net

Clearly, the next-gen battle is shaping up to be a fascinating contest. What we're looking at are two consoles designed from the same building blocks but with two entirely different approaches in mind. According to inside sources at Microsoft, the focus with Xbox One was to extract as much performance as possible from the graphics chip's ALUs. It may well be the case that 12 compute units was chosen as the most balanced set-up to match the Jaguar CPU architecture. Our source says that the make-up of the Xbox One's bespoke audio and "data move engine" tech is derived from profiling the most advanced Xbox 360 games, with their designs implemented in order to address the most common bottlenecks. In contrast, despite its undoubted advantages - especially in terms of raw power, PlayStation 4 looks a little unbalanced by comparison. And perhaps that's why the Sony team led by Mark Cerny set about redesigning and beefing up the GPU compute pipeline - they would have seen the unused ALU resources and realised that there was an opportunity here to transform that into an opportunity for developers to do something different with the graphics hardware.

DieDie

استاد، این مقاله VGLeaks رو اصلا خودم یبار ترجمه کردم. قبلا صحبت این بود که 4 تا از این CUs ها برای محاسبات Rendering باشه، 14 تاش برای Compute. اینو من اسفند سال پیش ترجمه کردم و تو سایت هست میتونی بخونی. بعدش سرنی و سونی گفتن هیچ اینم نیست و هرکی هرجور دوست داره میتونه از این ها استفاده کنه. تو ان مقاله مذکور نوشته بود 18 تا GPU باعث میشه PS4 در این زمینه برتری 50 درصدی پیدا کنه اما اینکه 4 تاش رزرو میشه و نمیتونن باهاش مستقیم کار کنن این درصد برتری رو تا ... (یادم نیست، یه درصد پایین، مثلا 16) میاره پایین. اما بعدا کلا تکذیب شد و گفتن سونی تغییر برنامه داده. احتمالا همه این برنامه ها برای قبل از تغییرات سونی هست و وقتی رم رو دوبرابر کرده این رو هم عوض کرده.

بحث اضافه یا کم شدن نیست که میگی GPU نمیتونه تغییر کنه! بحث اجازه سخت افزار برای استفاده از منابع هست. در هر دو حالت GPU کنسول PS4 هجده تا CU داره! چیزی اضافه یا کم نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or