Phil Spencer مجری برنامه های Microsoft در گیمزکام خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

آپدیت خبر : سخنرانی Spencer به صورت رسمی توسط CVG تایید شد . البته هنوز تاریخ و زمان آن مشخص نشده .

هفته آینده مراسم گیمز کام شروع خواهد شد و Phil Spencer مجری برنامه های مایکروسافت در این مراسم خواهد بود . طی بیانیه ای مطبوعاتی که Microsoft برای رسانه های آلمانی فرستاده ، نام Phil Spencer مطرح شده و به نظر میرسد که آدرس فوق مربوط به مراسم GDC است . سایت 4Gamers گزارشی در باره بیانیه مایکروسافت و نام اسپنسر منتشر کرده و در این باره نوشته است :
" ما بیانیه مایکروسافت را با گوگل ترجمه کردیم ، بنابراین در باره عدم صحت این بیاینه تا زمانی که نسخه کامل انگلیسی به دست ما نرسد ، اظهار نظری نمیکنیم . جستجوی ساده ای درگوگل شنان میدهد دیگر سایت های آلمانی نیز ، این بیانیه را پوشش داده اند . این سایت در ادامه توضیح میدهد که Phil Spencer در این مراسم در باره تاثیر سخت افزار جدید مایکروسافت ، لوازم جانبی و نرم افزارهای نسل بعدی صحبت میکند و این بهترین زمان برای این نسل است تا ببینید توسعه دهندگان و نویسندگان چه طور از فرصت های جدید برای خلق بازیهای جدید و هیجان انگیز استفاده میکنند . "

هنوز مایکروسافت در باره این بیانیه اظهارنظری نکرده و سایت آلمانی نیز طی مکاتبه ای که با مایکروسافت داشته ، هنوز پاسخی دریافت نکرده .

منبع

آخرین ویرایش:
متای قشمت قبلیش که 83 بوده پس شاهکار نیست! اگرچه خیلی خوب هست! لطفا در وصف بازی اغراق نفرمایید! حتی شما دوست عزیز!:d

فک کردی متا ها رو کیا به بازی میدن !؟ امتیازیه که 4 تا منتقد نشستن دور هم و از چیزی که خوششون بیاد نمره بالا میدن و بدشون بیاد نمره پایین ! Infamous:Second Son تو سبک خودش دست کمی از شاهکارهای فنی و تکنیکی نداره . حالا ایراد داره . اما سبکش هم واقعا خاصه .

فک کردی متا ها رو کیا به بازی میدن !؟ امتیازیه که 4 تا منتقد نشستن دور هم و از چیزی که خوششون بیاد نمره بالا میدن و بدشون بیاد نمره پایین ! Infamous:Second Son تو سبک خودش دست کمی از شاهکارهای فنی و تکنیکی نداره . حالا ایراد داره . اما سبکش هم واقعا خاصه .
میدونم! اما متا میانگین نظرات تعداد زیادی منتقد هست نه یکی و دوتا! پس میشه اونو به نظر کلی درباره اون بازی تفسیر کرد!

میدونم! اما متا میانگین نظرات تعداد زیادی منتقد هست نه یکی و دوتا! پس میشه اونو به نظر کلی درباره اون بازی تفسیر کرد!

اصلا هم نمیشه :d شما بهتره از این به بعد درکنار متای منتقدین ، توجه ویژه ای به متای گیمرهای بازی هم داشته باشی تا حساب کار دستت بیاد .

همونجوری شما به SS مینازین به خاطر گرافیکش بقیه هم به رایز به خاطر گرافیکش مینازن,این دو بازی از نظر گیم پلی داغونن
همین مونده بود که به گیم پلی SS بگن داغون:|
اون جعل ویدیو هم واقعا تاسف داره اینا سونی فن نما هستن:d

SS کدوم بازیه !!؟ هر چی فکر میکنم یادم نمیاد ! :| البته RYSE خدایی خیلی کیفیت بالایی داشت . کاملا هوای نسل بعد بودن و حس کردم :d

نه انصافن گیم پلی بازی شما رو جذب کرد؟فرض کنین اون گرافیکو نداشت حاضر هستین ساعت ها بازیش کنین؟

به حرف یرلی ایمان اوردم که 60 درصد بازیا گرافیک,گرافیک داشته باشه بقیش هم قشنگ میشه.

- - -ویرایش - - -

متای قشمت قبلیش که 83 بوده پس شاهکار نیست! اگرچه خیلی خوب هست! لطفا در وصف بازی اغراق نفرمایید! حتی شما دوست عزیز!:dتازه گیم اپات بهش 7.5 داده!

من کجا اغراق کردم؟:دی
گرافیکشو میگم عالیه ,گیم پلیش جذاب نیست :دی حداقل برا من,این حرفو در جواب اون دوستمون زدم که میگفتن رایز آشغاله,هر کس سلیقه ای داره.

فرهنگی که منتقد ازش میاد هم خیلی مهمه منتقدین اروپایی با آمریکایی خیلی فرق دارن ژاپنی ها که خیلی بیشتر. به شخصه تره هم واسه متا خورد نمیکنم یه بازی فوق العاده مثل هیلو همون آواتار خودت متای بالایی نگرفته یا الن ویک متای 83 بنظرم خیلی کمشه حالا درسته آخرشو آبگوشتی تمووم کردن ولی 83 کمه بهترین بازی عمرم متای 70 گرفته واقعا چرا باید متا برای من یکی مهم باشه؟

یعنی آدم اینقدر بی کار که بشینه ویدئو دستکاری کنه بذاره یا بگرده ویدئو دستکاری شده رو پیدا کنه بذاره اینجا ؟ :d
آقا سونی خوب , مایکروسافت بد . برید دنبال کار و زندگیتون

یعنی آدم اینقدر بی کار که بشینه ویدئو دستکاری کنه بذاره یا بگرده ویدئو دستکاری شده رو پیدا کنه بذاره اینجا ؟ :d
آقا سونی خوب , مایکروسافت بد . برید دنبال کار و زندگیتون

باورکن فهمیدن ساز و کار جهان هستی برای بعضی ها آسون تر از فهمیدن این جملست

733878_10200624165628699_246530115_n.jpg

واقعا
کسی که اینو ساخته پیش خودش چی فکر کرده ؟! =))[/QUOTE
من هیچی نگفتم تا الان شما ترولاتون بکنید
ولی حداقل یکم مایکرو فن ها با اون یک زره چیزی که دارید فکر کنید میبینید که دقیقا این درسته چرا؟
درسته به قولی فوتوشاپه ولی درست جون دقیقا عکس العمل شما بوده اون موقع رو که DRM بود بیاد بیارید همون موقعی که گریه کرده بودید و همه اومده بودید سمت سونی

من هیچی نگفتم تا الان شما ترولاتون بکنید
ولی حداقل یکم مایکرو فن ها با اون یک زره چیزی که دارید فکر کنید میبینید که دقیقا این درسته چرا؟
درسته به قولی فوتوشاپه ولی درست جون دقیقا عکس العمل شما بوده اون موقع رو که DRM بود بیاد بیارید همون موقعی که گریه کرده بودید و همه اومده بودید سمت سونی

والا من بدبخت که فن شرکت خاصی نیستم و خیلی هم محصولات سونی رو دوست دارم اما این ویدیو رو وقتی با ویدیو اصلی مقایسه میکنی کلا چشات میخواد از حدقه بزنه بیرون ..
کلا باید از ادیتور این ویدیو برای ساخت طنز استفاده کرد .. عالیه .. =))

چطور به این نتیجه رسیدی که خزعبله ؟ :)
ما به فورتزا می نازیم!
ما به هیلو می نازیم!
ما به دد رایزینگ مینازیم!
ما به پراجکت اسپارک می نازیم!
ما به رایز می نازیم!
ما به تایتان فال می نازیم!
ما به کوانتوم بریک می نازیم!
ما به بازی اینسامنیاک می نازیم!
ما به کیلر اینستینکت می نازیم!
شما به چی می نازید ؟ :-/

"زومبا پارتی یادت رفت ..!
مت به این مینازیم که سونی نسل فعلی رو یادش نرفت و بازی هایی داد که از خیلی بازی هایی که شما برای نسل بعدتون مینازین بهتر هستند مثالش اخرین ما و بیاند ... ولی مایکرو کنسولشو ول کرد به امون خدا ..
ما به همچین پشتیبانی مینازیم نه اینکه بیان به این بهمون بگن اگه نت ندارین گم شین نسل قبل...بله دوست عزیز!
مایکرو از تمام ای پی هاش یک نسخه برای نسل بعد معرفی کرد ..
ولی سونی از این همه ای پی هایی که داره ( و خودتون خیلی عنایت دارید و نمیخوام لیستشو بنویسم!) فقط بدنام و کیلزون رو داد ...
خدای جنگ - انچارتد - بزرگ سیاره کوچک- هیونلی اسورد که امیدوارم سوپرایزر ناتی داگ باشه- و و و اینا همشون اگه یه ای پی ازشون ساخته بشه و هر ماه یکیشون منتشر بشه ..طرفدارای پلی استیشن باید به مدت دو سال هر ماه یه بازی انحصاری بخرن ..!
ضمنا ای پی هایی مثل باران سنگین که فقط یک بار اتفاق میوفتن ...
ما به این مینازیم که سیاست کمپانی سونی در این نسل (پلاس) که هر ماه سه بازی رایگان میده بیرون رو کمپانی های دیگه دارن" در نسل بعد" ازش تبعیت میکنن..!(اینه احترام به مشتری)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or