Phil Spencer مجری برنامه های Microsoft در گیمزکام خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

آپدیت خبر : سخنرانی Spencer به صورت رسمی توسط CVG تایید شد . البته هنوز تاریخ و زمان آن مشخص نشده .

هفته آینده مراسم گیمز کام شروع خواهد شد و Phil Spencer مجری برنامه های مایکروسافت در این مراسم خواهد بود . طی بیانیه ای مطبوعاتی که Microsoft برای رسانه های آلمانی فرستاده ، نام Phil Spencer مطرح شده و به نظر میرسد که آدرس فوق مربوط به مراسم GDC است . سایت 4Gamers گزارشی در باره بیانیه مایکروسافت و نام اسپنسر منتشر کرده و در این باره نوشته است :
" ما بیانیه مایکروسافت را با گوگل ترجمه کردیم ، بنابراین در باره عدم صحت این بیاینه تا زمانی که نسخه کامل انگلیسی به دست ما نرسد ، اظهار نظری نمیکنیم . جستجوی ساده ای درگوگل شنان میدهد دیگر سایت های آلمانی نیز ، این بیانیه را پوشش داده اند . این سایت در ادامه توضیح میدهد که Phil Spencer در این مراسم در باره تاثیر سخت افزار جدید مایکروسافت ، لوازم جانبی و نرم افزارهای نسل بعدی صحبت میکند و این بهترین زمان برای این نسل است تا ببینید توسعه دهندگان و نویسندگان چه طور از فرصت های جدید برای خلق بازیهای جدید و هیجان انگیز استفاده میکنند . "

هنوز مایکروسافت در باره این بیانیه اظهارنظری نکرده و سایت آلمانی نیز طی مکاتبه ای که با مایکروسافت داشته ، هنوز پاسخی دریافت نکرده .

منبع

آخرین ویرایش:
همه تو E3 کف و خون قاطی کرده بودن بعد هو شد..؟ خوبی شما..؟

میگم کنسول و کمپانی و سیم برق و باتری و بهترین ریسینگ نسل و غیره همش مورد ترول قراره میگیره انتظار داری این یکی نگیره ؟ فیل که هیچی به آبدارچی مایکرو هم رحم نمی کنن دیگه مورد عنایت قرارش میدن :دی

میشه دقیقا بگی کجای کنفرانس....من که 100 دفعه کنفرانس مایکرو رو دیدم غیر از دست و هورا چیزی نشنیدم

اخرش قراره بگید فوتوشاپه و کاره سحزوینویست ـه و دست خارجی تو کاره و اینا ولی خب، ببینید پشت پرده رو:

[video=aparat;Wz6xh]http://www.aparat.com/v/Wz6xh[/video]

من کنفرانس رو یه بار بیشتر ندیدم در مورد هو و اینا نظری نمی‍دم. ولی در مورد کف و خون قاطی کردن حضار و هورا کشیدن lol. اونم معلوم شد دست اندرکاران خود ماکرو بودن و این سر و صداها برای تماشاچیا نبوده...

اخرش قراره بگید فوتوشاپه و کاره سحزوینویست ـه و دست خارجی تو کاره و اینا ولی خب، ببینید پشت پرده رو:

کاملا ساختگیه.وقتی قیمتو گفت همه حضار تشویق کردن.اون صدای گاو و گوسفند هم که در میاوردن مال وقتی بود که بتلفیلد اجرا نمی شد!

من کنفرانس رو یه بار بیشتر ندیدم در مورد هو و اینا نظری نمی‍دم. ولی در مورد کف و خون قاطی کردن حضار و هورا کشیدن lol. اونم معلوم شد دست اندرکاران خود ماکرو بودن و این سر و صداها برای تماشاچیا نبوده...

راستش من شخصا ترجیح میدم ماکرو بازی انحصاری معرفی بکنه و هو بشه تا اینکه بیاد تو کنفرانسش فقط بقیه رو مسخره کنه و ملت هورا بکشن!

اینقدر تابلو ادیت شده :d با این پرش های وجشتناکش هم بچه 2 ساله می فهمه چه برسه به بعضیا!!

باز بحث کنفرانس شد! بابا مایکروسافت میومد 2 ساعت صفحه سیاه نشون میداد بهتر از این بود که 4 تا بازی مالتی پلتفرم و تک دمو نشون بدن بگن نگاه کنید این تک دمو هست ولی تو بازیم همین شکلی قراره باشه ! خیلی آدم باید سرشو زیر برف کنه که کنفرانس مایکرو رو زیر سوال ببره !
این فیل خوبه ولی من هنوزم دوس دارم دان رو ببینم =(( هر سال با اون کت و شلوار سادش میومد اصن حال میکردم قیافه ی شنگولشو میدیم :d یعنی واقعا معلوم بود افتخار میکنه به محصولی که معرفی میکنه, البته الان که دان رفته همین فیل بهترین گزینست...

کسی که اینو ادیت کرده پیش خودش فکر نکرده که چند نفر کنفرانس رو دیدن ؟ :-/ از تلاش شبانه روزی خیر کثیری از پی اس فن ها سپاس گذارم به شخصه :bighug: Keep trollin guys :bighug:
اون بی کوایت رو شما هم مثل من وقتی که بتل گیر کردید شنیدید ؟ :-/

یه سونی فن بیاد کنفرانس E3 مایکروسافت رو ترول کنه قطعا یکی از نشانه های آخر زمان هستش :d
باز اگه خودشون کنفرانس خوبی داشتن یه چیزی . ما برای وان شاهد چند تا انحصاری و نمایش های فوق العاده خوبی بودیم حداقل ! قیمت هم مال همون موقع بود . الان که پیش فروش فوق العاده خوبی داشته

راستش من شخصا ترجیح میدم ماکرو بازی انحصاری معرفی بکنه و هو بشه تا اینکه بیاد تو کنفرانسش فقط بقیه رو مسخره کنه و ملت هورا بکشن!

کلا این سونی سیاست مسخره ای رو پیش گرفته و همش هم بخاطره ذهنه بچگونه این مدیرش هیروشیما بود اسمش ناکاشیما بود چی بود:d هست.
نشستن ببیند مایکروسافت درباره چه چیزه One یه خبر رو اعلام میکنه اونا هم به ساعت نکشیده مخالفه اون جبهه مایکروسافت رو اعلام میکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or