Phil Spencer مجری برنامه های Microsoft در گیمزکام خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

آپدیت خبر : سخنرانی Spencer به صورت رسمی توسط CVG تایید شد . البته هنوز تاریخ و زمان آن مشخص نشده .

هفته آینده مراسم گیمز کام شروع خواهد شد و Phil Spencer مجری برنامه های مایکروسافت در این مراسم خواهد بود . طی بیانیه ای مطبوعاتی که Microsoft برای رسانه های آلمانی فرستاده ، نام Phil Spencer مطرح شده و به نظر میرسد که آدرس فوق مربوط به مراسم GDC است . سایت 4Gamers گزارشی در باره بیانیه مایکروسافت و نام اسپنسر منتشر کرده و در این باره نوشته است :
" ما بیانیه مایکروسافت را با گوگل ترجمه کردیم ، بنابراین در باره عدم صحت این بیاینه تا زمانی که نسخه کامل انگلیسی به دست ما نرسد ، اظهار نظری نمیکنیم . جستجوی ساده ای درگوگل شنان میدهد دیگر سایت های آلمانی نیز ، این بیانیه را پوشش داده اند . این سایت در ادامه توضیح میدهد که Phil Spencer در این مراسم در باره تاثیر سخت افزار جدید مایکروسافت ، لوازم جانبی و نرم افزارهای نسل بعدی صحبت میکند و این بهترین زمان برای این نسل است تا ببینید توسعه دهندگان و نویسندگان چه طور از فرصت های جدید برای خلق بازیهای جدید و هیجان انگیز استفاده میکنند . "

هنوز مایکروسافت در باره این بیانیه اظهارنظری نکرده و سایت آلمانی نیز طی مکاتبه ای که با مایکروسافت داشته ، هنوز پاسخی دریافت نکرده .

منبع

آخرین ویرایش:
من هیچی نگفتم تا الان شما ترولاتون بکنید
ببخشید یادمون رفته بود باید از شما اجازه بگیریم که وقتی چیز به این ضایعی رو بهمون نشون می دن عکس العمل نشون بدیم. در ضمن یه ویکی چک کن معنی "ترول" رو متوجه شی.

ولی حداقل یکم مایکرو فن ها با اون یک زره چیزی که دارید فکر کنید میبینید که دقیقا این درسته چرا؟
داداش خیلی باحالی. :d
یعنی چون طرفدار مایکروسافت هستیم کم داریم؟

درسته به قولی فوتوشاپه ولی درست جون دقیقا عکس العمل شما بوده اون موقع رو که DRM بود بیاد بیارید همون موقعی که گریه کرده بودید و همه اومده بودید سمت سونی
من نمی دونم یوزر جدیدتون ـه یا نه ولی توی May که کنفرانس رو نشون دادن ما تمام تلاشمون رو کردیم و دفاع کردیم. وقتی هم که برداشتن خوشحالی کردیم.

نوشته شده توسط [B:
yeke[/B];2774325]
من هیچی نگفتم تا الان شما ترولاتون بکنید
ولی حداقل یکم مایکرو فن ها با اون یک زره چیزی که دارید فکر کنید میبینید که دقیقا این درسته چرا؟
درسته به قولی فوتوشاپه ولی درست جون دقیقا عکس العمل شما بوده اون موقع رو که DRM بود بیاد بیارید همون موقعی که گریه کرده بودید و همه اومده بودید سمت سونی

یک "ذره" احترام هم بد چیزی نیست.
جدا شما ماکرو فن ها رو مثل خودتون فرض کردین که تا یه خبر می شونون بشینن گریه کنن؟
لطفا معیار هاتون رو از کودکستان بکشید بالا...

مبارزه فنها داره به فاز جديدي كشيده ميشه:dاونم دستكاري ويديو و نشون دادن ويديوهاي جعلي هست:|:d
دوست عزيز اگه با ترول كردن و مسخره كردن و توهين به علايق ديگران سير نميشي اميدوارم با دستكاري ويديو و احتمالا در فاز بعدي با رفتن به خود كنفرانس در لس انجلس و به هم زدن نظم كنفرانس سيراب بشي

خدايا.....

.

به جان خودم تابحال تو هیچ تاپیکی از بازیسنتر قدر این یکی لذت نبرده بودم از پست‌ها. اون ادیت ویدیو عالی بود، کاش معرفیش کنیم به ثامان عربابی برای آنتن.:دی

ببخشید یادمون رفته بود باید از شما اجازه بگیریم که وقتی چیز به این ضایعی رو بهمون نشون می دن عکس العمل نشون بدیم. در ضمن یه ویکی چک کن معنی "ترول" رو متوجه شی.
اجازه نه کلا یک روش جدیدی رو من به کار گرفتم اینه که میزارم تاپیک پیش بره بعد حرفامو میزنم

داداش خیلی باحالی. :d
یعنی چون طرفدار مایکروسافت هستیم کم داریم؟
من گفتم بالاخره این وضعیت نابسامان شما ها بود حالا الان همه میرزند رو سر من میگن ما اینترنت پرسرعت داریم و DRM یک نعمت بهشتی بود که به خاطر مخالفانمون ورداشته شدا

من نمی دونم یوزر جدیدتون ـه یا نه ولی توی May که کنفرانس رو نشون دادن ما تمام تلاشمون رو کردیم و دفاع کردیم. وقتی هم که برداشتن خوشحالی کردیم.
چند نفر ملاک نیست عده ی زیادی که شامل پردیسی ها هم میشد/ جان من این کلمه پردیسی هارو اوردم گیر ندید چون همین جوری من یک بحثی که داشتم کتمان می کردند که ما این چیزا را نگفتیم درضمن بحث هم درضمینه کنسول نسل بعد نبود/
می بینم که حرفام جنجالی شده درضمن من یک یوز بیشتر ندارم از مدیران هم میتونید بپرسید ای پی مو چک کنن yeke تنها یوزمه تو اینجا
به کسی دیگه ربط ندید

[QUOTE
یک "ذره" احترام هم بد چیزی نیست.
جدا شما ماکرو فن ها رو مثل خودتون فرض کردین که تا یه خبر می شونون بشینن گریه کنن؟
لطفا معیار هاتون رو از کودکستان بکشید بالا...
][/QUOTE]
من عین اون چیزی که دیدم توصیف کردم بدون هیچ تغییری

شما نبایدم چیزی بگین چون بدجور سوتی دادین با اون کلیپ پس دیگه هیچی نگو
من که کلیپ رو نزاشتم من تا قبل از این که اینو بزاره روحمم از این کلیپ خبر نداشت ولی یه جورایی توصیف وضع شما هم بود
مبارزه فنها داره به فاز جديدي كشيده ميشه
:d
اونم دستكاري ويديو و نشون دادن ويديوهاي جعلي هست
:|:d
دوست عزيز اگه با ترول كردن و مسخره كردن و توهين به علايق ديگران سير نميشي اميدوارم با دستكاري ويديو و احتمالا در فاز بعدي با رفتن به خود كنفرانس در لس انجلس و به هم زدن نظم كنفرانس سيراب بشي

خدايا.....
ما با تغییر سیاست ها و تقلید از سونی فقط سیراب میشیم
اون ویدیو هم حالا یکی گذاشته به من هیچ ربطی نداره

-

آخرین ویرایش:
تو کنفرانس مضحک e3 وقتی میخواست قیمت رو اعلام کنه به تته پته افتاد. بعد مثل یخمک منتظر تشویق حضار بود . بره از اندرو هاس یاد بگیره تسلط رو . اهان یادم نبود .این میکروسافتیه. عقل در سرش نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or