Phil Spencer مجری برنامه های Microsoft در گیمزکام خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

آپدیت خبر : سخنرانی Spencer به صورت رسمی توسط CVG تایید شد . البته هنوز تاریخ و زمان آن مشخص نشده .

هفته آینده مراسم گیمز کام شروع خواهد شد و Phil Spencer مجری برنامه های مایکروسافت در این مراسم خواهد بود . طی بیانیه ای مطبوعاتی که Microsoft برای رسانه های آلمانی فرستاده ، نام Phil Spencer مطرح شده و به نظر میرسد که آدرس فوق مربوط به مراسم GDC است . سایت 4Gamers گزارشی در باره بیانیه مایکروسافت و نام اسپنسر منتشر کرده و در این باره نوشته است :
" ما بیانیه مایکروسافت را با گوگل ترجمه کردیم ، بنابراین در باره عدم صحت این بیاینه تا زمانی که نسخه کامل انگلیسی به دست ما نرسد ، اظهار نظری نمیکنیم . جستجوی ساده ای درگوگل شنان میدهد دیگر سایت های آلمانی نیز ، این بیانیه را پوشش داده اند . این سایت در ادامه توضیح میدهد که Phil Spencer در این مراسم در باره تاثیر سخت افزار جدید مایکروسافت ، لوازم جانبی و نرم افزارهای نسل بعدی صحبت میکند و این بهترین زمان برای این نسل است تا ببینید توسعه دهندگان و نویسندگان چه طور از فرصت های جدید برای خلق بازیهای جدید و هیجان انگیز استفاده میکنند . "

هنوز مایکروسافت در باره این بیانیه اظهارنظری نکرده و سایت آلمانی نیز طی مکاتبه ای که با مایکروسافت داشته ، هنوز پاسخی دریافت نکرده .

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی اینقدر تابلو و ضایع یه ویدئو دستکاری شده میزارید بعد فکر می کنید ملت متوجه نمیشن؟ واقعا بعضی ها دیگه دست به چه کارهایی که نمیزنن :)) ویدئوی اصلی و بدون دستکاری این قسمت رو الان جدا کردم و میزارم، کسی هم شک داره خودش بره اون بخش کنفرانس رو یه دور دیگه نگاه کنه ببینه این دستکاری چقدر افتضاح انجام شده! اومدن صدای مسخره کردن ملت تو بخش Battle 4 رو گذاشتن رو جایی که اسپنسر داره قیمت کنسول رو میگه :)) آدم می مونه چه بگه خداییش :دی

[video=aparat;GdFRE]http://www.aparat.com/v/GdFRE[/video]

آخه اصلا هیچکدوم از اینایی که گفتی کوچکترین اهمیتی نداره فقط کافیه تا ناتی داگ بازی جدیدشو معرفی کنه اون موقعست که اگه حتی بانجی راکستار بلیزاردم جمع بشن و برای ماکرو انحصاری بزنن بازم در مقابل حضرت ناتی داگ و بازیاش اهمیت نداره
مچکریم mark cerny
Did I ever tell you what the definition of Citizen Kane of VideoGames is ؟

Did I ever tell you what the definition of Citizen Kane of VideoGames is ؟
اونوقت تو چنتا جا گفتن همشهری کین صنعت گیمه که به شکل طوطی وار تکرارش میکنید و میذارید تو امضاهاتون اصلا از بین سایتای معتبر مثل GS,IGN,EDGE,EUROGAMER.و... چنتاشون یه چنین چیزیرو در مورد TLOU گفتن جمله ی یه سایتیرو که خیلیا حتی اسمشم تا قبل از اومدن TLOU نشنیده بودن کردن فکت

اخرش قراره بگید فوتوشاپه و کاره سحزوینویست ـه و دست خارجی تو کاره و اینا ولی خب، ببینید پشت پرده رو:

[video=aparat;Wz6xh]http://www.aparat.com/v/Wz6xh[/video]

یعنی تو پیش خودت چی فکر کردی؟نه جدا چی فکر کردی؟بچه بازی هم حدی داره به خدا!
ویدئوی دستکاری شده میذاری که چیو ثابت کنی؟فکر کردی ما خریم؟من کنفرانس مایکروسافت رو با کیفیت Full HD و حجم 5 گیگ دانلود کردم و کامل هم 3 بار نگاش کردم.فکر کردی ما شاسگول تشریف داریم؟ این ضعف شما سونی فن ها رو نشون میده.متاسفم واست.

اخرش قراره بگید فوتوشاپه و کاره سحزوینویست ـه و دست خارجی تو کاره و اینا ولی خب، ببینید پشت پرده رو:

[video=aparat;Wz6xh]http://www.aparat.com/v/Wz6xh[/video]
:|
این چیه گذاشتی؟؟؟این قدر این فن بازی شما شدت داره که حتی یکسری نشستین کنفرانس مایکرو رو ببینین...
یه سوالی دارم بدون هیچ گونه فن بازی از کسایی که این پستو لایک کردن؟؟؟خدا وکیلی حتی 30 ثانیه از این ویدیو رو دیدین؟؟؟

یعنی اینقدر تابلو و ضایع یه ویدئو دستکاری شده میزارید بعد فکر می کنید ملت متوجه نمیشن؟ واقعا بعضی ها دیگه دست به چه کارهایی که نمیزنن :)) ویدئوی اصلی و بدون دستکاری این قسمت رو الان جدا کردم و میزارم، کسی هم شک داره خودش بره اون بخش کنفرانس رو یه دور دیگه نگاه کنه ببینه این دستکاری چقدر افتضاح انجام شده! اومدن صدای مسخره کردن ملت تو بخش Battle 4 رو گذاشتن رو جایی که اسپنسر داره قیمت کنسول رو میگه :)) آدم می مونه چه بگه خداییش :دی

دستکاریه منابع شگرد جدیدشونه لول

من کنفرانس رو یه بار بیشتر ندیدم در مورد هو و اینا نظری نمی‍دم. ولی در مورد کف و خون قاطی کردن حضار و هورا کشیدن lol. اونم معلوم شد دست اندرکاران خود ماکرو بودن و این سر و صداها برای تماشاچیا نبوده...
یعنی مایکروسافت کارش به جایی رسیده که بره جارچی استخدام کنه...یک چیزم یادت رفت بگی این که کسایی که تو کنفرانس سونی تشویق میکردن ملت خود جوش بودن:d
دست بردارین بابا از این حرفا

محمد الان این رو گذاشتی , ویدئویی که گذاشته بود رو گرفتم, ویدئوی تو رو هم گرفتم. یعنی تابلو هست دستکارش شده. تا الان میگفتم درسته این فریدون رفته سمت سونی که هیچ تمسخر و ترول هم میکنه گاهی, ولی ویدئوی فیک بخواد بگذاره! اینکار درجه اش رو در حد ترولر های نووب که تو سایت و ها و انجمن ها ریختن (چه سونی,چه مایکرو) تنزل داد. این هیچ اون 13 نفر دقیقا رو چه حسابی تشکر زدن از اون پست؟ ترولشم حرفه ای نیست که بگیم تشکر داره!فقط میشه تاسف خورد برای فریدون همین!

اونوقت تو چنتا جا گفتن همشهری کین صنعت گیمه که به شکل طوطی وار تکرارش میکنید و میذارید تو امضاهاتون اصلا از بین سایتای معتبر مثل GS,IGN,EDGE,EUROGAMER.و... چنتاشون یه چنین چیزیرو در مورد TLOU گفتن جمله ی یه سایتیرو که خیلیا حتی اسمشم تا قبل از اومدن TLOU نشنیده بودن کردن فکت

سایتای بازی عموما بازی رو با فیلم مقایسه نمیکنند که بخوان به بازی لقب فیلم بدند.اون سایت هم معلومه تو دنیای بازی خیلی شناخته شده نیست چون این سایت فقط فیلم نقد میکنه ولی این بازی اینقدر شاهکار بوده که از سونی خواسته یه نسخه بهشون بده اوناهم نقدش کردند به همین دلیل هم هست که با یه فیلم مقایسش کرده

منظورتو نفهمیدم که SS کدوم بازیه ولی در کل مال سونی هم باشه فقط گرافیک باشه من حرفی ندارم بازی آشغال آشغاله سونی و مایکرو نداره البته اگه بگی کدوم بازی مد نظرته که من خوشحال میشم

Infamous:Second Son :دی,از گرافیکش چیزی نگفتم,اون شاهکاره گیم پلی رو میگم

Infamous:Second Son :biggrin1:,از گرافیکش چیزی نگفتم,اون شاهکاره گیم پلی رو میگم
متای قشمت قبلیش که 83 بوده پس شاهکار نیست! اگرچه خیلی خوب هست! لطفا در وصف بازی اغراق نفرمایید! حتی شما دوست عزیز!:dتازه گیم اپات بهش 7.5 داده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or