Phil Spencer: رقابت اصلی در تعطیلات سال آینده شروع می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_logo.jpg

درود.

تا عرضه دو کنسول PS4 و X1 فقط هفته‌ها بافی‌یست. این دو پلتفرم که با اختلاف بسیار کمی نسبت به یکدیگر در سرتاسر جهان عرضه خواهند شد، به طور رسمی رقابت خود را آغاز خواهند کرد. در همین راستا آقای Phil Spencer رییس بخش Microsoft Game Studios در مصاحبه‌ای که با IGN داشت اذعان کرد، از نطر من، رقابت برای بازی کردن در اصل در تعطیلات سال آینده و بعد از آن شروع خواهد شد. وی در ادامه پیرامون فروش دستگاه X1 سخن گفت و افزود: وقتی به تعداد پیش فروش‌ها و پیش‌بینی‌هایی که در بازار خرده فروشان نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که می‌توانیم هر قطعه دستگاهی را که ساختیم را بفروشیم. وی در ادامه نیز بیان کرد:

"وقتی در جلوتر شروع به بازی کردن کردی پیش خود خواهی گفت: در تعطیلات دوم چه اتفاقی می افتد؟" و وقتی فرانچایزها دیگر بیایند، شما سخت‌افزارهای بسیاری در بازار خواهید داشت که این بسیار عالی خواهد بود."

"در حال حاضر تمام تمرکزمان بر روی لانچ دستگاه و بازی‌هایمان است که به زودی این تمرکز را برای سال آینده خواهیم داشت؛ چون به شخصه به نمونه کارهای که در سال بعد هست احساس بسیار خوبی دارم. دارای ترکیبی بزرگ از IPهای اصیل، عناوین ادامه دار که برخی از آن‌ها بزرگ و برخی کوچک هستند هستیم که فکر می‌کنم با انتشار این‌ها در دوازده ماه آینده مردم از اتچه هست هیجان زده خواهند شد."

خیلی راحت حرف میزارید تو دهنمون من هیچوقت نگفتم پایتیر بازی نیست، بازی تا ما اسم میبریم میگین متاش فلانه اونم که بزرگ نیست و فلان، اگر متاش هم بالا 90 باشه میگین هر چی باشه متاش در حد آنچارتد 2 نبود، متاش بیشتر بازی رقیب باشه(فورزا مثلا) قدمت و فروش براتون مهم میشه، سر اینفیمس 2 یادمه یکیتون میگفت اصلا متا مهم نیست، من مطمئنم تعداد کسایی که پایتیر رو میشناسن از نظر تعداد خیلی با state of decay فرق ندارن و pc کنسول نیست که پاشو وسط میکشین این بازی باز هم تو کنسولها در انحصاره یه کنسوله، اگرم شما 60-70 تا انحصاری میتونید نام ببرید، مطمئن باشید برای 360 هم میشه فقط باید دل و روده لایو رو بکشی بیرون تا پیداشون کنی من هم الان لیست از بیش از 100 انحصاری pc در سال 2013 دارم. واقعا من نمیدونم باید به شما چی گفت تا دست از سر کچل اکس باکس بردارید.

- - -ویرایش - - -

تو تاپیک بقلی کاربر plymouth gtx یکی گفته بود با این اوصاف کسی وان میخره، گفته بود میخره بخاطر انحصاریهاش دسته جمعی ریخته بودید سرش میخواستید بکشیدش، شما یه جوری رفتار میکنید اصلا آدم میترسه بیاد بگه اکس باکس دوست داره

عزیز من شما خودتون این بحث رو کش دار دارید میکنید، Terova گفت فوقش یک یا دوتا بازیه انحصاری... منم یه لیست سر پایی گذاشتم جلوش که اینا بیشتر از دو تا هستن! حالا شما فروش هیلو رو میکشید وسط چه ربطی به پست من داشت؟ از این جور سوالا میشه 1000 مدلشو پرسید که 500 تاش جوابش به نفع سونیه و 500 تاش مایکروسافت!

کدوم کنسول متای 96 داشت؟
کدوم بازی بیشترین فروش رو داشت؟
کدوم کنسول توی مافیا 2 بهتر بود؟
کدوم کنسول BF4 و GTA V رو بهتر اجرا میکنه؟

و 996 تای دیگه :)) بحش منم اصلا این چیزا نبود! این آقا دم به دم پست هایی میده مثل همین پستشون که واقعا هیچ منطقی پشتش نیست! من فقط جواب ایشون رو دادم! حالا اگه شما موافقید که ایشون راست میگن، ثابت کنید بهم که ( طبق نظر خودتون ) اینایی که جزو بازی های اصلی میدونید ( اون بقیه هم اصلا آشغال! در نظر نمیگیرمشون! اینا فوقش یک یا دوتا هستن؟ حرف دروغ یا اشتباهی اگه دارم میزنم بهم بگید خواهشا!
The Last of Us -
Beyond
- GT6 -
Ratchet & Clank: Into the Nexus
- Ni No Kuni
- God of War: Ascension
-
Puppeteer
-
Rain
- Tales of Xillia -
Sly Cooper: Thieves in Time
-

بله در مورد فورتزا با میانگین فروش 4 - 5 میلیون در هر نسخه هم صادقه..چه طور مگه..؟
میشه یه لینک معتیر از فروش هر نسخه بدی؟VG نباشه خواهشا
همچنان جواب سول زیر رو ندادید:
آیا در نسل هفتم انحصاری دارید که اندازه هیلو 4 فروش کرده باشه؟
GT5 حدود 10میلیون و هفتصد هزار نسخه فروش کرده.اطلاعاتی در خصوص میزان فروش Halo4 ندارم اگر میشه مقدار فروش Halo 4 رو اعلام کنید.

دوستان اینقدرایکس باکس وان رومسخره نکنیدخوبیت نداره والا...
من باتوجه به چیزهایی که تاالان دیدم به نظرم ps4خیلی خوب وفوق العاده بوده تالان ولی:
بازم بااین حال ملاک برتری یک کنسول برای من واکثرکاربران میدونیدچیه؟
گرافیک بالا؟
قیمت پایین؟
انحصاری های قوی؟
نه خیردوستان الان کپی خورشدن مهمترین مسئله هستش وهرکنسولی که زودترهک بشه طرفدارهای بیشتری پیدامیکنه
حالامیخوادایکس وان باشه یاپلی4فرقی نداره

یه حس تهوع آور و دژاوو به آدم دست میده هر بار که میاد تو خبرهای Xone
اگرم به مدیرا اعتراض کنیم میگن شما دخالت نکنین ما خودمون می دونیم چی کار کنیم!! :|
اگه به یه سری ها بگیم شما همیشه شروع می کنین این مسخره بازی های تکراریتون رو (که خودشون می دونن منظورم کدوم کاربرا هستن) بهشون بر می خوره :|
پس نتیجه می گیریم همیشه این مایکرو فن ها هستن که تاپیک های خودشون رو خراب می کنن!! :d
فیل اسپنسر خیلی قشنگ اومده واسه فن های خودش صحبت کرده اون وقت یه سری ها با مسخره گویی های همیشه اعلام خوشمزگی می کنن تو تاپیک. :|
تازه منم به خاطره :
دلیل: ارسال پست تنش زا
-------
با اینگونه پست ها شدیدا برخورد میشه.

اخطار گرفتم ولی این آقایونی که کارشون هر روز شده نمک پاشیدن (بخونید به گند کشیدن) هیچ برخورد شدیدی (lol) نمیشه!!

یه حس تهوع آور و دژاوو به آدم دست میده هر بار که میاد تو خبرهای Xone
اگرم به مدیرا اعتراض کنیم میگن شما دخالت نکنین ما خودمون می دونیم چی کار کنیم!! :|
اگه به یه سری ها بگیم شما همیشه شروع می کنین این مسخره بازی های تکراریتون رو (که خودشون می دونن منظورم کدوم کاربرا هستن) بهشون بر می خوره :|
پس نتیجه می گیریم همیشه این مایکرو فن ها هستن که تاپیک های خودشون رو خراب می کنن!! :d
فیل اسپنسر خیلی قشنگ اومده واسه فن های خودش صحبت کرده اون وقت یه سری ها با مسخره گویی های همیشه اعلام خوشمزگی می کنن تو تاپیک. :|
تازه منم به خاطره :

اخطار گرفتم ولی این آقایونی که کارشون هر روز شده نمک پاشیدن (بخونید به گند کشیدن) هیچ برخورد شدیدی (lol) نمیشه!!

داستان چیه ؟ جدیدن هر تاپیکی رو باز میکنیم بساط ننه من غریبنم پهنه ؟
برادر من شما (ها) هم به موقعش هر چقدر در توانتون بوده از خجالت فن های سونی در اومدید ، در واقع اگر چیزی می بینید بازخورد همون رفتارهای سابق شماست

آخرین ویرایش:
فروش Halo 4 که دقیق مشخص نیست ولی Halo 3 تا دو سال پیش ۱۴۰۵ میلیون نسخه فروخته بود۰
مگر خود 360 هم بازی انحصاری دیگه ای در این حد داره؟مسئله اینجاست که Halo3 پرفروش ترین بازی این سری و پرفروش ترین بازی انحصاری 360 بوده که ظاهرا نسخه های بعد فروش خیلی کمتری داشتند.ایشون هم خیلی بولد نوشته بود Halo4
در ضمن GT یه بازی شبیه سازه که عموما قابل مقایسه با یه FPS نیست.FPS به سلیقه بیشتر افراد میخوره ولی شبیه ساز نه.این نسل مشکل سونی این بود که یه FPS درست و درمون نداشت.به نظرم الان هم اشتباه میکنه که داره روی KZ سرمایه گذاری میکنه.KZ انگار نفرین شده است! حتی امتیاز بالا هم بگیره فروش خوبی نداره.سه نسخه تا حالا دادن، معلوم نیست کی قراره فروش بالایی داشته باشه.این بار که دیگه لطف لانچ بودن هم شامل حالش شده...

دوست اولی که نقل قول کرده
چهارده و نیم میلیون نسخه یا به عبارتی ۱۴۵ که ۵ تا صفر جلوش هست۰ من با گوشی اومدم عدد و نقطه قاطی میشه دیگه حدس میزدم عددی که نوشتم قابل تشخیص باشه۰ در ضمن شما به همون آمار vgchartz استناد کن۰ شکلک ولو شدن رو زمین

دوست دوم
من بحثی رو این قضیه ندارم فقط گفتم دوستان آمار اشتباه vgchartz رو واسه Halo 3 در نظر نگیرن۰

آخرین ویرایش:
مشکل ماکرو فن ها اینه که میان حرف منطقی میشنون بعد یه سری حرف عجیب سر هم میکنن که مرع پخته هم خندش میگیره بعد که جواب میشنون میان میگن سونی فن ها بی منطقن.

از اونور همه مجله ها و سایت هارو پول گرفته و چیپ میدونن بعد خودشون دوتا دوتا میان از مجله GQامتیاز میزارن. منطق رو تو پست یه کدومشون به من نشون بده شما بعد از سونی فن ها منطق بخواه چون میگن با هر کس باید اون طوری که میفهمه صخبت کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or