Phil Spencer: رقابت اصلی در تعطیلات سال آینده شروع می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_logo.jpg

درود.

تا عرضه دو کنسول PS4 و X1 فقط هفته‌ها بافی‌یست. این دو پلتفرم که با اختلاف بسیار کمی نسبت به یکدیگر در سرتاسر جهان عرضه خواهند شد، به طور رسمی رقابت خود را آغاز خواهند کرد. در همین راستا آقای Phil Spencer رییس بخش Microsoft Game Studios در مصاحبه‌ای که با IGN داشت اذعان کرد، از نطر من، رقابت برای بازی کردن در اصل در تعطیلات سال آینده و بعد از آن شروع خواهد شد. وی در ادامه پیرامون فروش دستگاه X1 سخن گفت و افزود: وقتی به تعداد پیش فروش‌ها و پیش‌بینی‌هایی که در بازار خرده فروشان نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که می‌توانیم هر قطعه دستگاهی را که ساختیم را بفروشیم. وی در ادامه نیز بیان کرد:

"وقتی در جلوتر شروع به بازی کردن کردی پیش خود خواهی گفت: در تعطیلات دوم چه اتفاقی می افتد؟" و وقتی فرانچایزها دیگر بیایند، شما سخت‌افزارهای بسیاری در بازار خواهید داشت که این بسیار عالی خواهد بود."

"در حال حاضر تمام تمرکزمان بر روی لانچ دستگاه و بازی‌هایمان است که به زودی این تمرکز را برای سال آینده خواهیم داشت؛ چون به شخصه به نمونه کارهای که در سال بعد هست احساس بسیار خوبی دارم. دارای ترکیبی بزرگ از IPهای اصیل، عناوین ادامه دار که برخی از آن‌ها بزرگ و برخی کوچک هستند هستیم که فکر می‌کنم با انتشار این‌ها در دوازده ماه آینده مردم از اتچه هست هیجان زده خواهند شد."

تحلیل من "در حال حاضر" هست. من دارم میگم بازی هارو باید از چند نقطه نظر بررسی کرد و دید تو کدوم ها کی بهتره. در زمینه انحصاری ها مثلما سونی بهتره. اصلا نباید درش شکی کرد. هم فرستی پارتی و هم ترد پارتی. هم از نظر کمیت و هم کیفیت. مایکرو توان رقابت رو نداره. مثلا این نسل اگه بیاد کلی هزینه کنه استدیوهاش رو بیشتر کنه و زیر ساخت درست کنه شاید بعد از یک یا دو نسب قابل رقابت با سونی بشه. سونی سه نسل رو WWS کار کرده تا شده این! خیلی بدیهی هست که مایکرو تو سه چهار سال بهش نمیرسه!

از نظر ترد پارتی ها هم باز میشه انحصاری هارو دو بخش کرد، بازی های مستقل و بازی های بزرگ انحصاری. توی مستقل ها که باز اصلا X1 حرفی برای گفتن نداره، اما توی انحصاری های بزرگ (یعنی بازی هایی که ناشرهای بزرگ میدن بیرون، عین DR و TF و ...) هم همینطوره. سونی هم انحصاری های خودش رو داره، عین DD مثلا اما تجربه نشون داده مایکرو نمیتونه انحصاری های ترد پارتیش رو در دراز مدت نگه داره. عین Mass Effect و Ninja Gaiden‌و Dead or Alive و .... بزرگترین بازی انحصاری ترد پارتیش یعنی TF رو هم تا آخر نسل نخواهد داشت، در نتیجه عین نسل حاضر بعد از چند سال بشدت دچار مشکل میشه!

تو بازی های مولتی هم کیفیت بهتر با PS4 هست. در نتیجه خیلی واضح میشه گفت از نظر بازی برتری با سونی هست. مایکرو فقط به صورت مقطعی (یعنی صرفا لانچ) بازی های بزرگش بیشتره اما به سرعت و در عرض چند ماه جایگاهش رو از دست میده. میگم فقط کافی هست ND بازیش رو معرفی کنه تا باد Ryse‌ و دوستان بخوابه!
درسته که سونی بخاطر استودیو هایی مثل سانتانونیکا و ناتی داگ انحصاری های بهتری نسبت به مایکروسافت میسازه، اما دلیل نمیشه که کسی نخواد انحصاریهای مایکرو رو بازی نکنه.
الان شما مطمئنا یک گیمر حرفه ای هستی و فن سونی هستی، طبیعتا انتخاب اولت سونی هست، اما چون حرفه ای هستی و دنبال تجربه جدید و بازی های بیشتر هستی، مطمئنا دوست داری بازیهایی مثل کوانتوم بریک و پروژه بلک تاسک رو بازی کنی، مطمئنا واسه گیمرهای حرفه ای خرید هر 2 کنسول واجب هست، همونطور که خودم هر 2 تا رو میخرم ولی من وان رو اول میخرم سال بعد پلی 4 رو شما هم مطمئنا همینکارو میکنی با این تفاوت که اول پلی رو میخری و بعدها وان رو.
و اینکه وجود رقیب لازمه، وجود مایکروسافت هست که باعث میشه سونی سعی کنه بهتر باشه و اگه مایکرو وارد صنعت گیم نمیشد و با توجه به حذف سگا، قدرت انتخاب از مردم گرفته میشد و سونی دلیلی نمیدید در این حدی که الان حمایت میکنه حمایت بکنه و این قضیه برعکسشم صادقه و اگه مثلا فقط مایکرو بود معلوم بود وضعیت حمایتش چی بود کلا سونی و مایکروسافت لازم و ملزوم همن.

آخرین ویرایش:
یه جور از انحصاری های سونی حرف میزنید که هرکی ندونه فکر میکونه همه چی تموم میشه.این انحصاری بیشتر از اینکه باعث فروش کنسول بشن ،کسانی که سیتم دارن میرن می خرنشون.سیستم سلر نیستن.یه چیز مثلhalo یا geow که سیستم سلر هستن.حتی همین تایتان فال که مسلما باعث فروش کنسول میشه.نکته بعدی هم در مورد ازدست دادن انحصاری هست که در این زمینه هم باز سونی بیشتر از دست داده.همین الانم وقتی میبینی این همه انحصارب بزرگ برای x1شده باید به مایکر تبریک گفت چون با این وضعیت اقتصادی و با این هزینه کسی نمیاد تخم مرغاشو تویه یه کاسه بریزه.

و اینکه وجود رقیب لازمه، وجود مایکروسافت هست که باعث میشه سونی سعی کنه بهتر باشه و اگه مایکرو وارد صنعت گیم نمیشد و با توجه به حذف سگا، قدرت انتخاب از مردم گرفته میشد و سونی دلیلی نمیدید در این حدی که الان حمایت میکنه حمایت بکنه و این قضیه برعکسشم صادقه و اگه مثلا فقط مایکرو بود معلوم بود وضعیت حمایتش چی بود کلا سونی و مایکروسافت لازم و ملزوم همن.
موافقم، مثلا اگه سونی نبود مجبور بودیم Xbox One بگیریم و:
1- همیشه آنلاین باشیم!
2- بازی دسته دوم نمیشد استفاده کرد!
3- بازی ها Region Free نبودند رو Xbox One!
4- هدست هم باید جدا می خریدیم!

حالا اگه مایکروسافت نبود PS4 میگرفتیم و:
1- احتمالا PSN هنوز رایگان بود! :|
2- party chat تو PSN نبود!

فکر کنم واضحه که وجود سونی خیلی بیشتر به نفع این صنعت هست تا مایکروسافت!

ولی با این حرفت که رقابت لازم هست موافقم
یه جور از انحصاری های سونی حرف میزنید که هرکی ندونه فکر میکونه همه چی تموم میشه.این انحصاری بیشتر از اینکه باعث فروش کنسول بشن ،کسانی که سیتم دارن میرن می خرنشون.سیستم سلر نیستن.یه چیز مثلhalo یا geow که سیستم سلر هستن.حتی همین تایتان فال که مسلما باعث فروش کنسول میشه.نکته بعدی هم در مورد ازدست دادن انحصاری هست که در این زمینه هم باز سونی بیشتر از دست داده.همین الانم وقتی میبینی این همه انحصارب بزرگ برای x1شده باید به مایکر تبریک گفت چون با این وضعیت اقتصادی و با این هزینه کسی نمیاد تخم مرغاشو تویه یه کاسه بریزه.
یعنی واقعا به نظرت TLoU ،Uncharted 2 ،MGS 4 و ... باعث فروش بیشتر PS3 نشدن؟ :|
تو همین انجمن خودمون هستن کسانی که PS3 میخرن، بازی های انحصاریشو میرن و بعدشم میفروشن
در ضمن چرا با وجود همین Xbox One ،Titanfall پیش فروشش طوری نیست که مایکروسافت با قاطعیت و آمار و ارقام اعلام کنه؟
این قسمت
نکته بعدی هم در مورد ازدست دادن انحصاری هست که در این زمینه هم باز سونی بیشتر از دست داده.
رو هم میشه واضح تر توضیح بدی؟ سونی کدوم انحصاری رو از دست داده؟

آخرین ویرایش:
1- همیشه آنلاین باشیم!

بنظرم تو نسل قبل دلیل اینکه سونی PSN رو رایگان کرده بود این بود که بتونه یک برتری نسبت به مایکروسافت پیدا کنه و رایگان بودن مزیتش نسبت به XBL باشه، وگرنه اگه مایکرو نبود PSN هم پولی میکرد چون واقعا هزینه های PSN و XBL برای هر 2 شرکت سنگینه!

1- همیشه آنلاین باشیم!

من اصلا نگفتم کدوم بهتر هستن! فقط گفتم به فلان دلیل باید جفتشون باشن!
این شمایین که هر چی میشه میگید: ولی سونی بهتره ها!!!:d

درسته که سونی بخاطر استودیو هایی مثل سانتانونیکا و ناتی داگ انحصاری های بهتری نسبت به مایکروسافت میسازه، اما دلیل نمیشه که کسی نخواد انحصاریهای مایکرو رو بازی نکنه.
الان شما مطمئنا یک گیمر حرفه ای هستی و فن سونی هستی، طبیعتا انتخاب اولت سونی هست، اما چون حرفه ای هستی و دنبال تجربه جدید و بازی های بیشتر هستی، مطمئنا دوست داری بازیهایی مثل کوانتوم بریک و پروژه بلک تاسک رو بازی کنی، مطمئنا واسه گیمرهای حرفه ای خرید هر 2 کنسول واجب هست، همونطور که خودم هر 2 تا رو میخرم ولی من وان رو اول میخرم سال بعد پلی 4 رو شما هم مطمئنا همینکارو میکنی با این تفاوت که اول پلی رو میخری و بعدها وان رو.

شما چرا فکر میکنی هدف اینه که ما الان بخوایم بگیم کی چی بازی کنه یا چی بخره ؟!! اصلا موضوع این نیست که الان مثلا اگه PS4 بهتر عمل کنه یعنی کسی دیگه نباید سمت X1 بره و کلا همه باید PS4 بخرن بازی کنن !
اصلا شما از هر کدوم 100 تا بخر ! مبارک باشه ! به کسی ربطی نداره !

اینطور که من از پستهای شما متوجه شدم ، شما کلا نگرفتی جریان این بحثها و مقایسه ها چیه و فکر میکنی مثلا دو تا ستاد تبلیغاتی افتادن به جون هم که مثلا طرف مقابل رو راضی کنن که فقط فلان کنسول و بازیهاش رو بخره .

خیلی از افرادی هم که در این بحثها شرکت میکنن حالا طرفدار هر کنسولی که باشن ولی هر 2 تا رو میخرن .

1- همیشه آنلاین باشیم!

اگر شرکتی مثل مایکروسافت نبود سونی هم اینقدر انحصاری عرضه نمی کرد برای بازیبازاش.صنعت بازی اینقدری که الان پیشرفت کرده نبود.البته برعکسشم درسته.هم سونی و هم مایکروسافت و البته از نظر تاثیر خلاقیت بر روی صنعت از هر دوی اینا بالاتر نینتندو وجودشون به سود صنعت بازی هست.خیلی ها دوست دارن صنعت بازی رو کوچکتر کنن ولی افراد قدیمی دوران طلایی کنسول های قدیمی رو یادشون هست.که رقابت جنگ کنسول ها به دو شرکت ختم نمی شد!بلکه 5-6 شرکت کنسول های مختلف هر کدوم با ویژگی های مختلف عرضه می کردن.همین الان مطمئن باشین اگر سرمایه ی کافی داشتم خرید این نسلم که تا الان PS4 بوده رو بهش Project Shield , Xbox One , Wii U و در اینده Steam Box رو هم اضافه می کردم.به دور از هر گونه ترول و قصد و غرضی سودمند ترین مسئله در صنعت بازی وجود رقابت اونم رقابت شدید هست.به واقع همچین نموداری داره :

رقابت برای فروش بیشتر ----) نیاز به جذب بازیبازان ----) ساخت بازی های بیشتر و با کیفیت تر و نتیجتا میشه شانس انجام بازی های بیشتر و با کیفیت تر توسط بازیبازان.

_______

به طور کلی تا الان وضع سونی بهتره.و همین وضع بهتر (بعد از نمایش مولتی پلتفرم ها روی هر دوی کنسول های سونی و مایکروسافت که معلوم شد سونی بهتر بوده حالا به هر دلیلی.سخت افزار قویتر یا هر چیز دیگه ای.) باعث میشه من PS4 رو به عنوان کنسول خودم برای نسل بعد انتخاب کنم.ولی به هیچ وجه مایکروسافت رو دست کم نگیرین.اصلا دست کم نگیرین.مقایسه ی وضعیت شرکت های صنعت بازی با مایکروسافت این مسئله رو نشون میده.شرکتی که سالانه 20 میلیارد دلار سود خالص داره و هر سال همین مقدار می تونه سرمایه گذاریش رو افزایش بده!!! اگر تنها برای یک سال اولویتش رو صنعت بازی قرار بده به راحتی می تونه تبدیل بشه به رقیبی سر سخت و البته تا حدودی شکست نا پذیر.بخاطر همینم هست با اینکه One جای ترول زیادی داره به هیچ وجه دست به اینکار نمی زنم.چون ممکنه پلی رو خراب کنم و راه برگشت نباشه:دی

شما چرا فکر میکنی هدف اینه که ما الان بخوایم بگیم کی چی بازی کنه یا چی بخره ؟!! اصلا موضوع این نیست که الان مثلا اگه PS4 بهتر عمل کنه یعنی کسی دیگه نباید سمت X1 بره و کلا همه باید PS4 بخرن بازی کنن !
اصلا شما از هر کدوم 100 تا بخر ! مبارک باشه ! به کسی ربطی نداره !

اینطور که من از پستهای شما متوجه شدم ، شما کلا نگرفتی جریان این بحثها و مقایسه ها چیه و فکر میکنی مثلا دو تا ستاد تبلیغاتی افتادن به جون هم که مثلا طرف مقابل رو راضی کنن که فقط فلان کنسول و بازیهاش رو بخره .

خیلی از افرادی هم که در این بحثها شرکت میکنن حالا طرفدار هر کنسولی که باشن ولی هر 2 تا رو میخرن .
ولی من فکر کنم شما منظور منو نگرفتی و من میدونم علت این همه بحث چیه و یکبار با شما بحث داشتم کچلم کردی دیگه نمیخوام سر موضوعی با کسی بحث طولانی داشته باشم. ولی اینکه یک جوری فنهای سونی برخورد میکنن انگار که ما بی پولیم و پول اریج بازی خریدن را نداریم خیلی بهم بر میخوره مجبور میشم که کمی بحث کنم. کلا تو بازیسنتر همه جبهه های بازیسنتر حالا فن هر چی باشن همینطوره و بلافاصله بحث پولو میکشن وسط! که خیلی اشتباهه چون تو صورت قضیه مقایسه و اینها زیاد فرقی نداره بنظرم!

ولی من فکر کنم شما منظور منو نگرفتی و من میدونم علت این همه بحث چیه و یکبار با شما بحث داشتم کچلم کردی دیگه نمیخوام سر موضوعی با بحث طولانی داشته باشم. ولی اینکه یک جوری فنهای سونی برخورد میکنن انگار که ما بی پولیم و پول اریج بازی خریدن را نداریم خیلی بهم بر میخوره مجبور میشم که کمی بحث کنم. کلا تو بازیسنتر همه جبهه های بازیسنتر حالا فن هر چی باشن همینطوره و بلافاصله بحث پولو میکشن وسط! که خیلی اشتباهه چون تو صورت قضیه مقایسه و اینها زیاد فرقی نداره بنظرم!

الان توی این چند تا تاپیک که این چند روز بوده و شما هی میای غُر میزنی کی حرفی از پول زده که اینو میگی ؟! شما به خودت شک داری ؟!

OK شما مایه دار ، شما پولدار ، امیدوارم این نسل PS4 روز اول هک بشه و X1 هیچوقت هک نشه که ما فقرا بریم PS4 بخریم با بازیهای کپی و شما X1 با همه بازیهاش ORIGINAL . هر روز هم بیا بزن تو سر ما که دیگه چیزی بهت بر نخوره !

الان توی این چند تا تاپیک که این چند روز بوده و شما هی میای غر میزنی کی حرفی از پول زده که اینو میگی ؟! شما به خودت شک داری ؟!

OK شما مایه دار ، شما پولدار ، امیدوارم این نسل PS4 روز اول هک بشه و X1 هیچوقت هک نشه که ما فقرا بریم PS4 بخریم با بازیهای کپی و شما X1 با همه بازیهاش ORIGINAL . هر روز هم بیا بزن تو سر ما که دیگه چیزی بهت بر نخوره !
ببخشید من هر چی میگم شما یه وصله بهمون میچسبونی تو تاپیک COD 720P و 1080P دقیقا این حرفو بهم زدن من فقط دلیل اینکه تو بحثا درگیر میشم گفتم ولی شما باز میخوای حرف ما رو داستان کنی همونطور که تو تاپیک COD حرف ما رو داستان کردی، الان باز دوباره داری میگی شما مایه دار شما پول دار، اصلا من نمیدونم به شما چی گفتم کی این حرفو میزنی، من کی قر زدم؟ من هر چی میگم یه چیز بیخودی بهش میچسبونن و بعد ترولمون میکنن شما یک کلام بحث منطقی ندارید بزنید.
شما نمیخوای دست از سر ترول کردن من و حرفام برداری؟ الان کاربر ACCOUNT240 قشنگ اومد بحث منطقی باهام کرد اما شما خودت بیا ببین چی میگی. فقط ترول و بس. شما اگه در رابطه با پست من حرفی داری بزن کاری هم به برداشت های من نداشته باش.

اين حرف كه بزرگترين دليل فروش يه كنسول انحصاري هست ازپايه غلطه
كشورهايي كه كپي رايت توشون رعايت ميشه هيچكس نميره دوتا كنسول بخره يكي براي اريج خوري انحصاريها يكي هم پايرت خوري بازيهاي مولتي پلتفورم

Plymouth GTX

دوست عزیز اصلا بهتر بودن انحصاری های PS4 به معنی بد بودن X1 نیست! اصلا موضوع صحبت چیز دیگه ای هست! کسی خواهان نابودی مایکروسافت نیست! خوب من به شخصه این نسل یدونه PS3 خریدم دوتا X360! یه نفر گیمر باشه و پولش رو داشته باشه جفت کنسول هارو میخره و بازی میکنه. به کسی هم ربطی نداره کی طرفدار کدوم هست. کسی هم بخاطر انتخاب هیچ کدوم نیاز به جواب پس دادن به کسی نداره! پر واضح هست رقابت این دوتاست که به نفع گیمرهاست نه شکستشون! همین نسل مایکرو رو دست سونی بلند نمیشد این همه بازی خوب از سونی نمیدیدیم! مثلا فقط کافی هست ND رو تو زمان PS2 با PS3 مقایسه کنید! اینکه این استدیو یهو متحول میشه بخش بزرگیش از همین رقابت نشات میگیره. پس ما خواهان از بین رفتن هیچ شرکت و کنسولی نیستیم.

اینجا صرفا بحث سر یه مقایسه هست. اینکه کدوم بهتره و میتونه در طول نسل موفق تر عمل کنه.

بنظرم تو نسل قبل دلیل اینکه سونی PSN رو رایگان کرده بود این بود که بتونه یک برتری نسبت به مایکروسافت پیدا کنه و رایگان بودن مزیتش نسبت به XBL باشه، وگرنه اگه مایکرو نبود PSN هم پولی میکرد چون واقعا هزینه های PSN و XBL برای هر 2 شرکت سنگینه!
خُب این نظر شماست و ممکنه حق هم با شما باشه ولی نمیشه بهش استناد کرد
من اصلا نگفتم کدوم بهتر هستن! فقط گفتم به فلان دلیل باید جفتشون باشن!
این شمایین که هر چی میشه میگید: ولی سونی بهتره ها!!!:d
راست میگی :d به نظرم نباید اون جمله رو مینوشتم و فقط مقایسه میکردم، همون کافی بود که خواننده به مضمون حرفم پی ببره و منم از این جواب پس دادن در امان بودم :-" :d (بالاخره باید فن بودن خودمو نشون میدادم دیگه :-" :d)
اگر شرکتی مثل مایکروسافت نبود سونی هم اینقدر انحصاری عرضه نمی کرد برای بازیبازاش.صنعت بازی اینقدری که الان پیشرفت کرده نبود.البته برعکسشم درسته.هم سونی و هم مایکروسافت و البته از نظر تاثیر خلاقیت بر روی صنعت از هر دوی اینا بالاتر نینتندو وجودشون به سود صنعت بازی هست.خیلی ها دوست دارن صنعت بازی رو کوچکتر کنن ولی افراد قدیمی دوران طلایی کنسول های قدیمی رو یادشون هست.که رقابت جنگ کنسول ها به دو شرکت ختم نمی شد!بلکه 5-6 شرکت کنسول های مختلف هر کدوم با ویژگی های مختلف عرضه می کردن.همین الان مطمئن باشین اگر سرمایه ی کافی داشتم خرید این نسلم که تا الان PS4 بوده رو بهش Project Shield , Xbox One , Wii U و در اینده Steam Box رو هم اضافه می کردم.به دور از هر گونه ترول و قصد و غرضی سودمند ترین مسئله در صنعت بازی وجود رقابت اونم رقابت شدید هست.به واقع همچین نموداری داره :

رقابت برای فروش بیشتر ----) نیاز به جذب بازیبازان ----) ساخت بازی های بیشتر و با کیفیت تر و نتیجتا میشه شانس انجام بازی های بیشتر و با کیفیت تر توسط بازیبازان.
منم که در نهایت گفتم وجود رقابت لازم هست، فقط خواستم مقایسه ی مختصری بین دو شرکت و سودمندیشون تا اینجا برای این صنعت، کرده باشم :d
به طور کلی تا الان وضع سونی بهتره.و همین وضع بهتر (بعد از نمایش مولتی پلتفرم ها روی هر دوی کنسول های سونی و مایکروسافت که معلوم شد سونی بهتر بوده حالا به هر دلیلی.سخت افزار قویتر یا هر چیز دیگه ای.) باعث میشه من PS4 رو به عنوان کنسول خودم برای نسل بعد انتخاب کنم.ولی به هیچ وجه مایکروسافت رو دست کم نگیرین.اصلا دست کم نگیرین.مقایسه ی وضعیت شرکت های صنعت بازی با مایکروسافت این مسئله رو نشون میده.شرکتی که سالانه 20 میلیارد دلار سود خالص داره و هر سال همین مقدار می تونه سرمایه گذاریش رو افزایش بده!!! اگر تنها برای یک سال اولویتش رو صنعت بازی قرار بده به راحتی می تونه تبدیل بشه به رقیبی سر سخت و البته تا حدودی شکست نا پذیر.بخاطر همینم هست با اینکه One جای ترول زیادی داره به هیچ وجه دست به اینکار نمی زنم.چون ممکنه پلی رو خراب کنم و راه برگشت نباشه:biggrin1:
چه پلی آخه؟ :d
اول اینکه من سعی میکنم منطقی ترول کنم :d (جدید در اومده :d)
دوم اینکه من اصلا ترول نکردم، مقایسه کردم :d (این حرفم در راستای همون منطقی ترول کردن هست :d)

Plymouth GTX

دوست عزیز اصلا بهتر بودن انحصاری های PS4 به معنی بد بودن X1 نیست! اصلا موضوع صحبت چیز دیگه ای هست! کسی خواهان نابودی مایکروسافت نیست! خوب من به شخصه این نسل یدونه PS3 خریدم دوتا X360! یه نفر گیمر باشه و پولش رو داشته باشه جفت کنسول هارو میخره و بازی میکنه. به کسی هم ربطی نداره کی طرفدار کدوم هست. کسی هم بخاطر انتخاب هیچ کدوم نیاز به جواب پس دادن به کسی نداره! پر واضح هست رقابت این دوتاست که به نفع گیمرهاست نه شکستشون! همین نسل مایکرو رو دست سونی بلند نمیشد این همه بازی خوب از سونی نمیدیدیم! مثلا فقط کافی هست ND رو تو زمان PS2 با PS3 مقایسه کنید! اینکه این استدیو یهو متحول میشه بخش بزرگیش از همین رقابت نشات میگیره. پس ما خواهان از بین رفتن هیچ شرکت و کنسولی نیستیم.

اینجا صرفا بحث سر یه مقایسه هست. اینکه کدوم بهتره و میتونه در طول نسل موفق تر عمل کنه.
کاملا با حرفات موافقم ای کاش با همه میشد قشنگ صحبت کرد. همچنین با تموم حرفای ACCOUNT240 موافقم.

ببخشید من هر چی میگم شما یه وصله بهمون میچسبونی تو تاپیک COD 720P و 1080P دقیقا این حرفو بهم زدن من فقط دلیل اینکه تو بحثا درگیر میشم گفتم ولی شما باز میخوای حرف ما رو داستان کنی همونطور که تو تاپیک COD حرف ما رو داستان کردی، الان باز دوباره داری میگی شما مایه دار شما پول دار، اصلا من نمیدونم به شما چی گفتم کی این حرفو میزنی، من کی قر زدم؟ من هر چی میگم یه چیز بیخودی بهش میچسبونن و بعد ترولمون میکنن شما یک کلام بحث منطقی ندارید بزنید.
شما نمیخوای دست از سر ترول کردن من و حرفام برداری؟ الان کاربر ACCOUNT240 قشنگ اومد بحث منطقی باهام کرد اما شما خودت بیا ببین چی میگی. فقط ترول و بس. شما اگه در رابطه با پست من حرفی داری بزن کاری هم به برداشت های من نداشته باش.

ترول ؟!! من کاملا در رابطه ی با پست شما نوشتم ! شما اصلا نگرفتی جریان چیه ، دلیل این بحثها رو هم نمیدونی ، کلا در یک کانال دیگه هستی ، من هم چند بار اومدم اینو به شما گفتم ولی باز حرف خودت رو میزنی .

برای بار هزارم : هدف این بحثها و مقایسه ها ، مشاوره دادن جهت انتخاب کنسول و بازیهاش نیست . OK ؟!! ، ضمن اینکه اصلا مگه الان کنسولی از نسل بعد هک شده که کسی علاقه ی شما به X1 رو به پول و بازی Original و ... ربط بده ؟ اون پستی هم که در تاپیک COD در رابطه با مال و اموال بوده به من نشون بدید چون باید برخورد بشه ، من همچین چیزی تا جایی که پستها رو خوندم ندیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or