Phil Spencer: رقابت اصلی در تعطیلات سال آینده شروع می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_logo.jpg

درود.

تا عرضه دو کنسول PS4 و X1 فقط هفته‌ها بافی‌یست. این دو پلتفرم که با اختلاف بسیار کمی نسبت به یکدیگر در سرتاسر جهان عرضه خواهند شد، به طور رسمی رقابت خود را آغاز خواهند کرد. در همین راستا آقای Phil Spencer رییس بخش Microsoft Game Studios در مصاحبه‌ای که با IGN داشت اذعان کرد، از نطر من، رقابت برای بازی کردن در اصل در تعطیلات سال آینده و بعد از آن شروع خواهد شد. وی در ادامه پیرامون فروش دستگاه X1 سخن گفت و افزود: وقتی به تعداد پیش فروش‌ها و پیش‌بینی‌هایی که در بازار خرده فروشان نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که می‌توانیم هر قطعه دستگاهی را که ساختیم را بفروشیم. وی در ادامه نیز بیان کرد:

"وقتی در جلوتر شروع به بازی کردن کردی پیش خود خواهی گفت: در تعطیلات دوم چه اتفاقی می افتد؟" و وقتی فرانچایزها دیگر بیایند، شما سخت‌افزارهای بسیاری در بازار خواهید داشت که این بسیار عالی خواهد بود."

"در حال حاضر تمام تمرکزمان بر روی لانچ دستگاه و بازی‌هایمان است که به زودی این تمرکز را برای سال آینده خواهیم داشت؛ چون به شخصه به نمونه کارهای که در سال بعد هست احساس بسیار خوبی دارم. دارای ترکیبی بزرگ از IPهای اصیل، عناوین ادامه دار که برخی از آن‌ها بزرگ و برخی کوچک هستند هستیم که فکر می‌کنم با انتشار این‌ها در دوازده ماه آینده مردم از اتچه هست هیجان زده خواهند شد."

ترول ؟!! من کاملا در رابطه ی با پست شما نوشتم ! شما اصلا نگرفتی جریان چیه ، دلیل این بحثها رو هم نمیدونی ، کلا در یک کانال دیگه هستی ، من هم چند بار اومدم اینو به شما گفتم ولی باز حرف خودت رو میزنی .

برای بار هزارم : هدف این بحثها و مقایسه ها ، مشاوره دادن جهت انتخاب کنسول و بازیهاش نیست . OK ؟!! ، ضمن اینکه اصلا مگه الان کنسولی از نسل بعد هک شده که کسی علاقه ی شما به X1 رو به پول و بازی Original و ... ربط بده ؟ اون پستی هم که در تاپیک COD در رابطه با مال و اموال بوده به من نشون بدید چون باید برخورد بشه ، من همچین چیزی تا جایی که پستها رو خوندم ندیدم .
من دیگه علاقه ندارم با شما بحث کنم چون فایده نداره

آخرین ویرایش:
تو رو جون هر کی دوست داری دست از سرم بردار ولم کن خدایا منو نجات بده

در ضمن:
این مال پست 106 تاپیک رزولوشن کال اف هست که منظور نویسنده کاملا مشخصه

یعنی الان داشتم با گوشیم وب گردی میکردم ... اینو دیدم ... اصلا دهنم نیم متر باز موند ... چرا همه چیز رو شخصی میکنید.... حالا با این رفتارا به چی میخواید برسید ... خودتون رو خالی کنید ... اقا الان منم بن دائم شدم چی گیرت میاد ...
.... خوبه من تو همین پست هم برگشتم گفتم ... این طور حرف زدن شما در مورد این بازی ها همه نمیتونن تهیه کنن و خیلی ها رو به تنگنا میندازه ... چه ربطی به مسائل مالی داره ... یا پز دادن ... یا هر چیز دیگه ...

تو همین امسال سونی کسی که قرار بود اورجینال بازی کنه ... عمرا غیر از GOD OF WAR و THE LAST OS US و شاید BEYOND چیز دیگه ای میخرید ... نهایتش اگه پول تو جیبیش اضافه میومده ... بین پاپیتر و NI NU KONI یکیشون رو بر میداشت ... برای امسال 15 یا 16 تا انحصاری داشت سونی ... چند تاش رو میشه خرید ....

وقتی فرت و فرت اسم ردیف میکردیم ... و بازی هم میکردیم به خاطر کپی خور بودن بود ...

این حرفیه که خود من دارم میزنم ... در جواب شما ... حالا میگید من دارم مسائل مالی به رخ میکشم ...؟؟؟؟

پست دومم هم به خاطر سیاست اقتصادی سونی بود که همه میتونن از این تقسیم بازی ها استفاده کنن ....

حالا فقط بیا به من بگو هدفتون از این کارهای دبستانی چی میتونه باشه ... واقعا باور اوردم این تیکه بچه مدرسه ای بیخود نیست تو سایت ...

یعنی الان داشتم با گوشیم وب گردی میکردم ... اینو دیدم ... اصلا دهنم نیم متر باز موند ... چرا همه چیز رو شخصی میکنید.... حالا با این رفتارا به چی میخواید برسید ... خودتون رو خالی کنید ... اقا الان منم بن دائم شدم چی گیرت میاد ...
.... خوبه من تو همین پست هم برگشتم گفتم ... این طور حرف زدن شما در مورد این بازی ها همه نمیتونن تهیه کنن و خیلی ها رو به تنگنا میندازه ... چه ربطی به مسائل مالی داره ... یا پز دادن ... یا هر چیز دیگه ...

این حرفیه که خود من دارم میزنم ... در جواب شما ... حالا میگید من دارم مسائل مالی به رخ میکشم ...؟؟؟؟

پست دومم هم به خاطر سیاست اقتصادی سونی بود که همه میتونن از این تقسیم بازی ها استفاده کنن ....

حالا فقط بیا به من بگو هدفتون از این کارهای دبستانی چی میتونه باشه ... واقعا باور اوردم این تیکه بچه مدرسه ای بیخود نیست تو سایت ...

من اصلا دنبال بن شدن شما هم نیستم... مدیر سایت گفت پست بزارید اینجا گذاشتم که بعد به دروغ گویی متهم نشم و بگن بی مدرک فکت صادر میکنی... با شما هم هیچ مشکلی ندارم... مشکلی هم ندارم که نیاز به خالی کردن داشته باشه لطفا با احترام صحبت کنید... من اگه بچه دبستانیم به نظر شما اصلا چرا خودتونو میندارید گل من... من قسمتهای رنگی رو باش کار داشتم وگرنه اون قسمتهایی که رنگی نکردم کاملا با حرفتون موافقم... به هر حال هر کسی از حرفهایی که میبینه یه برداشتی میکنه شما مشخص تر توضیح بدید نیت واقعیتون چی هست... اگه اون قسمتی که قرمز کردم واقعا نیتتون بوده باشه من قبول میکنم اشتباه از من بوده و از شما معذرت خواهی میکنم... ببخشید اگه منظور واقعیتونو متوجه نشدم...
برای اینکه حسن نیتمو نشون بدم اون پست رو هم ویرایش میکنم...

https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo3/
Halo 3 is the concluding chapter in the Halo trilogy—an international award-winning action series that grew into a global entertainment phenomenon, selling more than 14.5 million games worldwide, logging more than 650 million hours of multiplayer action on Xbox LIVE

من نبودم نشد تاپیک رو دنبال کنم وجواب نقل قول های دوستان رو بدم . ببخشید

ولی خوشم اومد بعد از این پست بالای فوری بحث رو عوض کردن و هیچکی هیچی نگفت.:d

در مورد فروش بازی های PS3 هم بازی های خو با فروش خوب زیاد داشت که تاثیر خودشون رو روی کنسول گذاشتن مثل GT و U ولی یک سری انحصاری هاش واقعا ضعیف بودن و بود نبودشون هیچ تاثیری نداشت مثل MAG

در مورد فروش بازی های PS3 هم بازی های خو با فروش خوب زیاد داشت که تاثیر خودشون رو روی کنسول گذاشتن مثل GT و U ولی یک سری انحصاری هاش واقعا ضعیف بودن و بود نبودشون هیچ تاثیری نداشت مثل MAG

ببین کی از پیچوندن و جواب ندادن صحبت میکنه :oops:

00495808313761632733.png

ای بابا XBOX 720 که خفن ترین لانچ دنیا رو داره پس چرا باید یه سال صبر کنه ؟
رقابت موکول نشه به ۵ سال بعد بلند صلواااااات

من هی این پستت و میخونم پیشه خودم میگم خدایا پرودگار متعال من فاز اون چند نفری که لایک کردن چی بوده و به درگاهت روزی هزار بار دعا میکنم منو بزار جایی اون کسایی که واسه پست شما لایک کردن ببینم واقعا چرا ایا لطفا
شما هرچقدر دوست داریی بکوب ترول کن مسخره کن ما باز میخریم این کنسول و باهاش اهنگ گوش میدیم دیگه اینقدر تاپیک به این خوبی خراب نکنید من اینجور تایپک اصلا پست نمیذارم چون احساس میکنم سن ها کمه نسبت به من یه جور بی احترامی به خودم میشه ولی دیگه این سری طاقت نیاوردم وقتی دیدم ماشاالله هم قطار هم داریی پست و لایک میکنن
رقابت اصلی توی تعطیلات پس تا اون موقعه دندون به جیگر بگیر ببینم چی میشه

چی شد ؟! شما داشتی تاپیک بقلی گریه میکردی که :d دوباره حال اومدی :d

خب قرار بود بخاطر چشم سیاه و کمر باریکش بخریمش؟
در مورد قسمت سبز هم بگم که بله تک و توک اونطور بودن و همه انحصاری ها قرار نیست شاخ شکن باشن ...ولی تعدا بازی های رکورد شکن هم کم نبودن ..اونم سال اخر عمر نسل که رقبا کنسولشون رو داده بودن به امون خدا.

- - -ویرایش - - -

یکی به فیل اسپنسر بگه ... الان چون شما به سال آینده برنامه ریزی کردی این ملت باید بیان روی 720 و آپ اسکیل بازی کنن؟!؟
همون بهتر که برن پری اوردر ها رو کنسل کنن ... نه از اون قضیه اینترنت و گفتن اینکه برید 360 بخرین ... نه الان که که میاد به طرفدارا میگه چون ما عرضه نداشتیم کنسول رو برای امسال اماده کنیم
و عرضه اینم نداشتیم دولوپ کیت رو خوب بسازیم ... شما فعلا با رزولوشن نسل قبل سر کنین تا سال اینده ایشالله درست میشه ..
نه انتی الیازینگ ... نه HBAO نه هیچ تکنیکی که اون شکستگی ها مزخرف رو درست کنه و Draw Distance و مید تون هم که کلا تو بتل فیلد نیست ...تازه با همه اینا 10 فریم هم کمتر داره ...
هر وقت دهنشو باز میکنه درست کنه .... گند میزنه به همه چی...

من هی این پستت و میخونم پیشه خودم میگم خدایا پرودگار متعال من فاز اون چند نفری که لایک کردن چی بوده و به درگاهت روزی هزار بار دعا میکنم منو بزار جایی اون کسایی که واسه پست شما لایک کردن ببینم واقعا چرا ایا لطفا
شما هرچقدر دوست داریی بکوب ترول کن مسخره کن ما باز میخریم این کنسول و باهاش اهنگ گوش میدیم دیگه اینقدر تاپیک به این خوبی خراب نکنید من اینجور تایپک اصلا پست نمیذارم چون احساس میکنم سن ها کمه نسبت به من یه جور بی احترامی به خودم میشه ولی دیگه این سری طاقت نیاوردم وقتی دیدم ماشاالله هم قطار هم داریی پست و لایک میکنن
رقابت اصلی توی تعطیلات پس تا اون موقعه دندون به جیگر بگیر ببینم چی میشه

پا پا بزرگ شما ببخش.
جوونی کرده. نفهمیده.=))
انشالله همینطور سالهای پایانی رو هم طرفدار ماکرو بمون.
حلوای XBone رو زود خوردیم ولی انشالله شما تا 100 سال زنده باشین.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or