Phil Spencer: رقابت اصلی در تعطیلات سال آینده شروع می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_logo.jpg

درود.

تا عرضه دو کنسول PS4 و X1 فقط هفته‌ها بافی‌یست. این دو پلتفرم که با اختلاف بسیار کمی نسبت به یکدیگر در سرتاسر جهان عرضه خواهند شد، به طور رسمی رقابت خود را آغاز خواهند کرد. در همین راستا آقای Phil Spencer رییس بخش Microsoft Game Studios در مصاحبه‌ای که با IGN داشت اذعان کرد، از نطر من، رقابت برای بازی کردن در اصل در تعطیلات سال آینده و بعد از آن شروع خواهد شد. وی در ادامه پیرامون فروش دستگاه X1 سخن گفت و افزود: وقتی به تعداد پیش فروش‌ها و پیش‌بینی‌هایی که در بازار خرده فروشان نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که می‌توانیم هر قطعه دستگاهی را که ساختیم را بفروشیم. وی در ادامه نیز بیان کرد:

"وقتی در جلوتر شروع به بازی کردن کردی پیش خود خواهی گفت: در تعطیلات دوم چه اتفاقی می افتد؟" و وقتی فرانچایزها دیگر بیایند، شما سخت‌افزارهای بسیاری در بازار خواهید داشت که این بسیار عالی خواهد بود."

"در حال حاضر تمام تمرکزمان بر روی لانچ دستگاه و بازی‌هایمان است که به زودی این تمرکز را برای سال آینده خواهیم داشت؛ چون به شخصه به نمونه کارهای که در سال بعد هست احساس بسیار خوبی دارم. دارای ترکیبی بزرگ از IPهای اصیل، عناوین ادامه دار که برخی از آن‌ها بزرگ و برخی کوچک هستند هستیم که فکر می‌کنم با انتشار این‌ها در دوازده ماه آینده مردم از اتچه هست هیجان زده خواهند شد."

نگاه کن بازی های مولتی روی PC هم میان و از اسمشون مشخص هست ولی کنسولها روی بازی های انحصاریشون هست که مانور میدن مثل نینتیدو بازی های مثل ماریو و زلدا
در کل بازی انحصاری تعدادش فقط مهم نیست و کیفیتش هم مهم هست ما بازی انحصاری رو ملاک قرار می دیم که فروش خوبی داشته باشه که نشانه رضایت گیمرها هست در مورد 360 و PS3 شاید در جمع سالی PS3 یک یا فوقش دو بازی انحصاری بیشتر داشته باشه ولی باید ببینیم اون بازی چقدر تاثیر گذار بوده بازی که یک میلیون روی یک کنسولی که 75 میلیون شیپ کرده فروش کنه هیچ تاثیری نگذاشته و ملاک برتری نیست ولی وقتی یک بازی میاد که هر نسخش 7 میلیون فروش میکنه (Gears of War) یا هر نسخش بالای 9 میلیون و بعضی وقتها 15 میلیون فروش میکنه (Halo) قطعا تاثیر گذار بوده نمونه بازی های تاثیر گذار هم کنسول PS3 داره مثل Uncharted
در کل نباید فقط تعداد رو ملا قرار داد و کیفیت هم باید در نظر گرفت که XBOX ONE بازی های انحصاری که نشون داده تا این پایه به نظر می رسه هم تعداد بالای داره هم کیفیتی خوبی

The Last of Us - Beyond - GT6 - Ratchet & Clank: Into the Nexus - Ni No Kuni - God of War: Ascension - Puppeteer - Rain - Tales of Xillia - Sly Cooper: Thieves in Time - Little Big Planet Hub

اینها بازی های 2013 هستند! ( منهای بازی های کوچیک تر و JRPGها )

بهتر نیست از بحث شیرینِ انحصاری های نسل 7 بکشی بیرون؟ , و دیگه از عبارت "فوقش یک یا دوتا بازی انحصاری" استفاده نکنی؟ توی هر زمینه ای یه سوژه تمیز میندازیا :))

آقای Phil Spencer رییس بخش Microsoft Game Studios در مصاحبه‌ای که با IGN داشت اذعان کرد، از نطر من، رقابت برای بازی کردن در اصل در تعطیلات سال آینده و بعد از آن شروع خواهد شد.

جون مادرت فقط مثل E3 سونی رو نکشید دوباره حوصله جنازه کشی نداریم ! #:-s

وی در ادامه پیرامون فروش دستگاه X1 سخن گفت و افزود: وقتی به تعداد پیش فروش‌ها و پیش‌بینی‌هایی که در بازار خرده فروشان نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که می‌توانیم هر قطعه دستگاهی را که ساختیم را بفروشیم.
نگفت چند تا دستگاه تولید کردن؟ 10 تا؟ 20 تا؟ ... :d
تفاوت کنسولها روی بازی های انحصاری هست
آیا تاریخ درس عبرتی نشد برایتان؟ (:-" :d)

نگاه کن بازی های مولتی روی PC هم میان و از اسمشون مشخص هست ولی کنسولها روی بازی های انحصاریشون هست که مانور میدن مثل نینتیدو بازی های مثل ماریو و زلدا
در کل بازی انحصاری تعدادش فقط مهم نیست و کیفیتش هم مهم هست ما بازی انحصاری رو ملاک قرار می دیم که فروش خوبی داشته باشه که نشانه رضایت گیمرها هست در مورد 360 و PS3 شاید در جمع سالی PS3 یک یا فوقش دو بازی انحصاری بیشتر داشته باشه ولی باید ببینیم اون بازی چقدر تاثیر گذار بوده بازی که یک میلیون روی یک کنسولی که 75 میلیون شیپ کرده فروش کنه هیچ تاثیری نگذاشته و ملاک برتری نیست ولی وقتی یک بازی میاد که هر نسخش 7 میلیون فروش میکنه (Gears of War) یا هر نسخش بالای 9 میلیون و بعضی وقتها 15 میلیون فروش میکنه (Halo) قطعا تاثیر گذار بوده نمونه بازی های تاثیر گذار هم کنسول PS3 داره مثل Uncharted
در کل نباید فقط تعداد رو ملا قرار داد و کیفیت هم باید در نظر گرفت که XBOX ONE بازی های انحصاری که نشون داده تا این پایه به نظر می رسه هم تعداد بالای داره هم کیفیتی خوبی

جدا به اون چیزی که نوشتی دقت کردی؟ یه نسل ps3 رو سر بازی های مولتی مسخره میکردین الان تو مولتی پلتفرم کم میارین بازیای انحصاری مهم شد؟ یه نسل رو کجا بودین وقتی کلی بازی انحصاری با کیفیت رو ps3 میومد ولی بازم بازیای مولتی رو ملاک قرار میدادین؟ . نسل قبل سر فورتزا فروش مهم نبود و کیفیت مهم بود الان چی شد سوییچ کردین رو فروش؟ فروش 10 میلیونی gt5 و 5-6 میلیونی آنچارتد3 و کلی بازی دیگه هم حساب نمیشه دیگه؟

پست هایی که جوابی ندارید رو به راحتی Skip می کنید :)))

نمی دونم کاربر 2013 واقعی هستی یا قبلا هم تو فروم بودی..
درکل ما روی انحصاری های دو کنسول سالها بحث و جدل کردیم دوباره بحث کردنش واقعا تکرار مکرراته
تو هم که با ژست ترول اومدی دیگه واقعا معلوم هست بحث این موضوع به کجا میره

نمی دونم کاربر 2013 واقعی هستی یا قبلا هم تو فروم بودی..
درکل ما روی انحصاری های دو کنسول سالها بحث و جدل کردیم دوباره بحث کردنش واقعا تکرار مکرراته
تو هم که با ژست ترول اومدی دیگه واقعا معلوم هست بحث این موضوع به کجا میره

شما گفتید PS3 سالی فوقش یکی دوتا انحصاری بیشتر براش بیاد، منم جواب دادم اینا امسال اومدن ( منهای بازی های کوچیک تر و JRPGها )

The Last of Us - Beyond - GT6 - Ratchet & Clank: Into the Nexus - Ni No Kuni - God of War: Ascension - Puppeteer - Rain - Tales of Xillia - Sly Cooper: Thieves in Time - Little Big Planet Hub

قاعدتا باید جواب بدید دیگه! اینکه من کاربر 2013ـم باعث میشه این بازی ها ریلیز نشن و یا تاثیری روی حرف هایی که زده میشه داشته باشه؟

من ژست ترول دارم ولی شما میگید بتلفیلد بازیه چیپ هستش؟! یا گرافیک شسته ای؟ معنی ترول رو هم فهمیدیم!

The Last of Us -
Beyond
- GT6 -
Ratchet & Clank: Into the Nexus
- Ni No Kuni - God of War: Ascension -
Puppeteer
-
Rain
- Tales of Xillia -
Sly Cooper: Thieves in Time
-
Little Big Planet Hub
اولا اون سبزه اصلا چی هست؟ آیا میشه گفت در حد عنوان اصلیه؟ طبیعتا نه
دوما اون قرمزا اگه اونا قبوله پس ما هم ایرادی نداره مثلا اسم State of Decay رو بیاریم؟ یا اینگه اگه بیاریم میگین مال آرکیده و لایو و مفت نمی ارزه؟
واقعا راشد و کلانک: بریم نکسوس بخریم بازی هست که تو تقویم علامت بزنیم و بخاطرش PS3 بگیریم و آیا اون دو عنوان آبی رنگ فروغ قسمتهای گذشته خودشون رو دارن؟
اون Tales of Xillia هم که متاش به 80 هم نرسیده
گاد اف وار تون هم که متاش انگار با قسمت قبلیش 10-12 تای فاصله دارن.

و همچنان جواب سول زیر رو ندادید:
آیا در نسل هفتم انحصاری دارید که اندازه هیلو 4 فروش کرده باشه؟

آخرین ویرایش:
دوما اون قرمزا اگه اونا قبوله پس ما هم ایرادی نداره مثلا اسم State of Decay رو بیاریم؟ یا اینگه اگه بیاریم میگین مال آرکیده و لایو و مفت نمی ارزه؟
واقعا راشد و کلانک: بریم نکسوس بخریم بازی هست که تو تقویم علامت بزنیم و بخاطرش PS3 بگیریم و آیا اون دو عنوان آبی رنگ فروغ قسمتهای گذشته خودشون رو دارن؟

شما فرض کن که نداریم. الان چه اتفاقی قراره بیفته؟ کلا آدم های جالبی هستین. این نسل هی متای اون فورتزا رو به رخ میکشیدین و فروش 10 میلیونی gt5 با متای 84 مهم نبود بازی آشغالی به حساب میومد. الان اون بازی با متای 87 هم باید همچین نتیجه ی بگیریم دیگه؟ چون فروش مهم نیست و بازی 7 نمره نسبت به نسخه اصلی افت داشته و متاش زیر 90 اومده.
درمورد gow :a هم تو تاپیک برین انتظار فن ها ازش کاملا مشخص بود. بازی توسط به تیم فرعی و خیلی کوچیک تر نسبت به نسخه قبل ساخته میشد و از همه مهمتر نسخه فرعی به حساب میومد.puppeteer بازی آرکید نیست و نسخه فیزیکی هم داره

و شما هم همچنان جواب سوال زیر رو ندادید
ایا در نسل هفتم بازی ای دارید که متاش به اندازه ی ,god of war3,the last of us,uncharted2,3,little big planet ................ باشه؟:)

Puppeteer بازی نیست؟ یعنی سبک پلتفورمر جزو بازی ها حساب نمیشه؟ بازی ای که متاش از Gears of War Judgement هم بیشتره؟ اسلای کوپر ـم همچنین! یکی از محبوبترین بازی های امسال بین کاربراس!

Ratchet هم که چون باز شما پلتفورمر دوست ندارید میره جزو بازی های الکی؟

State of Decay هم اولا انحصاری نیست ( نسخه PC داره )، دوما که بازیه به نسبت معروف و بزرگی نیست، مثل اینه که من بیام اسم Dust 504 رو ببرم جزو انحصاری های بزرگ! گفتم که بازی های کوچیک تر رو هم اگه بخواید میتونم براتون لیست کنم! حداقل 70 60 تا انحصاری میتونم براتون نام ببرم که تو سال 2013 برای PS3 اومدن یا قراره بیان!

سوال آخرتونم، نه! هیلو پر فروش ترین بازی انحصاری این نسل بود! کسی هم نگفت هیلو بده، من به شخصه شناسنامه ی XBOX میدونم این بازی رو!

دوستمون گفتن PS3 سالی فوقش یک یا دو تا انحصاری داره منم اسم بردم! حالا شما اشکال تو پست من رو تو چی میدونید، نمیدونم! شایدم مثل ایشون معتقید که این لیست یک یا دوتا بازی رو شامل میشه و من تو شمردن مشکل دارم.

Puppeteer بازی نیست؟ یعنی سبک پلتفورمر جزو بازی ها حساب نمیشه؟ بازی ای که متاش از Gears of War Judgement هم بیشتره؟ اسلای کوپر ـم همچنین! یکی از محبوبترین بازی های امسال بین کاربراس!

Ratchet هم که چون باز شما پلتفورمر دوست ندارید میره جزو بازی های الکی؟

State of Decay هم اولا انحصاری نیست ( نسخه PC داره )، دوما که بازیه به نسبت معروف و بزرگی نیست، مثل اینه که من بیام اسم Dust 504 رو ببرم جزو انحصاری های بزرگ! گفتم که بازی های کوچیک تر رو هم اگه بخواید میتونم براتون لیست کنم! حداقل 70 60 تا انحصاری میتونم براتون نام ببرم که تو سال 2013 برای PS3 اومدن یا قراره بیان!

سوال آخرتونم، نه! هیلو پر فروش ترین بازی انحصاری این نسل بود! کسی هم نگفت هیلو بده، من به شخصه شناسنامه ی XBOX میدونم این بازی رو!

دوستمون گفتن PS3 سالی فوقش یک یا دو تا انحصاری داره منم اسم بردم! حالا شما اشکال تو پست من رو تو چی میدونید، نمیدونم! شایدم مثل ایشون معتقید که این لیست یک یا دوتا بازی رو شامل میشه و من تو شمردن مشکل دارم.
خیلی راحت حرف میزارید تو دهنمون من هیچوقت نگفتم پایتیر بازی نیست، بازی تا ما اسم میبریم میگین متاش فلانه اونم که بزرگ نیست و فلان، اگر متاش هم بالا 90 باشه میگین هر چی باشه متاش در حد آنچارتد 2 نبود، متاش بیشتر بازی رقیب باشه(فورزا مثلا) قدمت و فروش براتون مهم میشه، سر اینفیمس 2 یادمه یکیتون میگفت اصلا متا مهم نیست، من مطمئنم تعداد کسایی که پایتیر رو میشناسن از نظر تعداد خیلی با state of decay فرق ندارن و pc کنسول نیست که پاشو وسط میکشین این بازی باز هم تو کنسولها در انحصاره یه کنسوله، اگرم شما 60-70 تا انحصاری میتونید نام ببرید، مطمئن باشید برای 360 هم میشه فقط باید دل و روده لایو رو بکشی بیرون تا پیداشون کنی من هم الان لیست از بیش از 100 انحصاری pc در سال 2013 دارم. واقعا من نمیدونم باید به شما چی گفت تا دست از سر کچل اکس باکس بردارید.

- - -ویرایش - - -

تو تاپیک بقلی کاربر plymouth gtx یکی گفته بود با این اوصاف کسی وان میخره، گفته بود میخره بخاطر انحصاریهاش دسته جمعی ریخته بودید سرش میخواستید بکشیدش، شما یه جوری رفتار میکنید اصلا آدم میترسه بیاد بگه اکس باکس دوست داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or