Phil Spencer: بازی Ryse: Son of Rome بهترین چیزی است که تا حالا روی Xbox One دیده ام

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ryse-670x376.jpg

معاون رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer به مدت 20 دقیقه با آقای Major Nelson چت داشته اند و در این میان نظرات بسیار مثبتی پیرامون بازی جدید استدیو Crytek با نام Ryse: Son of Rome ارائه کردند.
صبحت های ایشان:
من هفته گذشته بخشی از Ryse را با مراحل جدید در کیت بازی کردم و بایستی بگویم بهترین چیزی است که تا به حال برای Xbox One دیده ام.فقط می توانم بگویم فوق العاده است.نه فقط نبرد، عده زیادی از مردم روی نبرد فقط تاکیید دارند اما این فقط بخشی قوی از آن است.استدیو Crytek همیشه در زمینه گرافیکی عالی بوده است و می توانید آن را واقعا حس کنید.من فقط چند لحظه نشستم و محو بازی شدم، واقعا بی نظیر است.این یک بازی متفاوت از Crysis می باشد و ما برای همین خواستیم با آنها همکاری کنیم.آنها بیشتر بازی های شوتر میساختند.یک لحظه به Crysis و Far Cry فکر کنید.ما کلی شوتر داریم اما آنها آمدند و گفتند: "ما می خواهیم متفاوت عمل کنیم و برای اولین بار first party باشیم".من آنها را به مدت 7 سال است که می شناسم.چقدر فرصتی خوبی برای همکاری شد.
تعریف از Ryse توسط ایشان امری طبیعی است اما وقتی می گویند بهترین چیزی است که بر روی این کنسول دیده ام، ظاهرا با یک عنوان بسیار خوب طرف هستیم.
Dualshockers

توی E3 به نوعی بهترین گرافیک رو بین تمام بازی‌‌ها داشت. فوق‌العاده بود.
هنوز بازی‌ای روی PS4 ندیدم که در این حد باشه گرافیکش، واسه همین هم هست که می‌گم اختلاف گرافیکی نسل بعد خیلی کمتر از چیزی هست که بعضیا سعی دارن نشون بدن.

موقعی که crysis 1 رو xbox عرضه نشد یه بازی اشغال بود که فقط گرافیک داشت

crysis 2 زمانی که تو دوره زمانی killzone3 عرضه شد بنابر دلالیلی :d شاهکاری بود که بهترین گرافیک کنسولی رو با بهترین گیمپلی در هم امیخت

موقعی که crysis 3 با halo4 سرشاخ شد باز هم بنابر دلالیلی:d یک بازی اشغال بود که نتنها گیمپلی نداشت بلکه روی کنسول یه گرافیک معمولی با کلی افت فریم بود

حالا هم که انحصاری می زنه مشخصه دیگه....

ما که نفهمیدیم چند چندین با خودتون!!!!!!

وقتی خودشون میگن بهترین بازی Xbox اینه دیگه ببین بقیشون چین که این توشون بهترینه:d

متن خبر رو یکبار دیگه با دقت بخون گفته بهترین چیزی است که
تا به حال برای XB1 دیده ام نگفته بهترین ـه این نسل برای XB1. بعد این خودشون نمی دونم منظورت کیان ولی تا اونجایی که من میبینم ( و به امید خدا شما و بقیه هم اگه بخواین میبینین :d ) این نظر شخصیه خوده Phil Spencer هست تو خبر هم میگه من تا به حال دیده ام, داره نظر شخصیه خودشو میگه حالا این خودشون کیان خدا میدونه.

آخرین ویرایش:
موقعی که crysis 1 رو xbox عرضه نشد یه بازی اشغال بود که فقط گرافیک داشت

crysis 2 زمانی که تو دوره زمانی killzone3 عرضه شد بنابر دلالیلی :d شاهکاری بود که بهترین گرافیک کنسولی رو با بهترین گیمپلی در هم امیخت

موقعی که crysis 3 با halo4 سرشاخ شد باز هم بنابر دلالیلی:d یک بازی اشغال بود که نتنها گیمپلی نداشت بلکه روی کنسول یه گرافیک معمولی با کلی افت فریم بود

حالا هم که انحصاری می زنه مشخصه دیگه....

ما که نفهمیدیم چند چندین با خودتون!!!!!!
من که نمی فهمم کرایسس چه دخلی به رایز داره که بحثش به اینجا کشیده شد!!! کرایتک سازنده ی جفتشون هست درست اما خوب ربط این دوتا به هم رو نمی فهمم! 8-|
والا خودتون سر اینکه کرایسس 3 بهترین گرافیکه نسله یا TLOU هرچقدر در توانتون بوده کرایسس و کرایتک رو ترول کردید. حالا این تریپ روشنفکریتون واسه چیه ، الله و اعلم!
خب دیگه نکته ی اساسی همونیه که گفتی :دی
یه زمانی یه سری از دوستان xbox فن اسم کرایتک رو میشنیدن تن و بدنش کهیر میزد ، الآن شدن فن سینه چاکش !! منظور اوشون هم این بود :دی
نظر جَنابه عالی محترمه، اما واقعا ربطی نداره :| من خودم همیشه از کرایسس و کرایتک دفاع کردم در هر شرایطی، چه در مقابل هیلو چه در مقابل تیلو :d
مثلا قبلا اکثر سونی فن ها دشمن خونی و قسم خورده ی بانجی بودن اما الان به اسمش قسم می خورن ما هم باید بیایم اینو دست آویز ترول طرف مقابلمون کنیم ؟ :-/:d

آخرین ویرایش:
من که نمی فهمم کرایسس چه دخلی به رایز داره که بحثش به اینجا کشیده شد!!! کرایتک سازنده ی جفتشون هست درست اما خوب ربط این دوتا به هم رو نمی فهمم! 8-|
خب دیگه نکته ی اساسی همونیه که گفتی :دی
یه زمانی یه سری از دوستان xbox فن اسم کرایتک رو میشنیدن تن و بدنشون کهیر میزد ، الآن شدن فن سینه چاکش !! منظور اوشون هم این بود :دی
شرط یه میلیون دلار که همون Crysis 3 آخرش از TloU و Beyond گرافیک خفن تری داره :-"
البته نسخه ی 360ـش :دی

آخرین ویرایش:
اینو گفت تا به همه اون کسایی که امضا کردن که بازی مولتی پلتفرم بشه بگه **** you !!!:d

با بازی نکردن این عنوان کسی چیزی از دست نمیده شما نگران نباش

- - -ویرایش - - -

توی E3 به نوعی بهترین گرافیک رو بین تمام بازی‌‌ها داشت. فوق‌العاده بود.
هنوز بازی‌ای روی PS4 ندیدم که در این حد باشه گرافیکش، واسه همین هم هست که می‌گم اختلاف گرافیکی نسل بعد خیلی کمتر از چیزی هست که بعضیا سعی دارن نشون بدن.

Deep down سلام میرسونه

- - -ویرایش - - -

گفته بهترین چیزی است که روی Xbox One دیدم. مشخصا منظورش گرافیکه...

چیز؟! پس اگه یکی گفت چیز کامپیوتر من بالاست شک نکنید منظورش گرافیکه :دی

یعنی اگه بهترین بازیش این باشه که گیم پلیش فقط QTE بود ، دیگه باید فاتحه این کنسول رو خوند

پ.ن : من آخرش نفهمیدم اون دو تا نیزه رو از کجا در اورد :-/ پیتزا فروشی Xbone:-/

آخرین ویرایش:
گفته بهترین چیزی است که روی Xbox One دیدم. مشخصا منظورش گرافیکه...

I played a build of Ryse last week, some new levels on kit, and it’s the best thing I’ve seen on Xbox One. Just incredible. Not only the combat…a lot of people are asking about combat, and combat is coming along…It’s strong

Crytek always did a great job with graphics, and you can see these scenes that truly…I mean I just sat there and stared for a little while. It’s amazing work.

It is (a different game from Crysis), and that’s one of the reasons why we wanted to partner with them on this. They’ve traditionally done shooters, think about FarCry, think about Crysis. We have a lot of shooters on the platform and they came and said “We want to try something new, we want to be first party for the first time”. I’ve known that team for seven, eight years back when they did FarCry and thought: “what a great opportunity to come together
گفته نه فقط از لحاظ مبارزات . یعنی قشنگ منظورش طرف مبارزات هم میره و میگه کنار همین قضیه گرافیکش هم فوق العادست .
بعد اینکه دومین جایی که بولد کردم نوشته این یه چیز کاملا متفاوت از کرایتک هست که به همین خاطر باعث شد ما باهاشون همکاری کنیم ! (به خاطر متفاوت بودن گرافیک باهاشون همکاری نکردند لابد :دی و هر متفاوتی هم متفاوت نیست حتما بازی خیلی خوب بوده که همکاری کردند )

گفته نه فقط از لحاظ مبارزات . یعنی قشنگ منظورش طرف مبارزات هم میره و میگه کنار همین قضیه گرافیکش هم فوق العادست .
بعد اینکه دومین جایی که بولد کردم نوشته این یه چیز کاملا متفاوت از کرایتک هست که به همین خاطر باعث شد ما باهاشون همکاری کنیم ! (به خاطر متفاوت بودن گرافیک باهاشون همکاری نکردند لابد :دی و هر متفاوتی هم متفاوت نیست حتما بازی خیلی خوب بوده که همکاری کردند )
دقیقاً منظورش گرافیک بوده :d ، اون متفاوت بودنم ربطی نداره :d

یعنی اگه بهترین بازیش این باشه که گیم پلیش فقط QTE بود ، دیگه باید فاتحه این کنسول رو خوند

پ.ن : من آخرش نفهمیدم اون دو تا نیزه رو از کجا در اورد :-/ پیتزا فروشی Xbone:-/

از اون جایی که بهترین H&S تاریخ کریتوس عظیم ، گرز گرانش رو حتما از صندوق عقبش در می اورد ! ... می خوایید ترول کنید ولی خودتون رو مسخره خاص و عام کردید. 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or