Phil Spencer: بازی Ryse: Son of Rome بهترین چیزی است که تا حالا روی Xbox One دیده ام

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ryse-670x376.jpg

معاون رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer به مدت 20 دقیقه با آقای Major Nelson چت داشته اند و در این میان نظرات بسیار مثبتی پیرامون بازی جدید استدیو Crytek با نام Ryse: Son of Rome ارائه کردند.
صبحت های ایشان:
من هفته گذشته بخشی از Ryse را با مراحل جدید در کیت بازی کردم و بایستی بگویم بهترین چیزی است که تا به حال برای Xbox One دیده ام.فقط می توانم بگویم فوق العاده است.نه فقط نبرد، عده زیادی از مردم روی نبرد فقط تاکیید دارند اما این فقط بخشی قوی از آن است.استدیو Crytek همیشه در زمینه گرافیکی عالی بوده است و می توانید آن را واقعا حس کنید.من فقط چند لحظه نشستم و محو بازی شدم، واقعا بی نظیر است.این یک بازی متفاوت از Crysis می باشد و ما برای همین خواستیم با آنها همکاری کنیم.آنها بیشتر بازی های شوتر میساختند.یک لحظه به Crysis و Far Cry فکر کنید.ما کلی شوتر داریم اما آنها آمدند و گفتند: "ما می خواهیم متفاوت عمل کنیم و برای اولین بار first party باشیم".من آنها را به مدت 7 سال است که می شناسم.چقدر فرصتی خوبی برای همکاری شد.
تعریف از Ryse توسط ایشان امری طبیعی است اما وقتی می گویند بهترین چیزی است که بر روی این کنسول دیده ام، ظاهرا با یک عنوان بسیار خوب طرف هستیم.
Dualshockers

1 هفته صبر میکنیم تا تو نمایشگاه گیمزکام ببینیم بهترین انحصاریه xbox1 چه جوریه:d
البته کرایتک نشون داد که تو تبلیغ کردن و تریلر نشون دادن استاده
سگانه ی کرایسیس رو به یاد بیارید که هر تریلر که ازین بازی میومد ملتی کف و خون قاطی میکردن ولی وقتی خوده بازی میومد فقط بدرد پنچمارک کارت های گرافیکی میخورد:))

تنها شرکت بازی سازی که میتونه قدرت یک کنسول رو نشون بده همین
Crytek هست تو نسل قبل با گرافیک خارقالعاده ای که روی XBOX 360 نشون داد بهترین گرافیک کنسولی نسل رو نمایش داد پس هیچ بعید نیست RYSE هم یک پرچم دار گرافیکی باشه

اون دوستانی هم که ترول میکنن عمدتا فن های سونی هستن که ناراحتن چرا
Crytek بهشون پشت کرده و به جاش چهارتا بازی که محصول سازنده های مستقل هست نصیبشون شده

Crytek هست تو نسل قبل با گرافیک خارقالعاده ای که روی XBOX 360 نشون داد بهترین گرافیک کنسولی نسل رو نمایش داد پس هیچ بعید نیست RYSE هم یک پرچم دار گرافیکی باشه

Crytek بهشون پشت کرده و به جاش چهارتا بازی که محصول سازنده های مستقل هست نصیبشون شده

51846825682115828394.png

من جداً متوجه نمیشم ! دقیقاً چند بار باید هر سال بازیهای انحصاری کنسول PS3 جایزه بهترین گرافیک کنسولی رو ببرن تا یه عده از تو توهمات خودشون بیان بیرون ؟! :دی

اونم چه توهماتی
بهترین گرافیک کنسولی نسل LOL =))
در ضمن کرایتک هیچ وقت با سونی نبوده که حالا بخواد بهش پشت کنه
اصلا این جزو افتخارات ما هست که کرایتک واسمون بازی انحصاری نمیسازه problem?:d

مگه اینکه ناتی داگ مرده باشه آدم همچین حرفایی رو بشنوه :gathering:

خدارو شکر که تو از فحوای کلام دوستان معنی رو برداشت میکنی که در مخیله خود نویسندش هم نمیگنجه. منظور من اصلا فوق آشغال بودن Ryse نبود. خیلی واضحه چی گفتم!

X1 بازی های دیگه ای داره که به مراتب از Ryse بهترن، مثل QB یا TF و DR3. در صورتی که Ryse فقط یه گرافیک قشنگ با یه گیم پلی آشفته پر از QTE بود که اصلا قابل مقایسه با بازی های دیگه X1 نیست. حالا درسته خود کرایتک گفته دمو بازی بیش از اندازه ساده بود یا فلان و بهمان اما دیگه مکانیسم بازی که قرار نیست عوض بشه! کلا گیم پلی بازی بیشتر از یه چیز ساده برای استفاده از کینکت منتها با یه گرافیک عظیم نبود. حرف این آقا هم جز هایپ بیخود و در عمل ترول کردن بازی های دیگه خودشون چیز دیگه ای نیست. صبر میکنیم همه بازی های X1 منتشر بشن و ببینیم Ryse میتونه اصلا در حد و اندازه های بازی های خوب X1 عمل کنه یا نه... گرافیک رو از Ryse بگیری چی واسش باقی میمونه؟ جز یه گیم پلی دسته چندم چی تو این بازی میبینید شما؟ شما که متخصصی بفرما توضیح بده اگه خوب استدلال بیاری بنده قطعا میپذیرم.

در ضمن من برعکس تو تا الان سر هیچ بازی نه ترول بازی درآوردم و نه تعریف و تمجید بیخود کردم. مثلا از KZ:SF بدم امد از همون روز معرفی گفتم آشغاله و کماکان هم سر حرفم هستم و مثل تو ملاکم برای قضاوت یه بازی انتشارش برای کنسول محبوبم نیست.
ماکان جون خواهشا مغلته نکن ! یا من واقعا بی سواد هستم یا شما میخوای حرفت را فقط بپیچونی ! یه بچه 7 ساله که تازه میره اول ابتدایی میتونه انالیز کنه معنیه این جمله چی هست :
یعنی بقیه بازی هاش انقدر آشغاله که Ryse شده بهترین؟
من نه چند نفر دیگه بپرس معنیه این جمله چیه ؟ وقتی میگی انقدر اشغال یعنی اون یکی بازیهاش اونقدر اشغل بوده که دقیقا اشاره میکنی خود ryse اشغال هست ! اگه بخوای معنیش را رد کنی واقعا جریان خیلی جالب انگیز میشه :)

بقیه پستت هیچ ارتباطی با پسته من نداره فقط مهم معنیه جمله ی تو هست که نمیتونی ردش کنی اگر بکنی من حرفی ندارم بزنم !

جالبه مسئولان مایکرو با خودشون مصاحبه میکنن.
اگه مَردید برید با چند تا سایت مثل IGN , GameSpot و... مصاحبه کنید.
فقط خواستم این جمله رو هایلایت کنم که اگه کسی ندیده ببینه:d

ماکان جون خواهشا مغلته نکن ! یا من واقعا بی سواد هستم یا شما میخوای حرفت را فقط بپیچونی ! یه بچه 7 ساله که تازه میره اول ابتدایی میتونه انالیز کنه معنیه این جمله چی هست :

من نه چند نفر دیگه بپرس معنیه این جمله چیه ؟ وقتی میگی انقدر اشغال یعنی اون یکی بازیهاش اونقدر اشغل بوده که دقیقا اشاره میکنی خود ryse اشغال هست ! اگه بخوای معنیش را رد کنی واقعا جریان خیلی جالب انگیز میشه :)

بقیه پستت هیچ ارتباطی با پسته من نداره فقط مهم معنیه جمله ی تو هست که نمیتونی ردش کنی اگر بکنی من حرفی ندارم بزنم !

فرخ جان منم دقیقا منظورم همینه!

من میگم ایشون وفتی میفرمایند Ryse بهترین بازی X1 ای هست که ایشون دیدن و با توجه به اینکه ایشون بنا به اقتضای شغلشون قطعا همه بازی های X1 رو دیدن، در نتیحه دارن بقیه بازی هارو ترول میکنن! بعنی یه هایپ و تبلیغ سوپر مزخرف برای Ryse.

نظرم رو واضج گفتم! Ryse از نظر گیم پلی یه بازی آشغاله. فقط نمایشی هست. نکته اینه که گرافیکش خیلی خوب و چیزی هم که نشون دادن خیلی نمایشی. ترکیب یه گرافیک خوب با یه گیم پلی نمایشی هم میشه یه تریلر جذاب که برابر با یک بازی خوب نیست. بازم میگم ویژوال Ryse رو ازش بگیری دیگه هیچی نیست. گیم پلی بد و نمایشیش وقتی با گرافیک و انیمیشن های سینماییش ترکیب میشه در نهایت میشه یه بازی متوسط و یه بتچمارک خوب برای Kinect. در این حد که بگیم Ryse یه بازی خوب برای کینکته OK، نو پرابلم. اما اینکه بگیم بهترین بازی هست که ایشون روی X1 دیدن... خوب باید به عقل و سلیقه این عاقا شک کرد.

باز تاکید میکنم که نگی پیچوندی، Ryse گیم پلیش نمایشی و آشغاله. ولی گرافیکش عالیه. روی هم رفته یه بازی متوسط و یه بنچمارکگ خوب برای کینکت. همین. غیر از این هیچی نیست. مگه اینکه بیان تو نمایش های بعدی بازی چیزی نشون بدن که از نمایش E3 به مراتب بهتر باشه و نظر منو عوض کنه. تا دو هفته دیگه و GC صبر میکنیم!:دی

باز تاکید میکنم که نگی پیچوندی، Ryse گیم پلیش نمایشی و آشغاله. ولی گرافیکش عالیه.
فکر کنم اولین باری نیست که QTEوگرافیک خوب رو توی یه بازی میبینیم:-bd
-البته اون اسمش interactive بود فکر کنم/:)
-(شاهکار ,ابراستاد,سبک جدید هنری LOL)
روی هم رفته یه بازی متوسط و یه بنچمارکگ خوب برای کینکت.
بازم خوبه overall بازی از آشغال به متوسط رسید.

سگانه ی کرایسیس رو به یاد بیارید که هر تریلر که ازین بازی میومد ملتی کف و خون قاطی میکردن ولی وقتی خوده بازی میومد فقط بدرد پنچمارک کارت های گرافیکی میخورد

چون گفتی سه گانه پس نسخه اول هم منظورت هست، همون زمان کرایسیس وقتی اومد گرافیک وحشتناکی داشت "که هنوز هم از خیلی بازیا بهتره" اما در کنار اون گیمپلی خیلی خوبی داشت دقیقا از نسخه دوم به بعد شد فقط گرافیک و توجه کمتری به گیمپلی شد "اگه نگیم تقصیر کنسولیزه شدنش بوده"

تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که خیلیا کرایسیس 1 رو بازی نکردن چون همیشه تو مثالاشون اسمشو میارن ...

---------------------------

والا تا پارسال که تاپیک زدن که بگن بهترین گرافیک نسل تا الان فلان بازیه، وقتی هم یه چیزی میگفتی میومدن پست میدادن و رو کلمه "تا الان" تاکید میکردن، جالبته همون موقع با دلیل و برهان میومدن همین کرایسیس رو میکوبیدن "از ساختمون فیک و 2بعدی بگیر تا ..." بعد الان دم از کرایسیس میزنن

کرایسیس حتی رو کنسول هم گرافیک خوبی داشت اما چون با افت فریم همراه بود "افت که چه عرض کنم اصلا 30 فریم نمیشد" نمیتونه تو کاندیداهای بهترین گرافیک نسل باشه ...

من میگم ایشون وفتی میفرمایند Ryse بهترین بازی X1 ای هست که ایشون دیدن و با توجه به اینکه ایشون بنا به اقتضای شغلشون قطعا همه بازی های X1 رو دیدن، در نتیحه دارن بقیه بازی هارو ترول میکنن! بعنی یه هایپ و تبلیغ سوپر مزخرف برای Ryse.

نظرم رو واضج گفتم! Ryse از نظر گیم پلی یه بازی آشغاله. فقط نمایشی هست. نکته اینه که گرافیکش خیلی خوب و چیزی هم که نشون دادن خیلی نمایشی. ترکیب یه گرافیک خوب با یه گیم پلی نمایشی هم میشه یه تریلر جذاب که برابر با یک بازی خوب نیست. بازم میگم ویژوال Ryse رو ازش بگیری دیگه هیچی نیست. گیم پلی بد و نمایشیش وقتی با گرافیک و انیمیشن های سینماییش ترکیب میشه در نهایت میشه یه بازی متوسط و یه بتچمارک خوب برای Kinect. در این حد که بگیم Ryse یه بازی خوب برای کینکته OK، نو پرابلم. اما اینکه بگیم بهترین بازی هست که ایشون روی X1 دیدن... خوب باید به عقل و سلیقه این عاقا شک کرد.

باز تاکید میکنم که نگی پیچوندی، Ryse گیم پلیش نمایشی و آشغاله. ولی گرافیکش عالیه. روی هم رفته یه بازی متوسط و یه بنچمارکگ خوب برای کینکت. همین. غیر از این هیچی نیست. مگه اینکه بیان تو نمایش های بعدی بازی چیزی نشون بدن که از نمایش E3 به مراتب بهتر باشه و نظر منو عوض کنه. تا دو هفته دیگه و GC صبر میکنیم!:دی
داری جوری حرف میزنی که سطح اطلاعاتت میره برا زمانی که بازی را چند سال پیش معرفی کردند ! بازی اولا کینکتی نیست ! قبلا بود ولی الان نیست و الان با کینکت میتونی زبازیش کنی شاید که اونم هنوز دقیقا معلوم نیست ! چون چیزی کاملی در موردش نگفتند که با کینکت کامل میشه بازی کرد یا میشه به صورت ترکیبی ازش استفاده کرد . بازی طبق گفته خودشون دیگه یه بازی هارد کور با کنترل همین دسته های معمولی شده . این نمایش e3 هم باز طبق گفته خودشون از نسخه الفای بازی بوده !

چیزی هم که همون اول مطلب گفته هم توجه کنید :

I played a build of Ryse last week, some new levels on kit, and it’s the best thing I’ve seen on Xbox One
مشخصه که گفته تو یه ورژن جدید از ساختشون بازی کرده که اینهمه تحت تاثیر قرار گرفته یعنی کاملا مشخصه این نسخه پایانی که دارن میسازن بازی خیلی عالی شده البته منظروش شاید همین گرافیک باشه که بازم فرقی نمیکنه گرافیک بازی بینظیر بود الان که اینهمه دوباره تحت تاثیر قرار گرفته یعنی گرافیک بازی خیلی وحشتناک شده :دی فقط اونجایی که بولد کردم یکم از لحاظ معنایی ابهام داره :دی دقیق مشخص نیست منظرش چیه :دی

منم دقیقا همین جمله رو درباره اینفیمس گفتم,میگین ترول میکنه چرا حرف شما ترول نیست؟ :دی (تازه پست من در جواب یه همچین پستی بود,اون پست ترول نبود ولی از من بود:( )
هر کس خوب نظری داره نمیشه تا هر حرفی خلاف نظر شماها زده شد بشه ترول:(

ایشون هم یه آدمن و نظر شخصیشونو گفتن.اگه یا دقت بخونین گفته دیده ام نه اینکه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or