Phil Spencer: بازی Ryse: Son of Rome بهترین چیزی است که تا حالا روی Xbox One دیده ام

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ryse-670x376.jpg

معاون رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer به مدت 20 دقیقه با آقای Major Nelson چت داشته اند و در این میان نظرات بسیار مثبتی پیرامون بازی جدید استدیو Crytek با نام Ryse: Son of Rome ارائه کردند.
صبحت های ایشان:
من هفته گذشته بخشی از Ryse را با مراحل جدید در کیت بازی کردم و بایستی بگویم بهترین چیزی است که تا به حال برای Xbox One دیده ام.فقط می توانم بگویم فوق العاده است.نه فقط نبرد، عده زیادی از مردم روی نبرد فقط تاکیید دارند اما این فقط بخشی قوی از آن است.استدیو Crytek همیشه در زمینه گرافیکی عالی بوده است و می توانید آن را واقعا حس کنید.من فقط چند لحظه نشستم و محو بازی شدم، واقعا بی نظیر است.این یک بازی متفاوت از Crysis می باشد و ما برای همین خواستیم با آنها همکاری کنیم.آنها بیشتر بازی های شوتر میساختند.یک لحظه به Crysis و Far Cry فکر کنید.ما کلی شوتر داریم اما آنها آمدند و گفتند: "ما می خواهیم متفاوت عمل کنیم و برای اولین بار first party باشیم".من آنها را به مدت 7 سال است که می شناسم.چقدر فرصتی خوبی برای همکاری شد.
تعریف از Ryse توسط ایشان امری طبیعی است اما وقتی می گویند بهترین چیزی است که بر روی این کنسول دیده ام، ظاهرا با یک عنوان بسیار خوب طرف هستیم.
Dualshockers

کنسولی که بهترین گیم درحال Develop شدنش Ryse: Son of Rome باشه.... دیگه خودتون تا اخرش رو بخونید :دی.
باز خوبه که بهترین بازی در حال ساخت برای لانچ یه کنسول ryse باشه که گیم پلیم ازش نشون دادن و داره زیر دست تیمی ساخته میشه که جزو بهتریناست حداقل از این نظر وضعیت X1 خیلی بهتر از کنسولیه که کلا هیچ بازی مهمی برای لانچ یا در حال ساخت نداره یا حداقل تا الان واسش چیزی معرفی نشده(انحصاری)

باز خوبه که بهترین بازی در حال ساخت برای لانچ یه کنسول ryse باشه که گیم پلیم ازش نشون دادن و داره زیر دست تیمی ساخته میشه که جزو بهتریناست حداقل از این نظر وضعیت X1 خیلی بهتر از کنسولیه که کلا هیچ بازی مهمی برای لانچ یا در حال ساخت نداره یا حداقل تا الان واسش چیزی معرفی نشده(انحصاری)

شوخی میکنید دیگه؟ :shocked:

گرافیک بازی خیلی عالیه ولی دمو بازی تو e3 دوباره نگاه کردم اکشن بازی حرکات و ضرباتش کمی تکراری بود! اگه این مورد رو برطرف کنن عالی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or