Phil Spencer: بازی Ryse: Son of Rome بهترین چیزی است که تا حالا روی Xbox One دیده ام

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ryse-670x376.jpg

معاون رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer به مدت 20 دقیقه با آقای Major Nelson چت داشته اند و در این میان نظرات بسیار مثبتی پیرامون بازی جدید استدیو Crytek با نام Ryse: Son of Rome ارائه کردند.
صبحت های ایشان:
من هفته گذشته بخشی از Ryse را با مراحل جدید در کیت بازی کردم و بایستی بگویم بهترین چیزی است که تا به حال برای Xbox One دیده ام.فقط می توانم بگویم فوق العاده است.نه فقط نبرد، عده زیادی از مردم روی نبرد فقط تاکیید دارند اما این فقط بخشی قوی از آن است.استدیو Crytek همیشه در زمینه گرافیکی عالی بوده است و می توانید آن را واقعا حس کنید.من فقط چند لحظه نشستم و محو بازی شدم، واقعا بی نظیر است.این یک بازی متفاوت از Crysis می باشد و ما برای همین خواستیم با آنها همکاری کنیم.آنها بیشتر بازی های شوتر میساختند.یک لحظه به Crysis و Far Cry فکر کنید.ما کلی شوتر داریم اما آنها آمدند و گفتند: "ما می خواهیم متفاوت عمل کنیم و برای اولین بار first party باشیم".من آنها را به مدت 7 سال است که می شناسم.چقدر فرصتی خوبی برای همکاری شد.
تعریف از Ryse توسط ایشان امری طبیعی است اما وقتی می گویند بهترین چیزی است که بر روی این کنسول دیده ام، ظاهرا با یک عنوان بسیار خوب طرف هستیم.
Dualshockers

بازی ای که ازش یه تریلر گیم پلی بیشتر نیومده چه جوری میشه در مورد گیم پلی اش قضاوت کرد؟؟؟ولی اه قرار باشه گیم پلی اش فقط اون باشه نمیشه در موردش زیاد مطمئن بود
گرافیک بازی ها تو E3 مورد بحث بود که رسماً RYSE حریفان رو پوکوند!!!امّا همون طور که من PS3 رو به خاطر چیزی به جز GOW دوست دارم XB1 رو هم به خاطر چیزی به غیر از RYSE دوست دارم!

اگه منظورش فقط از لحاظ گرافیکی هست باهاش نسبتا موافقم :دی

از اون جایی که بهترین H&S تاریخ کریتوس عظیم ، گرز گرانش رو حتما از صندوق عقبش در می اورد ! ... می خوایید ترول کنید ولی خودتون رو مسخره خاص و عام کردید.
yahoo_29.gif
اصلا با این بحثتون کاری ندارم و نمیخام واردش بشم واسم مهم نیست نیزه از کجا میاد ولی چون GOW رو مثال زدی میگم . GOW یه بازی تخیلی و فانتزی هست که توش اسپ پرنده و اژدهای 3 سر وجود داره ولی Ryse یه بازی واقع گرایانه هست .

آخرین ویرایش:
دقیقاً منظورش گرافیک بوده :d ، اون متفاوت بودنم ربطی نداره :d

Not only the combat…a lot of people are asking about combat, and combat is coming along…It’s strong…

بولد کردم ببینی . میگه نه فقط مبارزات بازی ( یعنی همین مبارزات هم شاملش میشه و کنارش گرافیک هم گفته )
چطور متفاوت بودن هم ربطی نداره ؟! میگه متفاوت بوده که ما خواستیم همکاری کنیم خیلی راحت معنیش این میشه اونقدر خوششون اومده که همکاری کردند !
اگه منظورش فقط از لحاظ گرافیکی هست باهاش نسبتا موافقم :دی

اصلا با این بحثتون کاری ندارم و نمیخام واردش بشم واسم مهم نیست نیزه از کجا میاد ولی چون GOW رو مثال زدی میگم . GOW یه بازی تخیلی و فانتزی هست که توش اسپ پرنده و اژدهای 3 سر وجود داره ولی Ryse یه بازی واقع گرایانه هست .
حتما بازیه متال گیر هم بازیه تخیلی هست که از جیبش بُشکه در میاره ؟! یا اینکه بدون شمارش اسلحه و مهمات داره تو جیبش ؟!
بالاخره این ایراد های را فقط نوع فنهایی مثل شما میتونن در بیارن ! اگر به حرف شما باشه همین الان 90 درصد بازیها را زیر سوال میتونم ببرم !
یعنی بقیه بازی هاش انقدر آشغاله که Ryse شده بهترین؟
با حرف شما ryse هم شد بازی فوق اشغال :bighug: بعد طرفداری xbox وقتی بازیهای سونی را فقط بخوان مقایسه کنن میشن ترولر ! لول !

آخرین ویرایش:
حتما بازیه متال گیر هم بازیه تخیلی هست که از جیبش بُشکه در میاره ؟! یا اینکه بدون شمارش اسلحه و مهمات داره تو جیبش ؟!
بالاخره این ایراد های را فقط نوع فنهایی مثل شما میتونن در بیارن ! اگر به حرف شما باشه همین الان 90 درصد بازیها را زیر سوال میتونم ببرم ! با حرف شما ryse هم شد بازی فوق اشغال :bighug: بعد طرفداری xbox وقتی بازیهای سونی را فقط بخوان مقایسه کنن میشن ترولر ! لول !
بله متال گیر هم تخیلی هست.درسته المان های واقع گرایانه داره ولی تخیلی هست.
اصلا متال گیر چه ربطی به بحث داره؟؟ انحصاری سونی که نیست.
کرایتک تو گرافیک دست کم نگیر
yahoo_6.gif

بزرگترین مشکل Crytek هم اینه که به جز گرافیک چیز دیگه ای رو نمیتونه خوب دربیاره.
معاون رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer به مدت 20 دقیقه با آقای Major Nelson چت داشته اند
جالبه مسئولان مایکرو با خودشون مصاحبه میکنن.
اگه مَردید برید با چند تا سایت مثل IGN , GameSpot و... مصاحبه کنید.
شما ها خود درگیری مزمن داریدا
biggrin1.gif
بشینین یه جا دور هم یه کم حرفاتون رو یک کاسه کنید بعد بیاین پست بدین.
yahoo_21.gif

تا دیروز که می گفتین MGS انحصاری بوده فلان بوده و مایکرو با پول از دستتون در آوردش حالا یهو یادتون افتاد که انحصاری نیست.
yahoo_6.gif

این ایراد مسخره ای هم که هی به نیزه می گیرین، بچه گانه ترین شکل فن بازیه و اگر اینجور باشه میشه به تمام بازی های دنیا ایراد گرفت که فلان چیز از کجات در میاد، این پتک رو کجات گذاشتی و غیره.
بازی که طی 25 سال فقط دوتا از نسخه هاش انحصاری کنسول های سونی بوده و حتی روی کنسول های Nintendo هم عرصه شده که نمیشه انحصاری سونی.
مای فرند عزیز انگار شما خوب نمی خونی پست رو. منم نگفتم انحصاریه میگم هم قطار های شما هر جا به نفعشونه میگن انحصاریه هر جا به نفعشون نیست میگن نه رو فلان هم اومده. شما بخون پست رو.....​

اون مواقعی که دارن تعریف میکنن منظورشون MGS4 که واقعا هم یکی از افتخارات کنسول سونیه.
جدا از بحث نمره و متا و ... با اینکه تو سال 2008 عرضه شده هنوز هم یه غول گرافیکی هست.
----------
هر کسی هم تو این فروم از مایکرو بد میگه ، اتوماتیک میشه PS فن.
من نه فن PS هستم نه فن Xbox. هر کنسولی که به صرفه تر باشه و ارزش پولی رو که واسش میدی رو داشته باشه همون رو خواهم خرید. که تا اینجا نظرم رو PS4 هست.

آخرین ویرایش:
بله متال گیر هم تخیلی هست.درسته المان های واقع گرایانه داره ولی تخیلی هست.
اصلا متال گیر چه ربطی به بحث داره؟؟ انحصاری سونی که نیست.

شما ها خود درگیری مزمن داریدا :دی بشینین یه جا دور هم یه کم حرفاتون رو یک کاسه کنید بعد بیاین پست بدین.:))

تا دیروز که می گفتین MGS انحصاری بوده فلان بوده و مایکرو با پول از دستتون در آوردش حالا یهو یادتون افتاد که انحصاری نیست. :bighug:

این ایراد مسخره ای هم که هی به نیزه می گیرین، بچه گانه ترین شکل فن بازیه و اگر اینجور باشه میشه به تمام بازی های دنیا ایراد گرفت که فلان چیز از کجات در میاد، این پتک رو کجات گذاشتی و غیره.

بازی که طی 25 سال فقط دوتا از نسخه هاش انحصاری کنسول های سونی بوده و حتی روی کنسول های Nintendo هم عرصه شده که نمیشه انحصاری سونی.

مای فرند عزیز انگار شما خوب نمی خونی پست رو. منم نگفتم انحصاریه میگم هم قطار های شما هر جا به نفعشونه میگن انحصاریه هر جا به نفعشون نیست میگن نه رو فلان هم اومده. شما بخون پست رو.....

با حرف شما ryse هم شد بازی فوق اشغال
:bighug:
بعد طرفداری xbox وقتی بازیهای سونی را فقط بخوان مقایسه کنن میشن ترولر ! لول !

خدارو شکر که تو از فحوای کلام دوستان معنی رو برداشت میکنی که در مخیله خود نویسندش هم نمیگنجه. منظور من اصلا فوق آشغال بودن Ryse نبود. خیلی واضحه چی گفتم!

X1 بازی های دیگه ای داره که به مراتب از Ryse بهترن، مثل QB یا TF و DR3. در صورتی که Ryse فقط یه گرافیک قشنگ با یه گیم پلی آشفته پر از QTE بود که اصلا قابل مقایسه با بازی های دیگه X1 نیست. حالا درسته خود کرایتک گفته دمو بازی بیش از اندازه ساده بود یا فلان و بهمان اما دیگه مکانیسم بازی که قرار نیست عوض بشه! کلا گیم پلی بازی بیشتر از یه چیز ساده برای استفاده از کینکت منتها با یه گرافیک عظیم نبود. حرف این آقا هم جز هایپ بیخود و در عمل ترول کردن بازی های دیگه خودشون چیز دیگه ای نیست. صبر میکنیم همه بازی های X1 منتشر بشن و ببینیم Ryse میتونه اصلا در حد و اندازه های بازی های خوب X1 عمل کنه یا نه... گرافیک رو از Ryse بگیری چی واسش باقی میمونه؟ جز یه گیم پلی دسته چندم چی تو این بازی میبینید شما؟ شما که متخصصی بفرما توضیح بده اگه خوب استدلال بیاری بنده قطعا میپذیرم.

در ضمن من برعکس تو تا الان سر هیچ بازی نه ترول بازی درآوردم و نه تعریف و تمجید بیخود کردم. مثلا از KZ:SF بدم امد از همون روز معرفی گفتم آشغاله و کماکان هم سر حرفم هستم و مثل تو ملاکم برای قضاوت یه بازی انتشارش برای کنسول محبوبم نیست.

Gartall
بالاخره این ایراد های را فقط نوع فنهایی مثل شما میتونن در بیارن ! اگر به حرف شما باشه همین الان 90 درصد بازیها را زیر سوال میتونم ببرم !
من ایراد در نیاوردم گفتم که نمیخاوم وارد بحثتون بشم و اصلا واسم مهم نیست نیزه از کجا میاد همه رو مثل خودت فرض نکن من گاو منظورم بود چون تخیلی هست همچین چیزایی موردی نداره . لحنتم یخورده رعایت کن . جوری حرف نزن که انگار نمیشناسیمت .

آخرین ویرایش:
بولد کردم ببینی . میگه نه فقط مبارزات بازی ( یعنی همین مبارزات هم شاملش میشه و کنارش گرافیک هم گفته )
چطور متفاوت بودن هم ربطی نداره ؟! میگه متفاوت بوده که ما خواستیم همکاری کنیم خیلی راحت معنیش این میشه اونقدر خوششون اومده که همکاری کردند ! حتما بازیه متال گیر هم بازیه تخیلی هست که از
فرخ اون تیکه که گفته بهترین به طور مشخص منظورش گرافیک بازی هست ؛ داره میگه داره میگه بهترین چیزی هست که تا الان روی x1 دیدم (نگفته بهترین بازی ای که تا به الان تجربه یا تست کردم ) .

از اون جایی که بهترین H&S تاریخ کریتوس عظیم ، گرز گرانش رو حتما از صندوق عقبش در می اورد ! ... می خوایید ترول کنید ولی خودتون رو مسخره خاص و عام کردید. 8-|

ترول کردن God of War دیگه خیلی رو میخواد

جای تعجبی هم نیست ، از مایکرو فن هر چیزی ممکنه ! :bighug:

ترول کردن God of War دیگه خیلی رو میخواد

جای تعجبی هم نیست ، از مایکرو فن هر چیزی ممکنه ! :bighug:

بعد ترول کردن هیلو چی؟

خدای جنگ اساطیر یونانی هست و تخیلی.
متال گیر چی اونوقت!؟ بشکه , راکت لانچر و هزار جور اسحله و مهمات!

بعد ترول کردن هیلو چی؟

خدای جنگ اساطیر یونانی هست و تخیلی.
متال گیر چی اونوقت!؟ بشکه , راکت لانچر و هزار جور اسحله و مهمات!
متال گیری که توش ربات های به اون عظمت(PW)و ویروس های تخیلی در حد لالیگا(MGS4)و این یارو که خیلی توهمه(اسمش چی بود خدا؟ تو MGS3 هم بود, یه ایستر اگ خفن هم داشت:دی)رو داره, از کی تا حالا شده بازی واقع گرایانه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or