Phil Spencer : آمازون و گوگل رقیب های اصلی ما در اینده خواهند بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
philspencer2.0.0.jpg

Phil Spencer در جدیدترین مصاحبه خود در مورد آینده گیمینگ و فرمت استریم گفت :

"زمانی که در مورد نینتندو و سونی صحبت میکنیم برای اون ها احترام زیادی قائل هستیم با این حال وقتی صحبت از رقابت در آینده میشه رقیب های اصلی ما گوگل و آمازون خواهند بود این به این معنی بی احترامی کردن به اون ها نیست ولی مسئله ای که هست فرمت سنتی صنعت گیمینگ در آینده جایی نخواهد داشت . فک میکنم اون ها میتونن سیستم های پردازش ابریشون رو بسازن ولی در حال حاضر ما میلیارد ها دلار در این زمینه سرمایه گذاری کردیم"

"ما تا زمانی که امازون و گوگل تمرکزشون رو برای تصاحب بازار 7 میلیارد نفری گذاشته اند نمیخوایم در جنگ کنسول های سنتی با نینتندو و سونی رقابت کنیم هدف اصلی ما همین خواهد بود"

Microsoft’s Xbox boss says Amazon and Google are "the main competitors going forward"

آخرین ویرایش:
اون موقع هم که ماکروسافت پا به عرصه کنسول گذاشت سونی دو نسل کنسول ساخته بود که یکیشون پر فروش ترین کنسول تاریخه در حال حاضر، حالا سوالم اینه وقتی ماکروسافت میخاست بیاد تو این صنعت سونی اومد گفت ما رقابتمون با نینتندوئه نه ماکروسافت چون ما دو نسله داریم کنسول میسازیم و میلیون ها دلار خرج کردیم؟

نه عزیزم نگفت و دیدیم که ماکروسافت با ۳۶۰ اومد و تونست بازار خودشو پیدا کنه، چطور اونجا اوکیه اینجا خار داره؟ :D

جدیدا هم مد شده هر چی میخان میگن آخرشم با یه جمله ی نه اینکه قصد توهین داشته باشم و فلان قضیه رو غیر مستقیم میکنن، داداچ کل کل داری مستقیم بیا جلو :D

البته شایدم در واقعیت این پیش بیاد ولی خب نمیشه منکر شیطنت در حرفاش شد :D

۷ صفحه ترول و چرت و پرت گفتن!!!

یه کم بحث منطقی اینقدر سخته؟
درمورد آینده سرویس محور که استریم هم شاملش میشه حرف زده که رقباشو گوگل و آمازون معرفی کرده.
خیلی عجیبه؟؟؟؟

چه بخواید چه نخواید فرمت آینده صنعت گیم اینه. به خوش آمد من و شما هم ربط نداره.
و باز هم چه بخواید چه نخواید تو پردازش ابری که اسپنسر هم بهش اشاره کرد، رقبای اصلی نینتندو و سونی نیستن.
وقتی کنسول تا این حد قدرتمند داره میده، وقتی تو ۲ سال ۷ تا استودیوی جدید خریده و احتمالا تو e3 ۳ تا جدیدم معرفی میکنه،
ینی شیوه رقابت کلاسیک یادش نرفته. ولی مشخصه بازار هدف بزرگتری رو میخوان تو برنامه اصلیش بزاره.(جالبه سونی هم همین هدف رو داره میره سمتش یه جورایی) و تو پردازش ابری سونی هنوز اول راهه. خودش هم گفت!!!گفت شاید برن سمتش سونی و نینتندو ولی ما میلیاردها دلار سرمایه گذاری کردیم تو این بخش.

حالا باز برگردیم سراغ ترول های عادیتون. با قدرت ادامه بدید که این سنگرم فتح کرده باشید. :D:D:D:D

صحبت اسپنسر در مورد از دست رفتن و اهمیت نداشتن بازیهای داستان محور، بر اساس آمار و ارقام کاملن صحیح بود.
View attachment 128752

اینکه هرروز بر مخاطبان بازیهای آنلاین و مولتی پلیر اضافه میشه، تقصیر اسپنسر نیست که شما انقدر ازش کینه به دل گرفتی. این واقعیت صحنه گیمینگه که اسپنسر هم به درستی بهش اشاره کرده.
جدای اینکه این چارتی که گذاشتی معلوم نیست جامعه اماریش چقدر ـه و اماری که گذاشتی سعودی هست یا نزولی بازی های آنلاین همیشه یک سری بازی خاص تو سبک خودش توشون حکومت میکنه (برا کژوال ها هم به همین صورت) و بقیه بازیا باید به این بازیا باج بدن و همیشه هم چند وقت یـ بار یـ ترندی توشون ظهور میکنه و بعد چند سال جوشون میخوابه ولی برعکسش بازی های سینگل پلیر محور بازار جدای خودشون رو دارن و تنوعشون به شدت بالاست و جوری نیست که صرفا یـ بازی همش ترند بشه از ایندی های دو بعدی گرفته تا AAA های بلاک باستری یک عالمه سبک مختلف برا سلیقه های مختلف وجود داره خود فیل هم برا همین اومد این همه استدیو سینگل پلیر محور خرید ماکروسافت از اول نسل با هزار یک ادعا اومد جلو و سیاست هاش رو هی تغییر داده اول نسل که جو All in One و کینکت گرفته بودتش بعد هم تمرکز روی بازی های انلاین و سرویس محور حالا هم باز دوباره برگشته سرخونه اولش بازی های سینگل محور از اون ور سونی کل تمرکزش رو گذاشت رو یـ فرمول جواب پس داده و روی کیفیت انحصاری های سینگل پلیر محورش تمرکز کرد و نسل رو هم کامل برد همین برا نینتندو هم صدق میکنه در کل بازار سرگرمی نیاز به تنوع داره همه کمپانی ها هم همین رو میدونن دیگه پول پرست تر از اکتی که نداریم ؟ اینو فهمید و برا بخش سینگل پلیر کاد پول خرج کرد همون کادی که کل درامدش بخش آنلاینش هست کنسول ساز ها که جای خود دارن .....

آخرین ویرایش:
اونوقت Playground استودیو تراز اول نیست؟ یا اینکه ریسینگ قبول نیست؟ :D PG یکی از بهترین استودیوهای این نسل بوده چه از نظر کمی، چه کیفی و چه موقعیت کاری (رجوع شود به مقالات MCV)، اونوقت شما میگی Ninja Theory؟ :D جالبه چند بار همین جا بحثش شد ولی باز همون حرف‌های اول داره زده میشه. اول این نسل مایکروسافت ۵ تا استودیو داشت، گیم پس نداشت، بخش ایکس باکس تا این حدی جدی گرفته نشده بود که رییسش بشه یکی از اعضای اصلی مدیریت کلی مایکروسافت و خیلی فاکتورهای دیگه. خیلی جالبه این همه تغییرات رو نمی‌بینید :D الان مگه بازی‌های نسل بعد رو دیدید که چیز درست درمونی بینشون پیدا نمیشه، به هر حال احتمال اینکه ۱۵ تا استودیو بتونن تعداد بیشتری بازی باکیفیت بسازن خیلی بیشتر از ۵ تا استودیو هست. حداقل یه کم صبر کنید تا معرفی کامل نسل جدید :D
پلی گراند خیلی هم خفنه ( به هر حال اینا همونایی هستن که از استودیو سازنده اصلی فورتزا هم پیشی گرفتن:دی) منتها کاری که اینا میخوان بکنن و فیبل جدید بسازن خیلی متفاوت از فورتزایی هست که تابحال ساختن برا همین نمیشه پیش بینی کرد که دقیقا چطور از آب درمیاد. چون اصلا یه فیلد دیگه هستش. منظورم این نیست که از پسش برنمیان، ولی نمیتونم حدس بزنم که چی میخوان تحویل بدن.
من نگفتم بین بازیهای نسل بعدیشون چیز درست درمون نیست. هنوز که چیزی نشون ندادن:دی ولی گفتم برنامه استودیوهاشون هم خیلی مشخص نیست ( حداقل برا AAA ها)
سونی هم الان حدود 14-15 تا استودیو داره که حداقل 3-4 تاش درجه یکن:دی

جدای اینکه این چارتی که گذاشتی معلوم نیست جامعه اماریش چقدر ـه و اماری که گذاشتی سعودی هست یا نزولی بازی های آنلاین همیشه یک سری بازی خاص تو سبک خودش توشون حکومت میکنه (برا کژوال ها هم به همین صورت) و بقیه بازیا باید به این بازیا باج بدن و همیشه هم چند وقت یـ بار یـ ترندی توشون ظهور میکنه و بعد چند سال جوشون میخوابه ولی برعکسش بازی های سینگل پلیر محور بازار جدای خودشون رو دارن و تنوعشون به شدت بالاست و جوری نیست که صرفا یـ بازی همش ترند بشه از ایندی های دو بعدی گرفته تا AAA های بلاک باستری یک عالمه سبک مختلف برا سلیقه های مختلف وجود داره خود فیل هم برا همین اومد این همه استدیو سینگل پلیر محور خرید ماکروسافت از اول نسل با هزار یک ادعا اومد جلو و سیاست هاش رو هی تغییر داده اول نسل که جو All in One و کینکت گرفته بودتش بعد هم تمرکز روی بازی های انلاین و سرویس محور حالا هم باز دوباره برگشته سرخونه اولش بازی های سینگل محور از اون ور سونی کل تمرکزش رو گذاشت رو یـ فرمول جواب پس داده و روی کیفیت انحصاری های سینگل پلیر محورش تمرکز کرد و نسل رو هم کامل برد همین برا نینتندو هم صدق میکنه در کل بازار سرگرمی نیاز به تنوع داره همه کمپانی ها هم همین رو میدونن دیگه پول پرست تر از اکتی که نداریم ؟ اینو فهمید و برا بخش سینگل پلیر کاد پول خرج کرد همون کادی که کل درامدش بخش آنلاینش هست کنسول ساز ها که جای خود دارن .....
میشه گفت این لیست قابل اتکاست و از یه جامعه آماری 4500 نفره گرفته شده. Market Research: The State of Online Gaming – 2019
حرف شما درسته همیشه یه سری از بازیهای آنلاین ترند میشن و بعد از یه مدت پلیرهاش ریزش پیدا می کنند. اما همیشه همین منوال بوده. یعنی اینکه هر دوره ای برای خودش حداقل یک بازی بسیار پر مخاطب داشته. من با نظر شما مخالفم. کدوم بازی سینگل پلیری تونسته تا چند سال فروش داشته باشه و همواره ترند باشه؟
ولی gta v تونسته به این مهم دست پیدا کنه. حتی cs:go یا dota و... این ها بازیهایی هستن که تو این چندسال هم تونستن ترند باشن و هم کلی پلیر و ایونت و تورنومنت و.... داشته باشن.
من بازی های داستان محور رو دوست دارم. ولی واقعیت امر اینه که با توجه سیر سعودی محبوبیت شبکه های استریم مثل twitch ، که قالب مخاطباش به نگاه کردن گیمرهایی که بازیهای مولتی پلیر انجام میدن گرایش دارن، میشه به راحتی متوجه شد که آینده گیمینگ داره به کدوم سمت میره. به عنوان مثال خود من با نگاه کردن استریم های dbd به این بازی علاقه مند شدم و الان هم چند وقته که حس میکنم بهش اعتیاد پیدا کردم! :D
در مورد اسپنسر هم قطعا حق با شماست. نظر اسپنسر درباره آینده گیمینگ که به سمت بازی های مولتی پلیر میره یک فکته ولی با اینحال ایشون هم مثل من و شما میدونه که هنوز کمپین های سینگل پلیر و روایت های جذاب، طرفداران بیشماری دارن که احمقانس ازشون چشم پوشی کرد. دقیقا مشابه همون نظر رو هم اینجا بیان کرده. که آینده رقابت در این صعنت بین این سه کمپانی خواهد بود. حالا قاعدتن اسپنسر این پیش بینی رو براساس داشته های این شرکت ها در امروز انجام داده و روندی که در پیش گرفتند و میشه تشخیص داد.

اگر فن بوییسم و تعصبات و علایق خودمون رو بزاریم کنار ، نشانه های زیادی میشه پیدا کرد که آینده گیمینگ رو ترسیم می کنن. مثلا valve در حال پیاده سازی تکنولوژی brain-copmputer هستش. درسته الان شاید فکر کردن بهش آدمو یاد فیلم های علمی تخیلی بندازه. ولی این تکنولوژی قطعا به وقوع می پیونده و در اون زمان نیازمند زیرساخت های رایانش ابری خواهد بود و خب مشخصا این تکنلوژی صرفا در فضایی آنلاین- مولتی پلیر معنا پیدا خواهد کرد.
من الان بخام از اسپنسر زیاد تعریف کنم شاید نتیجه معکوس بده ولی مقاله ای از gamespot در موردش خوندم که با زوایای مختلف شخصیتی/تفکری ایشون آشنا شدم. پیشنهاد نمی کنم بخونید چون خیلی زیاده و نویسنده هم رو فیل کراش داشته:D ولی بعد از اون متوجه شدم که این بشر از الان داره به آینده ای که برای امثال من رویاست فکر میکنه و در همون راستا قدم بر میداره.
اگر بتونم یه انرژی خوب پیدا کنم اون مقاله رو ترجمه خواهم کرد و در اختیارتون قرار میدم.
------------------------------
پ . ن : دوستان اگر به هم دیگه احترام بزاریم و در صحبت هامون ادب رو رعایت کنیم همیشه میشه بحث های سازنده ای داشت. ترول کردن بخشی از هر کامینونیتی هست. درست. ولی کامیونیتی ما در اینجا خیلی کوچکتر از اون چیزیه که بخایم با افنسیو صحبت کردن همدیگرو آزار بدیم و برنجونیم.
بیاید یکم باهم مهربون تر باشیم. ممنون

این حرف یعنی چی؟ یعنی این بازی‌های آنلاینی که بولد میشن پلیرهاش بعد چند وقت میرن سمت بازی‌های آفلاین؟ و پلیرهای اون بازی ریزش میکنن و جذب آفلاین میشن؟ اگه منظورت اینه باید بگم اشتباه میکنی، وقتی یه بازی مولتی بولد میشه بعد یه مدت شاید پلیرهاش رو از دست بده ولی اون پلیرها جذب یه بازی مولتی دیگه میشن نه یه بازی آفلاین مثالش دقیقا فورتنایت و اپکس هست

حالا که دارم فکرش رو میکنم... 7 سال پیشم همین بساط بود....
رقیب مایکرو سافت اپله و میخواد با اپل tv رقابت کنه... اکو سیستم و سونی پ‌شیزی ارزش نداره، عمو بیلی آنقدر پول داره...

و همچنان این چرخه ادامه داره، باید دید 7 سال دیگه کدوم شرکت کسب و کارش گل میکنه تا بشه رقیب جدید مایکروسافت تو گیمینگ :-j

حالا که دارم فکرش رو میکنم... 7 سال پیشم همین بساط بود....
رقیب مایکرو سافت اپله و میخواد با اپل tv رقابت کنه... اکو سیستم و سونی پ‌شیزی ارزش نداره، عمو بیلی آنقدر پول داره...

و همچنان این چرخه ادامه داره، باید دید 7 سال دیگه کدوم شرکت کسب و کارش گل میکنه تا بشه رقیب جدید مایکروسافت تو گیمینگ :-j
دریغ از یه کامنت که توش یه حرف حسابی بزنی. فقط ترول و اسپم. اگر مدرک میدادن الان دکترای اسپم داشتی.

من تا حدودی با نظر اسپنسر موافقم ولی به بنظرم رقیبشون بیشتر اپل ارکید باشه که البته اونم باید بخودشون بیان تا عقب نیوفتن. اگر کسی بازیای جفتشون رو تجربه کرده باشه میتونه شهادت بده که اکثر بازیای اپل ارکید بهترن

دریغ از یه کامنت که توش یه حرف حسابی بزنی. فقط ترول و اسپم. اگر مدرک میدادن الان دکترای اسپم داشتی.
وای خدااااا =))=))=))=))=))=))
دمت گرم کلی خندیدیم =))
هر وقت ی فن فوق منطقی سونی تونست درک کنه تو شرایطی که سونی سواد و شعور درک تاثیر network تو بحث گیمیگ رو نداشت ماکروسافت با لانچ 360 پلتفروم یکپارچه و فوق العاده با کیفیت رو نه صحبتش رو بهش عمل کرد و باعث شد سالهای بعد سونی هم بفکر با ی سیستم داغون استارت بزنه و به رشد و سیستم قوی امروزی برسه
حالا سوال اینکه چی رو میبینید و چه چیزی رو نمیخایید ببینید :-"

من نمیفهمم شما قرار اینجا با ارزش سهام مایکروسافت بشینی گیم بزنی یا با کنسولش بشینی بازی درست درمون تجربه کنی که هی آمار پول و پله میزارید:D مایکروسافت اصلا خداوندگار ثروت و تکنولوژی و اکوسیستم و کلود و هر چیز دیگه ای که میخواید فکرش رو بکنید(تقریبا همه این حرفا رو اول این نسل هم داشتیم) آیا چهارتا بازی درست درمون داره که آدم بخاطرش بخواد بره سمتش؟:D
الان باز میگین خب این همه استودیو خریده و فلان. اول اینکه استودیوهایی که خریده با همه خوبیاشون در حد استودیوهای تراز اول این صنعت مثل راکستار و سانتا مونیکا و مونولیس(نینتندو) نیستن. درسته Initiative اسمهای بزرگی داره ولی فقط اسم بزرگ داشتن کافی نیست و تجربه کنار هم اعضاش و خروجی داشتن هم مهمه. دو اینکه اصلا معلوم نیست کی باید شاهد بازیهای بزرگ این استودیو ها باشیم. الان نینجا گفته اسکیل هل بلید بعدی قرار نیست خیلی فراتر از شماره اولش باشه. من خودم فن بازی اول هستم و مشکلی با این قضیه ندارم ولی خب این حرف به این معنیه که حالا حالاها قرار نیست چیز بزرگی در حد یه AAA اسم و رسم دار ازشون ببینیم. برنامه بقیه استودیوها هم خیلی مشخص نیست بغیر دو سه تاشون. همین برا من پلیر یعنی نسل بعد کمتر تمایل داشته باشم سمت اکس باکس برم. حالا پولای مایکروسافت از سقف داره میزنه بیرون یا شونصد تا سرویس استریم و گیم پس و فلان ریختن رو کنسولشون برا من اهمیتی نداره تا وقتی که بازی درجه یک نداشته باشن.
ایناییم که از سیاست های ضد سینگل پلیری فیل اسپنسر دفاع میکنن همونایین که اول این نسل از سیاست ضد دیسک دست دوم مایکرو حمایت میکردن:D برای اینا سهام مایکروسافت مهم تر از بازی کردنشونه!

سوالی که پیش میاد اینه که مشکل تو با پول و سرمایه و فناوری و زیرساخت‌های مایکروسافت و سرویس‌های ایکس باکس و ... چیه؟ :D اونم تو تاپیکی که موضوعش رقابت شرکت‌های 1 تریلیون دلاری هست؟ :D

نگران بازی‌ها و استودیوهای مایکروسافت و برنامه اینها هم نباش :D هر وقت سونی برنامش برای نسل بعد رو اومد اعلام کرد (بعد از 1 سال و نیم تو کما رفتن و کنفرانس نذاشتن) مایکروسافت هم «بقیه» برنامه‌اش رو اعلام میکنه :D

از یه طرف سونی میگه من منتظرم ببینم مایکرو کنسول سری Xـش رو چند میخواد بفروشه و کی کامل معرفی میکنه :D از اونطرف مدیر ارشد بخش گیمینگ مایکروسافت اومده میگه من به فکر رقابت با گوگل و آمازون هستم، بعد سونی فنها رگ غیرتشون زده بالا که پس سونی چی :D برید هر وقت شرکت معظم جرأت کرد مثل 2013 کنفرانس بذاره بگه کنسولمون اینه و ... اولدورم بولدورم کنه شمام بیاید یقه جر بدید :D

پ.ن: نشستن برای ما مشابهت 2013 و 2020 در میارن :D لول

میشه گفت این لیست قابل اتکاست و از یه جامعه آماری 4500 نفره گرفته شده. Market Research: The State of Online Gaming – 2019
حرف شما درسته همیشه یه سری از بازیهای آنلاین ترند میشن و بعد از یه مدت پلیرهاش ریزش پیدا می کنند. اما همیشه همین منوال بوده. یعنی اینکه هر دوره ای برای خودش حداقل یک بازی بسیار پر مخاطب داشته. من با نظر شما مخالفم. کدوم بازی سینگل پلیری تونسته تا چند سال فروش داشته باشه و همواره ترند باشه؟
ولی gta v تونسته به این مهم دست پیدا کنه. حتی cs:go یا dota و... این ها بازیهایی هستن که تو این چندسال هم تونستن ترند باشن و هم کلی پلیر و ایونت و تورنومنت و.... داشته باشن.
من بازی های داستان محور رو دوست دارم. ولی واقعیت امر اینه که با توجه سیر سعودی محبوبیت شبکه های استریم مثل twitch ، که قالب مخاطباش به نگاه کردن گیمرهایی که بازیهای مولتی پلیر انجام میدن گرایش دارن، میشه به راحتی متوجه شد که آینده گیمینگ داره به کدوم سمت میره. به عنوان مثال خود من با نگاه کردن استریم های dbd به این بازی علاقه مند شدم و الان هم چند وقته که حس میکنم بهش اعتیاد پیدا کردم! :D
در مورد اسپنسر هم قطعا حق با شماست. نظر اسپنسر درباره آینده گیمینگ که به سمت بازی های مولتی پلیر میره یک فکته ولی با اینحال ایشون هم مثل من و شما میدونه که هنوز کمپین های سینگل پلیر و روایت های جذاب، طرفداران بیشماری دارن که احمقانس ازشون چشم پوشی کرد. دقیقا مشابه همون نظر رو هم اینجا بیان کرده. که آینده رقابت در این صعنت بین این سه کمپانی خواهد بود. حالا قاعدتن اسپنسر این پیش بینی رو براساس داشته های این شرکت ها در امروز انجام داده و روندی که در پیش گرفتند و میشه تشخیص داد.
مورد اول اینکه گفتم چارتی که گذاشتید معلوم نیست امارش سعودی بوده یا نزولی اینکه نسبت به سال قبل امار چقدر متغیر بوده هیچ کدومش معلوم نیست فقط میدونیم با اختلاف کمی بازی های مالتی محور کمی از سینگل پلیر محور ها عملکرد بهتری داشتن حالا این امار چقدر بهتر شده یا بدتر رو نشون نمیده مورد بعدی اینکه اینی که بازیای مالتی محور و سرویس محور درامد زایی بیشتر دارن شکی نیست ولی مسئله ای که هست کمپانی ها نمیتونن همه به سمت مالتی کردن بازی هاشون حرکت کنن دارمم میگم یک سری بازیا ترند میشن و اگه یـ کمپانی دیگه بخواد جای تو پای اون سبک تو حوضه مالتی بزاره باید به اون بازی انلاینی که ترند روزه باج بده الان چند سالیه که LOL DOTA PUBG FORTNITE و ... ترند بازیاهای مالتی هستن کدوم بازیی تونسته با این ها رقابت کنه ؟ خوب به همین دلیل بقیه کمپانی ها وقتی میبینن نمیتونن تو این بازار رقابت کنن و سریع بازارش اشباع میشه واسه همین رو میارن به سمت بازی های سینگل پلیر تو سبک های مختلف که هر سبکی برا خودش مخاطب جدا داره در واقع من اگه بخوام مقایسه کنم کل پلیر های بخش بازیای سینگل پلیر صنعت گیمینگ رو با 10-20 تا بازی انلاین باید مقایسه کنم همه کمپانی ها نمیتونن با 10-20 تا بازی رقابت کنن ولی میتونن تو بازار متنوع سینگل پلیر محصول خودشون رو به محبوبیت برسونن و هر شرکتی هم قرار نیست سود مولتی بیلیون دلاری از بازی هاش بکنه بازار های کوچیک همیشه بودن و هستن بازم میگم صنعت سرگرمی هر چیزی که باشه نیاز به تنوع داره و این صرفا شامل گیمینگ نمیشه تو همین صنعت سینما الان فیلم های ابر قهرمانی دارن برا خودشون جولون میدن در کنارش بقیه سبک ها هم به حیات خودشون ادامه میدن در مورد تویچ و غیره و غیره هم باید بگم که الان این پلتفورم ها دارن جای TV سنتی رو میگیرن یعنی به این معنی که ملت به جای اینکه بشینن فلان بازی رو پلی بدن ترجیه میدن بازی کردن یک نفر دیگه رو تماشا کنن که خوب طبیعیه چرخه بازی های مالتی به دلیل ماهیت رقابتیش سرگرم کننده تر ـه در مورد بحث مارکتینگش رو هم الان شما خیلی از بازیا استیم رو نگاه کنی هیچ کدوم بیننده زیادی رو تویچ ندارن ولی همیشه پلیر بیس ثابت خودشون رو دارن پس این نمیتونه در مورد بحث ماکرتینگ برا همه بازیا صدق کنه و به آینده گیمنگ در مورد بحث الانمون ربطی پیدا کنه تنها ربطی که میتونه پیدا کنه صرفا یک نوع سرگرمی دیگه رو به وجود میاره که ملت به جای بازی کردن میشینن بازی کردن یک نفر دیگه رو میبینن حالا این میشه یا در قالب استریم یا نگاه کردن ویدئو رو یوتیوب
اگر فن بوییسم و تعصبات و علایق خودمون رو بزاریم کنار ، نشانه های زیادی میشه پیدا کرد که آینده گیمینگ رو ترسیم می کنن. مثلا valve در حال پیاده سازی تکنولوژی brain-copmputer هستش. درسته الان شاید فکر کردن بهش آدمو یاد فیلم های علمی تخیلی بندازه. ولی این تکنولوژی قطعا به وقوع می پیونده و در اون زمان نیازمند زیرساخت های رایانش ابری خواهد بود و خب مشخصا این تکنلوژی صرفا در فضایی آنلاین- مولتی پلیر معنا پیدا خواهد کرد.
خوب بازم این هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه آینده هر چقدر هم پیشرفت کنه هر چقدرم هم تغییر کنه دلیل بر این نمیشه که تو ضمینه گیمینگ همه از بازی های سینگل پلیر محور رو برمیگردونن بعدم من در مورد فضای انلاین صحبت نکردم در مورد بخش مالتی صحبت کردم اینترنت و سرویس استریم و رایانش ابری آینده گیمینگ هستن ولی بازم این قضیه ربطی به سبک و خواسته بازار نداره الان بزار یـ مثال بزنم اگه ما صنعت سرگرمی رو به صورت کلی در نظر داشته باشیم بازی های مالتی پلیر حکم مسابقات ورزشی مثل فوتبال رو دارن که سالانه میلیون ها نفر رو سرگرم میکنن از اون طرف بازی های سینگل پلیر محور حکم کتاب و فیلم و سینما رو دارن که نوع دیگه ای از سرگرمی رو اراعه میدن هرکدوم از این صنعت ها با توجه به پیشرفت تکنولوژی به نوبه خودشون پیش رفت میکنن مثل روزی که شما کتاب رمان یک کیلیوی رو الان روی یک فلش با خودت اینور اونور میبری و بعدا ممکنه همون رو تو مغز خودت ذخیره کنی و مطالعش کنی فوتبال رو هم یـ روزی به صورت هولوگرام تو ورزشگاه حضور شته باشی و ازش لذت ببری و هزار تا مثال دیگه در کل سرگرمی رو به عنوان یـ چیز کلی بخوای حساب کنی شامل هزار و یک سلیقه میشه و بازار دائم میخواد به این سلیقه ها پاسخ بده و اینجور نیست که یـ چیز همیشه و همه وقت بازار رو راضی کنه صنعت گیمینگ هم یـ قسمتی از بازار سرگرمیه و مستثنی ازش نیست
این حرف یعنی چی؟ یعنی این بازی‌های آنلاینی که بولد میشن پلیرهاش بعد چند وقت میرن سمت بازی‌های آفلاین؟ و پلیرهای اون بازی ریزش میکنن و جذب آفلاین میشن؟ اگه منظورت اینه باید بگم اشتباه میکنی، وقتی یه بازی مولتی بولد میشه بعد یه مدت شاید پلیرهاش رو از دست بده ولی اون پلیرها جذب یه بازی مولتی دیگه میشن نه یه بازی آفلاین مثالش دقیقا فورتنایت و اپکس هست
نه من همچین حرفی نزدم گفتم بازار بازی های انلاین یـ بازار به شدت رقابتی واسه همین همه سازنده ها نمیتونن توش دووم بیارن مورد دیگه اینکه مگه میشه کل پلیر های انلاین بچسبن به بازی های انلاین ؟ لا به لاش چند تا بازی سینگل هم میزنن در طول سال کاری به پلیر بیس ثابت اون بازی ندارم که همیشه و همه وقت اون بازی رو پلی میدن در مورد کسایی حرف میزنم که همیشه و همه وقت نمیتونن بازی پلی بدن و دنبال سرگرم شدن هستن تا اینکه رنک بزنن و خودشون رو مکس لول کنن و ....

آخرین ویرایش:
با این حرفهای غیرمنطقی مدیریت، بخش Xbox ظاهرا بزودی به انتهای راه خودش خواهد رسید.
بازار هفت میلیاردی!!!!
همه انسانهای کره زمین (شامل کره شمالی، سودان جنوبی و ماداگاسکار) قراره مفتی روی تلویزیون خونه شون بازیهای گوگل و آمازون و شرکت معظم استریم بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or