pes2008براي x360

L1 = LB
L2 = LT
R1 = RB
R2 = RT
O = B
X = A
مثلث = Y
مربع = X

اگه منضورت اینا بود که دکمها همشون سره جاشونن فقط اسما عوض شده

اگه منضورت این بود که کار نميکنه واسه 360 پس معلومه امتحان نکردی

ببخشيد اگه منضور رو اشتباه نوشتم:biggrin1:
منظورم این بود که بهتر بود مال نسخه 360 رو میزاشتی چون اینطوری باید هر دکمه ای رو مقابل اون یکی بزاری بعد وایسی اجراش کنی . ;)

چرا اينقدر حرص ميخوري عزيزم من كه از طرفداراي پرو پا قرص pes هستم فقط فرقم با شما اينه كه از konami پورسانت نميگيرم كه اينقدر بهش تعصب داشته باشم ( شوخي بود ) فقط گفتم اين ورژن pes خوب نيست . من فعلا تا نسخه بعدي pes با fifa 08خودمو مشغول ميكنم
من موندم که بعضیها یا واقعا نمیدونن حقیقت چیه یا اینکه حقیقت رو انکار میکنن.اتفاقا این ورژن PES 2008 کاملترین ورژن فوتبال تاریخ KONAMI هستش.هم ازلحاظ گرافیک هم ازلحاظ گویندگان و language بازی(انگلیسی وژاپنی) وهم از لحاظ گیم پلی وروان بودن بازی وهم ازلحاظ طراحی چهره بازیکنان که واقعا تو این ورژن سنگ تموم گذاشته و فیفا رو این بارضایع کرده.
خوب با این توصاف دیگه چه انتظاری از یه گیم دارید؟میخواید براتون بمب اتم هم کشف کنه؟؟؟؟:):):)
شما هم برید خودتونو تا سال بعد با fifa 08 شکنجه بدید با اون گیم پلی آشغالش.;)

اين بازي ور‍‍‍‍ژن uc نيومده؟من دستگام uc هستش بايد از كجا اين بازي رو تهيه كنم.؟!!
ورژن U/C این بازی احتمالا 3 ماه دیگه میاد.
تا اون موقع باید دندون رو جگر بذاری.البته تو هم الان میتونی بازی فوق العاده virtua fighter5 رو بازی کنی ولی دستگاه ما چون NTSC/J هست باید یه چند روزی صبر کنیم تا ریلیز بشه.;);)

virtua fighter 5 رو خوب اومدي.آخرت بازي رزميه خداييش.
ولي من دلم فوتبال ميخاد.نه اينو گير اوردم نه fifa08 رو.

بالا خره UC این هم میاد ولی FIFA 08 برای UC هستش من دوستم دستگاهش مثل شما UC هست . فکر کنم از پیکسل گرفته بود.
از این لینک نگاه کن داره : http://www.pixel385.com/x360fulllist.html

دوست عزيز نكست جن اين بازي رو با ديسك ridata عرضه ميكنه كه متاسفانه با درايو من خوب سازگار نيست ولودهاش طولاني ميشه.
سلام دوست عزيز
در جوابه صحبت هات بايد بگم که شما مي تونيد سفارش بديد که براتون رو هر چي بخواي رايت کنه . من 1 بار اين کار رو کردم . ( blue dragon رو سفارش دادم و مي دوني که 3 تا دي وي دي است )
موفق باشييييييييد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or