hamid_barca
Loyal Member
من به عنوان کسی که موهامو تو pes سفید کردم اصلا از این نسخه راضی نیستم.گرافیکش که زیاد مالی نیست.دویدن بازیکنها انگار اسب.بعد رفته همه نقطه ضعفهای فیفا رو بهش اضافه کرده مثل پاسهاش که خیلی بد شده.
من به عنوان کسی که موهامو تو pes سفید کردم اصلا از این نسخه راضی نیستم.گرافیکش که زیاد مالی نیست.دویدن بازیکنها انگار اسب.بعد رفته همه نقطه ضعفهای فیفا رو بهش اضافه کرده مثل پاسهاش که خیلی بد شده.
آقا دمت گرم واقعا راست ميگي انگار مسابقه اسب دوانيه بازيكنا 2 ثانيه اي طول زمينو طي ميكنن گرافيك و دويدن بازيا منو ياد soccer1997 توي ps1 ميندازه من كه فعلا دارم با فيفا 2008 بيشتر حال ميكنم ولي ايكاش konami كمي بيشتر روش كار ميكرد تا اينقدر ازش نااميد نشيم.

خوب مثل اینکه معنی جمله رو نفهمیدی :دوست عزيز يعني داريم يه بازي فانتزي و غير طبيعي بازي ميكنيم؟
خوب مثل اینکه معنی جمله رو نفهمیدی :
PEs2008 یک بازی اخارق العاده هست و فقط برگزیده بازیکنان حرفه ای هست
خوب مثل اینکه معنی جمله رو نفهمیدی :
PEs2008 یک بازی اخارق العاده هست و فقط برگزیده بازیکنان حرفه ای هست

تموم شد آخرشم بگو فن هستی تمام آقا بروبچ فیفا ما اونموقع همه اعتراض داشتیم چرا پرو بازها مین تاپیک های ما نظر میدن حالا خودمون!!! ول کنید بیرم همون تاپیک فیفا حالشو ببریم چون اینجا طرفداری کورکورانه هست و همش مقایسه هست هیچ کس هیچی نمیتونه بگه که مثلا آدم بگه ایول مثلا چه قدر این خوبه ولشون کنید بزارید حالشو ببرن راستی شماره جدید 2 بازی های Arcad game live اومده به طرف دران پرو که علاقه زیادی به بازی هایی که مثل فوتبالیستها و کاکرو و سوباسا هستند پیشنهاد میکنم چون این بازی ها اصلا هیچی نداره فقط بازی هست و بعدی سرعتی هست که شما درش غرق میشید و امکان خفه شدن توش هست واقعا که دیگه فقط مونده بود به واقعی بودن بازی عیب بگیرن که گرفتن خوب بود یکم معنی گیم پلی را میفهمیدین بعد ازش حرف میزدین عزیز من گیم پلی (همون چیزی که این فن های پرو خودکشی کرده بودن براش ) یعنی همین که بازی در عین کنترل راحت و لذت بخش بازی را به واقعیت نزدیک کنن نه اینکه بازی را اینقدر دیگه کنترلش ول باشه که بازکن با سر کله پا سینه کمر باسن ترقوه همه چیز توپ را کنترل کنه در یک حرکت (این برام رخ داده یک توپ را معلوم نشد چه جوری گرفت اصلا با آنوتومی آدم جور در نمیومد بیشتر شبه مار بود که سر ته نداشت )![]()
واقعی دست از سر ما آرکید بازا بردار