pes2008براي x360

من به عنوان کسی که موهامو تو pes سفید کردم اصلا از این نسخه راضی نیستم.گرافیکش که زیاد مالی نیست.دویدن بازیکنها انگار اسب.بعد رفته همه نقطه ضعفهای فیفا رو بهش اضافه کرده مثل پاسهاش که خیلی بد شده.

من به عنوان کسی که موهامو تو pes سفید کردم اصلا از این نسخه راضی نیستم.گرافیکش که زیاد مالی نیست.دویدن بازیکنها انگار اسب.بعد رفته همه نقطه ضعفهای فیفا رو بهش اضافه کرده مثل پاسهاش که خیلی بد شده.

آقا دمت گرم واقعا راست ميگي انگار مسابقه اسب دوانيه بازيكنا 2 ثانيه اي طول زمينو طي ميكنن گرافيك و دويدن بازيا منو ياد soccer1997 توي ps1 ميندازه من كه فعلا دارم با فيفا 2008 بيشتر حال ميكنم ولي ايكاش konami كمي بيشتر روش كار ميكرد تا اينقدر ازش نااميد نشيم.

آقا دمت گرم واقعا راست ميگي انگار مسابقه اسب دوانيه بازيكنا 2 ثانيه اي طول زمينو طي ميكنن گرافيك و دويدن بازيا منو ياد soccer1997 توي ps1 ميندازه من كه فعلا دارم با فيفا 2008 بيشتر حال ميكنم ولي ايكاش konami كمي بيشتر روش كار ميكرد تا اينقدر ازش نااميد نشيم.

" PES 2008 is a Fantastic Game , And The only Choice For Pro Player "
این پشت کاور این بازی نوشته شده و انصافا هم واقعیت داره ;)
در ضمن این حرفو Michael Owen زده

خوب مثل اینکه معنی جمله رو نفهمیدی :
PEs2008 یک بازی اخارق العاده هست و فقط برگزیده بازیکنان حرفه ای هست

بابا حرفه ای اگر شما یکم توجه میکردی اون اوون طرح اون پوزش روی اون جلد بازی هست یعنی که پول گرفته یک فتوا هم داده یکی نیست بگه fantastic یا fantasy در کل نسخه نسل جدید فیفا این پرو را میخوره ولی نسخه pc اصلا به درد نمیخوره و حال من یکی که همشه طرف دارش بودم را بهم زد و واقعا 07 کامپیوتر بهتر بود سطح بازی در 08 به شدت در نسه pc پایین هست من که روی pc این پرو را بازی میکنم روی 360 08 اینایی هم که از نسخه 360 پرو طرفداری میکنن خواهشا نظر ندن چون اصلا بازی کن نیستن فقط فن هستند من واقعیت را گفتم اگر گرافیک فیفا 08 را داشت همچنین گیم پلی این فیفا یکم فقط یکم ها نه کلا نزدیک میشد به این پرو عالی میشد بهترین فوتبال بود در ضمن تنها چیزی که اصلا حال نمیکنم که توی فیفا بیاد این هست که مثل پرو با یک بازکن 25 بار کل زمین را بدوی هنوز داره مثل اسب آبی میدوه و انگار نه انگار والا توی ps1 بازکن دیگه بعد 2 دور فوق فوقش خسته میشه این همین طور میدوه اصلا این 08 ها هردوشون هم پرو هم فیفا گند زدن هیچ کدومش اون چیزی که فکر میکردم نبود البته پرو را میدونستم چی هست چون همیشه ازش بدم میومد ولی فیفا در این نسل در 360 بهتر از پرو هست در حالی که جفتشون چرت هستند

خوب مثل اینکه معنی جمله رو نفهمیدی :
PEs2008 یک بازی اخارق العاده هست و فقط برگزیده بازیکنان حرفه ای هست

دوست عزيز شايد تو اين نسخه كه بقول شما يا konami كه مختص حرفه ايها ميباشد:cheesygri فنون جديد و حركات نمايشي بيشتري گنجانده باشند ولي از اون طرف از مسائلي كه باعث جذابيت بازي ميشود غافل شدند و بطور كلي از نظر گرافيك بخصوص درروال بازي افتضاحي بيش نيست فقط تنها مسئله اي كه از نظر گرافيكي خوب كار شده چهره بازيكنا ميباشد كه اونم متاسفانه تو نقاط ضعف بازي گم شده . بهر حال بدور از تعصب نسبت به pes قبول كنيد كه اين نسخه چنگي به دل نميزنه بر خلاف فيفا كه تو اين نسخه جديدش واقعا شاهكار كرده بازم اينو ميگم فكر نكنيد من از طرفداراي فيفا هستم خدا وكيلي فيفا 08 اولين فيفا ئي هست كه تو اين چند سال دارم بازي ميكنم و واقعا يه سرو گردن از pes بالاتره لا اقل تو گرافيك كه اينطوره .

یعنی برای حرفه ای ها گرافیکش بهتر تو چشم میاد؟من دارم میگم گرافیکش تعریف نداره بعد شما میگی برای حرفه ایهاست؟جهت توضیح بگم حیف که بن شدم وگرنه میگفتم حرفه ای چیه اون موقع که بن نبودم هر چی اصرار میکردم یکی پیدا نمیشد کل بندازه.من رو super star هم همه رو لوله کردم اگه هم انتقاد میکنم برای اینه که من طرفدار pes نیستم بلکه کشته مرده و دیوونه این بازی هستم و دوست ندارم خراب بشه

من تنها نقطه برتری که تو فیفا میبینم گرافیک بازی هست با موسیقیهای اپشن بازی همین وبس
به نظر من گیم پلی خیلی مهمتره گیم پلی این بازی احتملا از ign نه یا ده میگیره که حقش هم هست گیم پلی فیفا واقعا خسته کنندست و خیلی خیلی حوصله میخواد و برای کسا نی که مثل من یه بازی پر از صحنه های هیجان اور و زیبا میخوان قطعا pro انتخاب اوله

لازمه یه توضیح بدم :

متاسفانه بعضی از افراد فکر می کنن وقتی گیم پلی یه بازی فوتبال عالی هستش که خیلی به واقعیت نزدیک باشه وتقریبا مثل یه فوتبال زنده و واقعی باشه در حالی که واقعا جای تعجب داره که این افراد چنین فکری می کنن ...... اگر قرار بود یه بازی فوتبال رو مثل واقعیت یا خیلی نزدیک به واقعیت می ساختن که اونموقع اصلا نمی شد بازیرو انجام داد..... چون باید بازیکنا با سرعت اعصاب خورد کن و خیلی حوصله سر بر میدوییدن که طبیعتا کسی که میخواست اون بازیرو انجام بده پشت کنسول خوابش میبره .......دقیقا اتفاقی که موقع بازی کردن فیفا 2008 رخ می ده یعنی فیفا اومده گیم پلی بازیرو به واقعیت نزدیک کنه و سرعت بازیکنا و حرکاتشون رو طبیعی جلوه بده که می بینید چه افتضاحی رخ داده از اون طرف پرو اومده یک گیم پلی سرعتی توی بازی ایجاد کرده حالا درسته دویدن بازیکن ها غیر عادی هست ولی از همون اول تا اخر بازی شما همش درگیر بازی هستید و یک گیم پلی سریع و هیجان انگیز رو تجربه می کنید و مسلما این خیلی بهتره تا اینکه گیم پلی بازی شبیه به واقعیت باشه ولی شما موقع بازی کردن فقط اعصابت خورد بشه ...... شاید تنها توقعی که میشه از بازیسازا برای نزدیک شدن به واقعیت داشت همون گرافیک بازی هست و خوب توی گرافیک فیفا همیشه برتر بوده و این قضیه هم بر هیچکسی پوشیده نیست ولی بازم توی انتخاب این 2 تا گزینه یعنی انتخاب از بین گرافیک و گیم پلی باید رای رو به گیم پلی داد چون یک بازی فوتبال موقعی برای شما جذابه که با یک گیم پلی عالی و سریع و هیجان انگیز بتونید به گل برسید نه اینکه با 10000 تا بدبختی بازیرو انجام بدید و بعد توی خوشحالی بعد از گلی که می بینید یا تو همون بازی یک گرافیک عالی ببینید.

آخرین ویرایش:
تموم شد آخرشم بگو فن هستی تمام آقا بروبچ فیفا ما اونموقع همه اعتراض داشتیم چرا پرو بازها مین تاپیک های ما نظر میدن حالا خودمون!!! ول کنید بیرم همون تاپیک فیفا حالشو ببریم چون اینجا طرفداری کورکورانه هست و همش مقایسه هست هیچ کس هیچی نمیتونه بگه که مثلا آدم بگه ایول مثلا چه قدر این خوبه ولشون کنید بزارید حالشو ببرن راستی شماره جدید 2 بازی های Arcad game live اومده به طرف دران پرو که علاقه زیادی به بازی هایی که مثل فوتبالیستها و کاکرو و سوباسا هستند پیشنهاد میکنم چون این بازی ها اصلا هیچی نداره فقط بازی هست و بعدی سرعتی هست که شما درش غرق میشید و امکان خفه شدن توش هست واقعا که دیگه فقط مونده بود به واقعی بودن بازی عیب بگیرن که گرفتن خوب بود یکم معنی گیم پلی را میفهمیدین بعد ازش حرف میزدین عزیز من گیم پلی (همون چیزی که این فن های پرو خودکشی کرده بودن براش ) یعنی همین که بازی در عین کنترل راحت و لذت بخش بازی را به واقعیت نزدیک کنن نه اینکه بازی را اینقدر دیگه کنترلش ول باشه که بازکن با سر کله پا سینه کمر باسن ترقوه همه چیز توپ را کنترل کنه در یک حرکت (این برام رخ داده یک توپ را معلوم نشد چه جوری گرفت اصلا با آنوتومی آدم جور در نمیومد بیشتر شبه مار بود که سر ته نداشت ) :p

تموم شد آخرشم بگو فن هستی تمام آقا بروبچ فیفا ما اونموقع همه اعتراض داشتیم چرا پرو بازها مین تاپیک های ما نظر میدن حالا خودمون!!! ول کنید بیرم همون تاپیک فیفا حالشو ببریم چون اینجا طرفداری کورکورانه هست و همش مقایسه هست هیچ کس هیچی نمیتونه بگه که مثلا آدم بگه ایول مثلا چه قدر این خوبه ولشون کنید بزارید حالشو ببرن راستی شماره جدید 2 بازی های Arcad game live اومده به طرف دران پرو که علاقه زیادی به بازی هایی که مثل فوتبالیستها و کاکرو و سوباسا هستند پیشنهاد میکنم چون این بازی ها اصلا هیچی نداره فقط بازی هست و بعدی سرعتی هست که شما درش غرق میشید و امکان خفه شدن توش هست واقعا که دیگه فقط مونده بود به واقعی بودن بازی عیب بگیرن که گرفتن خوب بود یکم معنی گیم پلی را میفهمیدین بعد ازش حرف میزدین عزیز من گیم پلی (همون چیزی که این فن های پرو خودکشی کرده بودن براش ) یعنی همین که بازی در عین کنترل راحت و لذت بخش بازی را به واقعیت نزدیک کنن نه اینکه بازی را اینقدر دیگه کنترلش ول باشه که بازکن با سر کله پا سینه کمر باسن ترقوه همه چیز توپ را کنترل کنه در یک حرکت (این برام رخ داده یک توپ را معلوم نشد چه جوری گرفت اصلا با آنوتومی آدم جور در نمیومد بیشتر شبه مار بود که سر ته نداشت ) :p

God mother جان باز که شروع کردی تو

به قول خودت برو تو همون تاپیک فیفای :sick:واقعی دست از سر ما آرکید بازا بردار

برو از بازیه قرن لذت ببر ;)

چون با 1 تیر 2 نشون میزنی هم فیفا بازی کردی هم Gears of war تمرین کردی :biggrin1:

برو بابا جون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or