pes2008براي x360

بازی واقعا جذابیه اگه گرافیک فیفا رو داشت بهترین بازی فوتبالی تاریخ میشد اما زیادم گرافیکش پایین نیست و قابل قبوله چیزی که واقعا جای تحسین داره تو این بازی یکی گیم پلی بازیه که واقعا حقش هست که 9 یا 10 بگیره و بر عکس فیفا 08 که از بس گیم پلی کند هست ادم خوابش میبره این بازی پر از هیجان و صحنه های زیبا هست (بستگی به درجه سختی هم داره) طراحی بسیار نزدیک به واقعیت چهره ی اکثر بازیکنها که خیلی خیلی بهتر از فیفا هست انیمیشنهای بازی هم در حد خوبی هستن و مثل فیفا که از فیفا 2000 هم انیمیشنهاش کمتره نیست اگه لباس و اسامی بعضی تیمها هم درست بود خیلی بهتر بود
در کل بعد از مدتها اون pro evo یی که مدتها انتظارش رو میکشدم رو بازی کردم

من خودم از طرفداراي قديمي فوتبال pro و winning هستم ولي متاسفانه توي winning eleven 2008 از نظر گرافيكي چيز قابل توجه و برتري زيادي نسبت به سري قبل نديدم ، يعني انتظارم از konami بيشتر از اين بود و بطور كلي اصلا نميشه گفت next gen هست و تفاوت زيادي نسبت به سري قبلش نداشته( انگار داري ps2 بازي ميكني) . و برعكس با توجه به اينكه اصلا از فيفا خوشم نمياد ولي اين فيفا 2008 خيلي منو جذب كرد و يه جورائي نظرم در مورد فيفا عوض شد چون واقعا گرافيك فوق العاده اي داره در مورد گيم پلي هم بنظر من pes شايد بهتره ولي حركات بازيكنا خيلي تند و غير عاديه واقعا بگم موندم كدومو ادامه بدم فيفا يا winning ؟؟؟؟؟ نظر شما چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or