pes2008براي x360

اینجا رو کردین تاپی Fifa 08 برید تو تاپیک خودتون بحثشو انجام بدید
با سلام من خودم طرفداره pes 2008 هستم . ( only pro 2008 )
سرعت و حيجان pes 2008 خيلي بالاتر و بيشتر از fifa08 است . به قوله يکي از دوستان موقعي که fifa08 بازي مي کني از بس سرعتشون کمه آدم خوابش مي گيره .

با سلام من خودم طرفداره pes 2008 هستم . ( only pro 2008 )
سرعت و حيجان pes 2008 خيلي بالاتر و بيشتر از fifa08 است . به قوله يکي از دوستان موقعي که fifa08 بازي مي کني از بس سرعتشون کمه آدم خوابش مي گيره .

پیشنهاد میکنم این دفه پرو رو نگیری چون خیلی بد شده

منم طرفدارشم 100 هزارم پول دادم رو پی اس 3 گرفتم

تا نبینید متوجه نمیشید چی میگم

شما تو صفحه قبلی چی گفتید
الان داری چی میگی ؟ :eek:

God mother جان باز که شروع کردی تو

به قول خودت برو تو همون تاپیک فیفای :sick:واقعی دست از سر ما آرکید بازا بردار

برو از بازیه قرن لذت ببر ;)

چون با 1 تیر 2 نشون میزنی هم فیفا بازی کردی هم Gears of war تمرین کردی :biggrin1:

برو بابا جون;)
:eek::eek::eek:

آخرین ویرایش:

من با شما موافق نيستم . در پرو 2008 بازي خيلي بهتر از 2007 شده و کاستي هاي 2007 را اومدن بر طرف کردن . ديگه فيلمه سينمايي که درست نمي کنند . کجاش ضعف داره . بخشه خريد و فروشش به اون باحالي و...
من با اين پرو خيلي حال مي کنم . ( هيچ چيزي کم نذاشته به جز دمويه اولش که يه کم ...... )

انگار که این تاپیک خیلی داره باحال میشه!!!!!!!:eek::eek:

نمیدونم که چی باعث میشه بعضیها یه هویی 180 درجه عوض میشن؟؟!!:confused::-"

این بازی اتفاقا از یکنواختی خارج شده اما من دیروز FiFa08 رو روی XBox بازی کردم اصلا خوشم نیومد.خیلی عالی بود PES 2008

من PES رو سالهاست بازی میکنم و بعد از Fifa99 دیگه نزدیگ فیفا هم نرفتم. در ضمینه PES اینقدر حرفه ای هستم که بجرات میتونم بگم تو هیچ کلوپی کسی رو ندیدم که بهتر از من باشه و البته خیلیها ادعا میکنن ولی من واقعا عمرمو رو PES گذاشتم.
بگذریم، نظر من در مورد این بازی:
افتضاح تر از این نمیشد.
ترجیح میدم همون نسخه قدیمی PS2 رو بازی کنم. کلا همون بازیه قدیمی با چند تا دریبل که زیاد بکار نمیاد با گرافیکی که فقط زرق و برقش بیشتره! و گیم پلی با تغئیراتی که بنظرم بیشتر منفی بوده تا مثبت.
اینا نظرات شخصیه، بنظرم خیلی بهتر از این میشد رو این بازی کار کرد.
و اما توصیه من:
اگه PES2007 یا همون Winning Eleven X رو دارین بهیچوجه 5000 تومن پولتونو پایه این بازی دور نریزید.

من PES رو سالهاست بازی میکنم و بعد از Fifa99 دیگه نزدیگ فیفا هم نرفتم. در ضمینه PES اینقدر حرفه ای هستم که بجرات میتونم بگم تو هیچ کلوپی کسی رو ندیدم که بهتر از من باشه و البته خیلیها ادعا میکنن ولی من واقعا عمرمو رو PES گذاشتم.
افتضاح تر از این نمیشد.
ترجیح میدم همون نسخه قدیمی PS2 رو بازی کنم. کلا همون بازیه قدیمی با چند تا دریبل که زیاد بکار نمیاد با گرافیکی که فقط زرق و برقش بیشتره! و گیم پلی با تغئیراتی که بنظرم بیشتر منفی بوده تا مثبت.
و اما توصیه من:
اگه PES2007 یا همون Winning Eleven X رو دارین بهیچوجه 5000 تومن پولتونو پایه این بازی دور نریزید.
آخه چرا اين قدر توقع تون از يه بزي بالاست ؟
مي خواستيد فيلمه سينمايي درست کننند ؟
در پرو 2008 ريزه کاري هاي زيادي نسبت به 2007 اضافه کرده اند ( مثلا شيرجه زدن ) .
يعني اين نسخه PS2 که شما مي گيد واقعا از پرو 2008 نرم تره و گرافيک اش هم بالاتره ؟

افتضاح تر از این نمیشد.
و اما توصیه من:
هی ما میخوایم تو این تاپیک حرف نزنیم اما انگار نمیشه؟؟؟!!!!:mad:

من واقعا موندم که شما چطور بازیکن حرفه ای هستید که winning eleven 10 رو به PES2008 ترجیح میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused::confused:

اتفاقا winning eleven10 اشغالترین نسخه فوتبال تو XBOX360 هست نصف چمن تاره نصف دیگش واضحه.
همچنین شما انگار فرق بین گرافیک وزرق وبرق رو نمیدونین؟گرافیک چمن بازی و چهره بازیکنان و نورپردازی وترکیب رنگها تو این نسخه نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده.
شما هم برین بعد از این با خیل عظیم بازندگانتون FIFA08 بازی کنین.:):):)

واقعا این نسخه طرفدارای فوتبال کونامی رو نا امید کرد.
به غیر از بخش آنلاین فاجعه و افت فریم آزار دهنده باید به طریقه دویدن بازیکنها اشاره کنم که در این نسخه بسیار مصنوعی کار شده.
مشکلات لایسنس تیمها و بقیه مشکلات قبلی هم که هنوز سر جاشه.
ولی با این حال winning eleven های قبلی رو به فیفا 08 ترجیح میدم.

هی ما میخوایم تو این تاپیک حرف نزنیم اما انگار نمیشه؟؟؟!!!!:mad:

من واقعا موندم که شما چطور بازیکن حرفه ای هستید که winning eleven 10 رو به PES2008 ترجیح میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused::confused:

اتفاقا winning eleven10 اشغالترین نسخه فوتبال تو XBOX360 هست نصف چمن تاره نصف دیگش واضحه.
همچنین شما انگار فرق بین گرافیک وزرق وبرق رو نمیدونین؟ گرافیک چمن بازی و چهره بازیکنان و نورپردازی وترکیب رنگها تو این نسخه نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده.
شما هم برین بعد از این با خیل عظیم بازندگانتون FIFA08 بازی کنین.:):):)

اولا چیزی بنام Winning Eleven 10 رو 360 نداریم. اسمش Winning Eleven X هست!

گرافیک چمن بازی و چهره بازیکنان این نسخه نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده.
خیلی بهتر؟ من نمیدونم منظورت از خیلی بهتر چیه ولی میدونم بدتر نشده ولی اونقدر که تو میگی خیلی بهتر بهیچوجه. نمیدونم شاید چشمایه شما خیلی بهتر میبینه! در هر صورت من هیچوقت PES رو بخاطر گرافیکش بازی نکردم و تفاوت این نسخه با نسخه قبلیش اینقدر زیاد نیست که برام فرقی بکنه!
نورپردازی وترکیب رنگها
این همون زرق و برقی بود که گفتم.

شما هم برین بعد از این با خیل عظیم بازندگانتون FIFA08 بازی کنین.
با این پست دادنت مشخصه چقدر منطقی هستی. من گفتم از Fifa99 (نه سال پیش) تا حالا دست به Fifa نزدم! چه ربطی داره؟ گفتم ترجیح میدم همون WE یا PES رو رویه PS2 بازی کنم. و گفتم بهیچوجه ارزش 5000 تومن بیشتر رو نداره اگه PES2007 رو دارین.
در هر صورت بحثی ندارم و نظر شخصیمو گفتم بعنوان کسی که سالها PES یا WE بازی میکرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or