pes2008براي x360

سلام بچه ها.لطفا اگر کسی تا حالا تونسته پیراهنشو توی بازی دربیاره بگه که چجوری میشه اینکار رو انجام داد.با تشکر از همگی.

کاری نداره، دسته رو بزار کنار بعد دکمه هاتو بازکن بعدش دستاتو از تو آستین(البته یکی یکی) در بیار.
ولی جدا از شوخی اگه منظورت بعد از زدن گل و تویه بازیه اولا که من نشنیدم که بشه و دوما بنظرت ارزش کارت زردو داره؟

کاری نداره، دسته رو بزار کنار بعد دکمه هاتو بازکن بعدش دستاتو از تو آستین(البته یکی یکی) در بیار.
ولی جدا از شوخی اگه منظورت بعد از زدن گل و تویه بازیه اولا که من نشنیدم که بشه و دوما بنظرت ارزش کارت زردو داره؟
من هم از يه نفر شنيده ام که پيراهن اش رو بعد از گل در آورده . راست يا دروغ اش رو نمي دونم . اگه راسته و کسي رمزش رو مي دونه بگه .( من تا حالا نشده وقتي گل مي خورم اين قيف رو ديده باشم )

عزیز اون که پیراهنش رو در میاره تو بقیه نسخه ها هم هست تو منو Edit قسمت Edit Player می تونی
انتخاب کنی که بعد از گل چه حرکتی در بیاره یکیش همینه که میتونه لباسشو در بیاره

اولا چیزی بنام Winning Eleven 10 رو 360 نداریم. اسمش Winning Eleven X هست!
فکر کنم همینجوری ادامه بدیم تاپیک بسته میشه.
فرق بین X و10 رو الان ازشما یادگرفتم.ممنونم

خیلی بهتر؟ من نمیدونم منظورت از خیلی بهتر چیه ولی میدونم بدتر نشده ولی اونقدر که تو میگی خیلی بهتر بهیچوجه. نمیدونم شاید چشمایه شما خیلی بهتر میبینه! در هر صورت من هیچوقت PES رو بخاطر گرافیکش بازی نکردم و تفاوت این نسخه با نسخه قبلیش اینقدر زیاد نیست که برام فرقی بکنه!
منظور من از خیلی بهتر همون خیلی بهتره ونه اینکه بدتر نشده.به شما هم توصیه میکنم برین چشماتونو کاملا شستشو بدین وبعد یه بار دیگه این دونسخه رو مقایسه کنین بخصوص چمن بازی و چهره بازیکنان اونوقت شاید متوجه قضیه بشین.:-":-"
این همون زرق و برقی بود که گفتم.
خوبه که این مورد رو خودتون هم قبول دارین ونیازی به بحث اضافی ووقت تلف کردن نیست.

با این پست دادنت مشخصه چقدر منطقی هستی. من گفتم از Fifa99 (نه سال پیش) تا حالا دست به Fifa نزدم! چه ربطی داره؟ گفتم ترجیح میدم همون WE یا PES رو رویه PS2 بازی کنم. و گفتم بهیچوجه ارزش 5000 تومن بیشتر رو نداره اگه PES2007 رو دارین.
در هر صورت بحثی ندارم و نظر شخصیمو گفتم بعنوان کسی که سالها PES یا WE بازی میکرده.
بله برای شما ارزش 5000 تومن رو نداره اگه 50000 تومن میادین واورجینالشو میگرفتین اونوقت این حرفا رو نمیزدین وتعریفش میکردین.
کلام آخر اینکه از اون سالهایی که شما PES ویا WE بازی کردین ما هم اون سالها رو طی کردیم تا اینکه به اینجا رسیدیم و الان هم مشغول بحث با شما هستیم.;););)

خیلی بهتر؟ من نمیدونم منظورت از خیلی بهتر چیه ولی میدونم بدتر نشده ولی اونقدر که تو میگی خیلی بهتر بهیچوجه. نمیدونم شاید چشمایه شما خیلی بهتر میبینه! در هر صورت من هیچوقت PES رو بخاطر گرافیکش بازی نکردم و تفاوت این نسخه با نسخه قبلیش اینقدر زیاد نیست که برام فرقی بکنه!
منظور من از خیلی بهتر همون خیلی بهتره ونه اینکه بدتر نشده.به شما هم توصیه میکنم برین چشماتونو کاملا شستشو بدین وبعد یه بار دیگه این دونسخه رو مقایسه کنین بخصوص چمن بازی و چهره بازیکنان اونوقت شاید متوجه قضیه بشین.:-":-"
خوبه که این مورد رو خودتون هم قبول دارین ونیازی به بحث اضافی ووقت تلف کردن نیست.

با این پست دادنت مشخصه چقدر منطقی هستی. من گفتم از Fifa99 (نه سال پیش) تا حالا دست به Fifa نزدم! چه ربطی داره؟ گفتم ترجیح میدم همون WE یا PES رو رویه PS2 بازی کنم. و گفتم بهیچوجه ارزش 5000 تومن بیشتر رو نداره اگه PES2007 رو دارین.
در هر صورت بحثی ندارم و نظر شخصیمو گفتم بعنوان کسی که سالها PES یا WE بازی میکرده.
بله برای شما ارزش 5000 تومن رو نداره اگه 50000 تومن میادین واورجینالشو میگرفتین اونوقت این حرفا رو نمیزدین وتعریفش میکردین.
کلام آخر اینکه از اون سالهایی که شما PES ویا WE بازی کردین ما هم اون سالها رو طی کردیم تا اینکه به اینجا رسیدیم و الان هم مشغول بحث با شما هستیم.;););)

سلام

دوست عزیز اولا که من با نظر این دوستمون(Darth Vader) کاملا موافقم و ثانیا 100000 تومن

خریدم (ps3 )و با 20000 ضرر پسش دادم؟!؟

ولی با قاطعیت میگم بازی به شکل تابلویی پس رفت داره درسته تو یه سری چیزها مثل

فیزیک محیط صدا گذاری ( دالبی ) و ... پیشرفت داشته ولی از خیلی نظر ها پس رفته مثل

گیم پلی که تو پرو مهم ترین برتری نسبت به فیفا هست(بود)

من بازی رو 3 روز بازی کردم و از خیلی چیزا مایوس شدم حد اقل تو این 1 سال میتونستن

خیلی بهتر کار کنن

شما تماشاچیها رو یه نگاه بکن درسته مهم نیست ! ولی کاملا تو ذوق میزنه؟

وقتتون رو نمیگیرم در کل میتونم بگم من که چندین ساله دارم بازی میکنم هیچ چیزه خاصی

تو این نسخه ندیدم بجز پس رفت( متاسفانه ) امید که نسخه بعدی جبران کنه و بشه واقعا

بهش نسل بعد گفت نه اینکه مثل پرو2008 ....

موفق باشید

ببین من 5 ملیون هم میدادم بازم این حرفها رو میزدم. تازه اونموقع آتیشم تندتر هم میشد بخاطر اینهمه پول به باد رفته. ولی خب 5 هزار تومن چیزی نیست و هر کسی میتونه بخره و خودش امتحان کنه. در هر صورت منم همیشه طرفدار PES بودم و انتظارم هم ازش بالاست. اونهمه قبل از اومدن بازی گفتن گیم پلیش بهتر شده، کار تیمی قویتر شده، AI بهتر کار شده و ... من که چیزی ندیدم. درهر صورت PES=گیم پلی
وقتتون رو نمیگیرم در کل میتونم بگم من که چندین ساله دارم بازی میکنم هیچ چیزه خاصی

تو این نسخه ندیدم بجز پس رفت( متاسفانه ) امید که نسخه بعدی جبران کنه و بشه واقعا

بهش نسل بعد گفت نه اینکه مثل پرو2008 ....

موفق باشید

جانا سخن از زبان ما میگوئی. منم خیلی منتظر این نسخه بودم ولی ناامیدم کرد. نمیدونم شاید توقع ما یکم زیاد شده ولی بعد از این همه سال، امیدوار بودم این نسخه خیلی بهتر باشه.
بگذریم، تا سال بعد و PES بعد.

آخرین ویرایش:
darth wader جان عزیزم چمن بهترشده خیلی هم بهتر شده اخرین pes ی که من قبل از این بازی کردم( 6)
چمنها تقریبا بیرنگ بودن یه چیزی تو مایه های فیفا 07 و 08 که ادم از رنگ چمنها حالش به هم میخوره از بس بیرنگ و زشت هستن ....
ولی نقطه ضعفی که من تو بازی دیدم نبود cupgallery تو بازی بود که انگیزرو برا گرفتن جامها کم میکنه ....

darth wader جان عزیزم چمن بهترشده خیلی هم بهتر شده اخرین pes ی که من قبل از این بازی کردم( 6)
چمنها تقریبا بیرنگ بودن یه چیزی تو مایه های فیفا 07 و 08 که ادم از رنگ چمنها حالش به هم میخوره از بس بیرنگ و زشت هستن ....
ولی نقطه ضعفی که من تو بازی دیدم نبود cupgallery تو بازی بود که انگیزرو برا گرفتن جامها کم میکنه ....
هان؟!!؟
خلایق هرچه لایق هرکس فقط دویدن بازیکنها رو تو هر2نسخه مقایسه کنه متوجه میشه همه چیز رو بابا شماها دیگه از فیفا ایراد نگیرید دارین به چیزی افتخار میکنین که وجود نداره اگه واقعا گیمپلی یعنی دراوردن
پیراهن (:eek:)وگول زدن داور پس خاک بر سر EAکه بازی نسل بعد میده بیرون باید یه اشغال درست کنه که
پراز تیمهای لایسنس نشده باشه 2-3تا جنگولکبازی هم بزاره تنگش اون وقت یه عده هم توی این جنگل
عجایب(ایران)پیدا میشن و بطور رایگان زیربیلیتش سینه میزنن که به به وچه چه:cheesygri
راستی رنگ چمن پرو چه رنگیه سبز سیدی؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or